Uterus arkuat rahim kalp Şeklinde

Tansutac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2021
146
49
32
Her ay yeni birseyle karşılaşıyorum, doktorum rahmin üst kısmında çentik var dedi, rahim filmi in raporunda da hafif arkuat uterus yazıyormus zaten, bu durumda olanlar varmı ne gibi Bi yol izlediniz acaba, doktoruma sordum ameliyatla çözülmezmi dedim. hayır dedi, aşılama ve tüp bebek deneyin dedi normal yolla imkansız dedi, ne yapmam gerekiyo acaba 😔😔

• Beğen
Reactions: As6
Her ay yeni birseyle karşılaşıyorum, doktorum rahmin üst kısmında çentik var dedi, rahim filmi in raporunda da hafif arkuat uterus yazıyormus zaten, bu durumda olanlar varmı ne gibi Bi yol izlediniz acaba, doktoruma sordum ameliyatla çözülmezmi dedim. hayır dedi, aşılama ve tüp bebek deneyin dedi normal yolla imkansız dedi, ne yapmam gerekiyo acaba 😔😔
Canım ameliyat falan onermedimi ben anlayamadım tam benimde hsg de birşey çıkmadı ultrasonda rahim girişinde çeltik var dedi ameliyat oldum

Aşılama da zaten doğal yol gibi birşey doğal yolla olmayan asilamayla da çok zor tüp bebek hadi bir nebze

Canım ameliyat falan onermedimi ben anlayamadım tam benimde hsg de birşey çıkmadı ultrasonda rahim girişinde çeltik var dedi ameliyat oldum
Hayır ben sordum ameliyat gerekmez mi dedim hayır dedi, siz nezaman ameliyat oldunuz nerde oldunuz nasıl geçti acaba

Aşılama da zaten doğal yol gibi birşey doğal yolla olmayan asilamayla da çok zor tüp bebek hadi bir nebze
Hadi ya :KK43: ama ben devlette aşılama yapmak zorundayım tüp bebeği hak kazanmak için, 1.aşılama iptal edildi yumurtalar gelişmedi dedi, bakalım bu 2.de neler olacak

Merhaba canım iyi bi doktora gorun bnce
Benimde kalp seklinde rahim
Senin bide hafif demisler
Rahim filminde perdede ciktimi centik olan perdedir muhtemelen.Perde dusuge sebep oluyor .bide hamile kalmak zorlasiyor.Hafif bile olsa ucunda perde varsa risk vardır bn iki kez ameliyat oldum.Ama ameliyat olunca gebelige engel degil kızım var beş yasinda
Doktorunu degistir bnce iyice arastir.Arastirma hastanesine gidebilirsin infertilite bolumu ilgilenmisti benle

Geçen ay çekildim rahim filmi.
Hatta ben de başlık açtım geçmiş konularımdan bulabilirsiniz kim neler yazmış.
Doktorum önemsiz dedi. Varsa eğer görsel atabilir misiniz kendi sonucumla kıyaslamak için bakmam lazım. Benim şekil için ciddi birşey değil dendi.

Merhaba canım iyi bi doktora gorun bnce
Benimde kalp seklinde rahim
Senin bide hafif demisler
Rahim filminde perdede ciktimi centik olan perdedir muhtemelen.Perde dusuge sebep oluyor .bide hamile kalmak zorlasiyor.Hafif bile olsa ucunda perde varsa risk vardır bn iki kez ameliyat oldum.Ama ameliyat olunca gebelige engel degil kızım var beş yasinda
Doktorunu degistir bnce iyice arastir.Arastirma hastanesine gidebilirsin infertilite bolumu ilgilenmisti benle
Perde flan demedi sadece çentik dedi tutunamiyodur dedi oraya kan gitmiyo flan dedi, evet bende düşükten korkuyorum :KK43:

Geçen ay çekildim rahim filmi.
Hatta ben de başlık açtım geçmiş konularımdan bulabilirsiniz kim neler yazmış.
Doktorum önemsiz dedi. Varsa eğer görsel atabilir misiniz kendi sonucumla kıyaslamak için bakmam lazım. Benim şekil için ciddi birşey değil dendi.
Önceki doktorum bana da önemsiz dedi ama iste, bütün doktorlar farklı konuşuyor ne yapicam bilmiyorum, tamam atayım nerden aticam ki

Imkansiz diye birsey yok korkma
Ben perdeliyken hamile kaldim hic bilmiyodum anlayamadilar arkuat uterus olduğunu
8 aylık olu doğum yaptım bebek buyudukce alani daralmis
Perde ameliyati olunca hemen tekrar hamile kaldim sağlıklı doğum oldu
Dediğim gibi dusuge sebep oluyor sen iyice arastir

Imkansiz diye birsey yok korkma
Ben perdeliyken hamile kaldim hic bilmiyodum anlayamadilar arkuat uterus olduğunu
8 aylık olu doğum yaptım bebek buyudukce alani daralmis
Perde ameliyati olunca hemen tekrar hamile kaldim sağlıklı doğum oldu
Dediğim gibi dusuge sebep oluyor sen iyice arastir
Böyle şeyler duydukca bana da umut oluyor gerçekten teşekkür ederim, ALLAH bağışlasın sizin adınıza çok sevindim 🙏❤️

• Beğen
Yani
açıkçası benim görüntüyle neredeyse aynı
Şimdi hangi doktora güveneceğiz bilemedim

Seninkinin ekran resmini aldim yardımcı olmak için isaretledim celtik dediği yeri
Diğerini de netten buldum ornek gostermek için
Benim rahim filmi resmim yok atamiyorum
Doktorun dediği gibi hafif senin cnm
Benim çentik olan yer 2 cm kalinligindaydi
O ucu kesiyolar iste ameliyatla alani aciyolar
Ona perde deniyor
Nete yaz arkuat uterus uterin septum diye

Eklentiler

• Screenshot_20230524-234527_Google.jpg
    Screenshot_20230524-234527_Google.jpg
    74,7 KB · Görüntüleme: 177
  • Screenshot_20230524-234911_Gallery~2.jpg
    Screenshot_20230524-234911_Gallery~2.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 334
Seninkinin ekran resmini aldim yardımcı olmak için isaretledim celtik dediği yeri
Diğerini de netten buldum ornek gostermek için
Benim rahim filmi resmim yok atamiyorum
Doktorun dediği gibi hafif senin cnm
Benim çentik olan yer 2 cm kalinligindaydi
O ucu kesiyolar iste ameliyatla alani aciyolar
Ona perde deniyor
Nete yaz arkuat uterus uterin septum diye
Yardımın için çok teşekkür ederim canım saol 🙏 baya Bi araştırmam gerekecek desene :KK43: sen naptin ameliyat flan oldun mu son durumun ne

• Beğen
Yardımın için çok teşekkür ederim canım saol 🙏 baya Bi araştırmam gerekecek desene :KK43: sen naptin ameliyat flan oldun mu son durumun ne
Bn ölü dogumdan sonra ameliyat olup sağlıklı doğum yaptım
Ama ucunda hafif kalmis çentik yada tekrar cikmis tam emin degilim ondan
ikinci cocuk istiyordum bes haftalik düşük oldu
Dusukden sonra rahim filmi cektirdim
Tekrar perde ameliyati oldum
Suan tekrar çocuk istiyorum öyle bi ihtimal tekrar olursa diye
Bu ay denedik bakalim tutarsa adet gunumu bekliyorum
Iki sezeryan
Iki perde ameliyati oldum
Çok cektim bn bu durumdan .Dogustan olan birsey elden bisey de gelmiyor iste fazla
Sonradan olmuyor yani dogustan oluyor perde

Çok psikolojim bozuldu
Sende psikolojini bozma herkesin başına gelebilecek birsey bu
Ihmal etme tedavi olupda hamile kalan Çok karamsar olma cnm

X