- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi Spesifikinsan
sevgili AiminaCinar evet sizin gittiğiniz doktor yaptı,ağrılarım az az devam ediyor ateş geçen hafta biraz oldu(operasyon olalı bugün dokuz gün oldu)az lekeler devam ediyor.Ben aslında uzak diye karar verememiştim(Antalya)ama sizin Düzceden gittiğinizi duyunca cesaret geldi.İzmiri araştırdım daha yakın diye ama bizim doktor kadar tecrübeli yok,karar verip Kuşadasından gittim.İki gün kalacaktık ama altı gün oldu o da doktorumuzun işine ne kadar önem verdiğinden bence,sabah akşam kan alıp baktılar,enfeksiyon sınırdaymış doktor var da diyemiyorum yokta diyemiyorum dedi ama varmış gibi antibiyotiklere devam et dedi.Size teşekkür ederim bana cesaret verdiniz,inşallah en kısa zamanda siz de ben de ağrılardan (az da olsa ağrılar var ya)kurtuluruz,ben henüz regl olmadım bakalım nasıl olacak.Size güzelliklerle dolu günler diliyorum.
Hımmm,sanırım dr.söyledi nerden geldğimi size..Çünkü ben bulunduğum şehrin ismini yazmamıştım,batı karadenizde bir il demiştim :)
Dediğiniz gibi dr.umuzun diğerlerine nazaran daha tecrubeli ve işine önem veren biri olduğunu düşünüyorum...Bana yüksek ateş pek beklenen bir durum değil demişti ama olabiliyor demek ki....
inşallah ikimiz için de sevindirici olur durum..İyi dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim..

Son düzenleme: