- 30 Mayıs 2015
- 4
- 0
- 6
- Konu Sahibi Spesifikinsan
Canim embolizasyon ameliyati sonrasi cocuk sahibi olunabiliormualmina hanım bende yaptırmak istiyorum maliyeti ne kadar SSK karşılıyomu bilgi verirseniz sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim embolizasyon ameliyati sonrasi cocuk sahibi olunabiliormualmina hanım bende yaptırmak istiyorum maliyeti ne kadar SSK karşılıyomu bilgi verirseniz sevinirim
Merhaba, geçen yıl eylül ayında 6 cm ,ekim ayında 8 cm büyüklüğünde miyomun olduğunu öğrendim. Geçen ayda 11 cm ulaştı. Bir sürü doktora gittim çok zor bir süreçti, hep aynı cümleler "her şeye hazırlıklı ol ameliyattan çıkınca rahmin olmayabilir." Çocuğumuz yoktu ,eşimle çok kararsız kaldık. Tesadüf internette araştırma yaparken "Uterin Arter Embolizasyonu Yaptırdım" başlığı ile karşılaştım. Sonra Antalya'da ki doktoru araştırdım. İnternet sitesindeki formu doldurdum doktor beyin sekreteri aradı konuştuk. Mesafe uzak gelince Bursa'da aynı yöntemin yapıldığını duyduk. Randevu aldık gittik doktorumuz çok ilgilendi emar için randevu ayarladı sonuçlara baktı 11 cmlik miyom ,3 küçük miyom daha olduğunu söyledi, bize gün ayarladı 9 gün önce embolizasyon yöntemini yaptırdım. Çok ağrılı bir süreçti bir hafta üşüdüm terledim çok halsiz ve iştahsızdım .Nisan ayında emar çektireceğim o zaman belli olacak ne kadar küçüldüğü. 1500 lira ödedim gerisini devlet karşılıyor emar bu fiyata dahil değil. Doktorum bu yöntemden sonra ameliyat olabilirsin ama ameliyattan sonra bu yöntemi yaptıramazsın demişti. İnş. doğru kararı vermişimdir. Sorularınız olursa cevaplayabilirim.
Merhaba derya hanim bende de 4-5 tane irili ufaklı miyomlarim var 1 tanesinin yeri riskli bölgede ameliyatı iyi bir hekim yapmazssa rahmimi kaybetme riski var bende embolizasyonu düşünüyorum buradaki tüm yorumları okudum en problemsiz işlem sizinkide gibi geldi bana doktorunuzun ismini yazabilirmisiniz rica etsem bide ücret ne kadar verdiniz bilgilendirirseniz sevinirim.Miyom Embolizasyonu ( Uterin Arter Embolizasyon u)
eveett ben de geçen hafta bu operasyonu yaptırdım ve su an çoook rahatım Allaha şukur. keske daha once yaptırsaymışım dıyorum sımdı çunku çok basıt bır ıslemmış. Ben Ankarada yaptırdım hem de universite hastanesinde. Öyle ateşim falan da olmadı çok şükür 1 gün hastanede kaldım çıktım.
ayyyyy ne kadar güzelllll bende oldum embolizasyon 9,6 cm miyoumum vardı 8 ayda kontrol mr çekilcemMerhaba öncelikle miyom embolizasyonu yaptırmayı düşünen ler icin yaziyorum yaklasik 6 ay once en yakın arkadasim yaptirdi 6cmlik bir miyomu vardi drlar ameliyat dediler ve rahime yapışık olduğu için ameliyat sırasında rahimi alma ihtimallerinin de olduğunu söylediler arkadaşım bekar ve çocuğu yok çok üzüldü netten bu embolizasyon olayini gördüm ve söyledim Antalya medstar has. Saim yılmaz ameliyati yapti suan myomu kuculmus 2cm ve ölü hormon seviyesi filan da normal cikmis rabbim herkese sifa versi
ayyyyy ne kadar güzelll bir haber canım bu ya çok teşekkürler...2cm olmus canim 6cm di yani 4cm küçülmus
üniversite hastaneleri dahil bir ton yer yapıyor illa özel derseniz29 uasindayim biri 6 7 cm olmak uzere digerleri kucuk olan miyomlar tespit edildi.doktor cerrahpasa ve capaya giderek embolizasyon olup olmayacagini arastirmami istedi
Istanbulda bunu yapan hastaneler hangileridir acaba?
Ara ara bu konu beni atrese soksa da mesjlatini oldukca rahatlici
bahsettiğiniz doktoru dün gördüm bugün aradım yarın için bazı üniversite hastaneleriyle görştükten sonra ona gitmeyi düşünyorum.muayene ücreti 250 tl imişüniversite hastaneleri dahil bir ton yer yapıyor illa özel derseniz
başar sarıkaya hocayı kesinlikle tavsiye ediyorum.
yani beni ameliyata teşvike den hocadır yoksa ameliyat olup çoooktan rahmi aldırmıştımbahsettiğiniz doktoru dün gördüm bugün aradım yarın için bazı üniversite hastaneleriyle görştükten sonra ona gitmeyi düşünyorum.muayene ücreti 250 tl imiş
41 canımadınıza sevindim ben d eönce çabaya göründüken sonra ona gitmeyi düşünüyorum yaşınız kaçtı
kafamda okadar sorun var ki netleşmek adına bugün bi jinekologla görüştüm.açık ameliyat olabiliceğimi söyledi.şuana kadar hiçbir ameliyatında rahim almak zorunda kalmadığını belirtti. bi büyük miyom 2 küçük miyom gördük embolizasyon için de girişimsel radyolojiyle görüşebiliceğimi söyledi. embolizasyonun rahimi koruyan uygulama olduğunu düşünrken gittiğim doktor bunun tam tersi olduğunu söyledi.yani beni ameliyata teşvike den hocadır yoksa ameliyat olup çoooktan rahmi aldırmıştım
6 ay oldu embolizasyon olalı iyiyim şükür bakalım kurtulcam Allahın izni ile
tam tersi derken rahmi korumuyormuymuş?kafamda okadar sorun var ki netleşmek adına bugün bi jinekologla görüştüm.açık ameliyat olabiliceğimi söyledi.şuana kadar hiçbir ameliyatında rahim almak zorunda kalmadığını belirtti. bi büyük miyom 2 küçük miyom gördük embolizasyon için de girişimsel radyolojiyle görüşebiliceğimi söyledi. embolizasyonun rahimi koruyan uygulama olduğunu düşünrken gittiğim doktor bunun tam tersi olduğunu söyledi.
Bekarim ilerde cocuk dusunuyorum bu yuzden rahmi koruyor diye emrbolizasyona yonelmistim ama jinekolog rahme giden damarlar tikanirss ozaman da sorun olur demisti internettrki bilgilerde bu pek belirtilmiyor. Ameliyat aninda olasi bi kotu drumdn dilayi rahmin eykilencek olmasi beni dusunduruyor suan emar sonucumma baska hastaneye geldim neye yonlendirecek bakalimtam tersi derken rahmi korumuyormuymuş?
doktorun en doğrusunu bilir benım ameliyat şansım yokdu rahim miyomla dolu
senın azsa sayısı temizlenir.
onuda en iyi hekimler bilir.
ama bekarmısın cocugun varmı cocuk düğşünüyormusun bunlar onemli..
AYNEN CANIM sen bebek düşünüyorsun benim tek derdim rahmi korumaktı.Bekarim
Bekarim ilerde cocuk dusunuyorum bu yuzden rahmi koruyor diye emrbolizasyona yonelmistim ama jinekolog rahme giden damarlar tikanirss ozaman da sorun olur demisti internettrki bilgilerde bu pek belirtilmiyor. Ameliyat aninda olasi bi kotu drumdn dilayi rahmin eykilencek olmasi beni dusunduruyor suan emar sonucumma baska hastaneye geldim neye yonlendirecek bakalim
bugün cerrahpaşa ve çapaya gittim açık ameliyat dedi. biri profesordu.şimdi ise amliyatı nerede yaptırıcağımı düşünmeliyim.tercihim özel ama istnbulda neresi olmalıAYNEN CANIM sen bebek düşünüyorsun benim tek derdim rahmi korumaktı.
yanlzı rahim diğer damarlardan yine besleniyor ve ölmüyor.
sen en iyisi bir sağlam dokora git çünki bekarsın ve bebek istiyorsun
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım
açık amelyat olcaksanız size hala aktifse alparslan hocayı öneririm ben zamanında çoooook arştırma yaptım çünki.bugün cerrahpaşa ve çapaya gittim açık ameliyat dedi. biri profesordu.şimdi ise amliyatı nerede yaptırıcağımı düşünmeliyim.tercihim özel ama istnbulda neresi olmalı