Utanıyorum

Bir psikoloğun anlattıklarınızı diyeceğini sanmıyorum. Sahte konu. :44:

Belkide psikoloğuda kendi gibi ayarladı.
çünkü bütün görüşmeleri felan o ayarladı. randevuyu o aldı. Bize yardımcı olacağını söledi bende gittim. Birlikte gittik. Oda bende derdimi anlattık. Fakat ben oradan cıktıktan sonra bizimle ayrı ayrı konustu.
Esimlede benlede önce esimle konustu sonra da benle. Belki esimin sölemek istediklerini söledi bana. bilmiyorum hayatta hiç kimsyee anlatamadıklarımı anlatmak bile bana su an değişik geliyr. Sanki yazdıklarımı kimse okumuyor gbi :)

İnsallah bu baskıdan kurtulacağım.

o yakışıklı esmer mahallenin çapkınıysa gayet güzel hayır denilirdi..tabirlerin çok ilginç.

neyse,madem seviyorsun o da seni seviyor o zaman biraz ayak uyduracaksın isteklerine..

ayrıca konuyla ilgili şüphelerim var burnuma garip kokular geliyo

Sahte konu benden söylemesi esmer yakısıklıymış ...valla ben seni okadarda utangac bulmadım.. Ayrıca psikolog olayıda çok saçma ...:)güldürdün beni ..hiçbir psikolog böyle tavsıyelerde bulunmaz ...hay allahım ya ...ne dıyeyım ALlah ıslah etsin

Benim kimseyi kandırma gibi bi derdim yok olmadıda. Anlasılan sizin hiç derdinizi anlatırken elleriniz titrememiş. Yinede yardımlarını icin tesekkürler olurda esismi mutlu etmeyi paylasırsam tesekkür icin yazarım buraya

Eşinin senden önce birçok tecrübesinin olduğunu bildiğine göre sen de ona ayak uydurmak durumundasın. Eşin de senin gibi olsa amenna... Sen durumu kabul ederek evlenmişsin, bu utanma evrelerini geçmelisin.

ne kadar süredir evlisin... eşinle sex yapıyomsun? peki yaparken soyunuyomusun yada ne biliyim ışık falan kapatıp yorgan altınamı kaçıyosun?
hangi devirde yetiştin bide... o kadar seven insan varyaaa adamı parça pincik etmiş panter olmuştu şimdi beee
bencede konu fake arkadaşlarrr dağılalım

bence sen kafa buluyosun bizle...

psikolog dediği aile danışmanıdır bence,ve azıcık içinde olduğum bi konu olduğundan biliyorum aile danışmanı böyle şeyler söyleyebilir...

bahsettıgınız kadar gozu acılmadık sıgırcık yavrusu olsanız bu konuyu acamazdınız dıye dusunuyorum nacızane.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…