Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Utanıyorum

Qartanesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
32
0
mrhb arkadaşlar son 1 yıldır sürekli idrara çıkıyorum abartısız saatte 3-4 defa diyebilirim bıktım artık kimseyede anlatamıyorum normalde girişkenim üniv öğrencisiyim çok rahatım ama nedenini bende bilmiyorum ama bu konuda çok utanıyorum doktora gidip afedersiniz ama sürekli idararım geliyor nasıl derim lütfen yardım benim gibi olan varmı yada önereceğiz bitki v.s bilmiyorumkismile
yanma veya ağrı hissi yok

Son düzenleme:
ben yıllardır yaşıyorum bu sorunu bikaç ay önce dr.a gittim aşırı aktif mesane sendromuymuş adı.. ilaç verdi kullandığımda iyi geldi.. uzun süreli ilaç tedavisi gerekiyormuş ama ilaç içmekten nefret ettiğim için tedaviye devam etmedim.. bunda utanacak hiç bişey yok bence bi üroloji doktoruna görün bi an önce..

ben yıllardır yaşıyorum bu sorunu bikaç ay önce dr.a gittim aşırı aktif mesane sendromuymuş adı.. ilaç verdi kullandığımda iyi geldi.. uzun süreli ilaç tedavisi gerekiyormuş ama ilaç içmekten nefret ettiğim için tedaviye devam etmedim.. bunda utanacak hiç bişey yok bence bi üroloji doktoruna görün bi an önce..

çok teşekkür ederim bende ağrı filan hiç birşey yok sizdede böylemiydi

bende de ağrı yok.. ama ben dışarda hiç su falan içemem mesela anında etkisini gösteriyo çünkü hemde çok fazla :)

o zaman sen dediğimi yap ve bi an önce üroloji doktoruna görün.. tebrikler bu arada ..a.s.düğüne kadar tedavin bitmiş olur işte ihmal etme :KK70:

Bunda utanılacak bişi yokki.Benim böbrekte taşlarım vardı ve devamlı wc çıkmam gerekiyordu.Ama aşırı hale gelmişti.Daha sonra doktor bi ilaç yazdı.Bana mesanenin hassaslaşmasından kaynaklanıyor demeişti.İlaçı kullandım sorunsuzdu ama bu aralar yine aynıyım.Sanırım kahveyi çok içiyorum.Bazı içeçeklerin idrar söktürücü özelliği var..Kahve,cola gibi..

Sakın utanma bu bir hastalık ve tedaviside var !!!

nur_ilk canım mesajını okuyunca çok sevındım cunku bende de bu rahatsızlık var.doktor ilaç yazdı ama netten arastırdıdım herkes ılac kullandım gecmedı psikolijik kokenlıymıs demıs çok çok uzuldum:KK43: inan ben de utanıyorum tuvalete gıtmeye artık ne hastane tuvaletlerı kaldı ne de karakol tuvaletleri.nereye gitsem gozum ılk lavobayı arıyor.kımseye anlatamıyorum.derse gıremez bı yerde oturamaz otobuse metroya bınemez oldum.dayanılcak gibi degıl.Allah bu dertten sıkıntı çeken herkese acillll şifalar versin..

X