- 31 Temmuz 2013
- 7
- 0
-
- Konu Sahibi cananercin
""aferin böyle utanmaya devam et bacım doğru yoldasın"" bu cümleye cok güldüm yaa Allah da sizi güldürsün
konu sahibesi eğer magazaya gitmekten utanıyorsan internetten pek tabi alabilirsin. La Senza yı öneririm kargoları hızlı. Çamaşırları da kaliteli en azından yıkandıkça bozulmuyor... İlk aldığımda cabuk bozulurlar gibi gelmişti ama sağlam çıktılar.. Modellerini de çok seviyorum.
Markafoni- trendyol- morhipo gibi siteleri de takip et süreki oluyor kampanyalar Pierre Cardin kampanyaları özellikle ve fantezi çamasırlar icin de yine baska kampanyalar oluyor ben özellikle Pierre Cardin ürünlerinden memnunum...
Ayrıca magazaya gitmekten de cekinme bence... Orada bayan personel sana seve seve yardımcı olur cevrende Loya magazası var mı bilmiyorum ama ben hangi subesine girsem hep ilgilendiler sıcakkanlılıkla cekinecek bir durum yok bu doğal bir sey
benim eşim de begendiklerini gösterir bazen kendi alır süpriz yapar ne bileyim böyle şeyler karı-koca arasında olmalı zaten ilişkiyi sıcak tutan küçük süprizlerdir bunlar
böyle şeylerden hiç anlamayan bir odunla evli değilsin demek ki ne güzel bak şanslı sayılırsınsen de biraz kabugunu kırmaya calısırsan her sey ne güzel olur
mutluluklar diliyorum size...
aferin böyle utanmaya devam et bacım doğru yoldasın... adam senden sexi olmanı istemiş sadece ve o senin kocan neyinden utanıyorsun kimse sana git kırbaçlar al falan demiyorki mahreminizde biraz cilveli olmalısın yoksa 2 ay sonra burda konu açar eşim beni aldatıyor dersin mazallah :)
Arkadaşlar merhaba, yeni evlendim. Eşim çok şey yaşadığını biliyorum. Resmen memleketin çapkınları arasındaydı. Benimle evlendikten sonra söz verdi yemin etti çapkınlık yapmam diye. Geçenlerde beni aldı ve çay içmeye getirdi. Uzun uzun anlattı o anlattıkça ben utandım. Bana neden sexi olmuyorsun sexi çamaşırlar giy sexi davran neden hep düz kalıyorsun dedi.
uzun uzun ne yapmam gerektiğini anlattı ben yapmadım yapamadım sexi çamaşırları giymek o değişik seyleri yani ne biliyim anlatamadım da kimseye.
Sonradan benim için doktordan bir randevu almıs psikolog kadın bana herseyi anlattı yapmam gerektiğini ve bu sayede kocamın bana daha cok bağlanacağını anlattı. Oradan cıktım. hak verdim esime. O akdar hızlı yasayan bir erkek hiç birsey görmemis bir kadından sıkılabilir ve dısarıya bakabilirdi.
Ve asla bana saygısızlık yapmadan alısverise cıkalım dedi cıktık iç çamaşır mağazasına girdik utanmadan alt kata indi ve benimle fantazi camasırlara baktı eline alıp nasıl güzelmi diyordu ben utancıma bakamıyordum. Vel hasıl oradan almadan zorla cıkardım onu. Simdi Alıp ona süpriz yapmak istiyorum. Ama mağazadan nasıl alacam internetten alayım diyorum ne dersiniz. Güvenilirmi, aklım cok karısık. Ramazandan önce bana aldığı iç çamaşırı bile giyemedim şarap ve ymek hazırlamasına rağmen gecesini mahvettim. Çok utanıyorum. :18:
canım beni güldürdün ya allah da seni güldürsün :)
amin canım hepimiz gülelim inşallah.. birde burda acı olan ne biliyormusunuz çok alakasız ama kocam memleketin çapkınıydı diyor. konu sahibi nolursun sakın üstüne alınma.. sözüm ortaya erkekler böyle işte hertürlü kızla gezer her haltı yer ama evlenmeye gelince eline erkek eli değimemiş kız arar bulurlar sonra onları beğenmez sexi ol fantezi iç çamaşırı giy diye onu değiştirmeye çalışlar... çok sinirlendim şimdi
Ben bişey sormak istiyorum arkadaşım bu utangaçlıkla bu çapkın adamı evlilik masasına nasıl oturttun?
Tebrikler yani millet neler yapıyor da beceremiyor bunu
İnanın asık oldum. Tüm arkadaslarım felan asıktı. Spor bir arabası bir işi her gün bir yerde gezerdi. Bir gün benimle konusmak istedi ve ben konusamadım yine utandım.
Derken beni sevmeye basladığını ve evlenmek istediğini söledi önce korktm olmaz uygun değiliz dedim sonra hayır diyemedim. Yakısıklı bir esmere hayır diyemezdim.
Yemin ederim onu çok seviyorum. Onun için herseye hazırım. Yeterki sevgisi bitmesin. ikimizde calısmamıza rağmen isten erken izin alıp yemek yapmalar sürekli cilveler felan. Amam ben ona ayak uyduramıyorum nefret ediyorum kendimden
:'(
Acaba doydum kadınlara nasılsa bir de böyle utangaç bayan nasıl oluyor bakayım diye mi
seni seçti acaba?
Kusura bakma ama çok tuhaf geldi bana.
Çok çapkındı diyorsun ne işveler cilveler görmüştür o.
Bu durumda işin zor eşine ilk zamanlar utangaçlığın farklı gelir, ilgisini çeker ama
bir zaman sonra sıkılacaktır.
Kendini yavaş yavaş alıştırsan iyi olur. Önce daha normal iç giyimler,geceliklerle başla
sonra fantezi bölümüne yönelirsin