utangaçlığım

rapunzelll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
65
2
68
İstanbul
kızlar tavsiyelerinize ihtiyacım var öncelikle utangaç bir yapım olmadığını söyleyerek söze başlamak istiyorum uzun zamandır birisiyle bi ilişkim yok ve üniversite birinci sınıftan beri tanıdığım bir çocuk var ve son sınıfa geldim ben onu görünce deli gibi heycanlanıyorum kendisiyle tanışmamız kısaca şöyle oldu, kendisi bizim derse bir arkadaşıyla geldi bütün ders boyunca beni izledi ben de salak gibi yanımdaki arkadaşıma baktığını sandım ders sonu yanıma geldi ve benimle konuşmak istedi ben de haliyle şaşırdım çünkü arkadaşıma baktığını sandım neyse baya ilgilendi benimle kendisi türk değil beni görünce yabancı sanmış ismimi söyleyince adımın geçtiği bi şarkı açtı bana dinletti falan komik bi mizacı vardı çat pat türkçe konuşuyodu o zamanlar şimdi benden iyi türkçesi var. neyse ben biraz olayın şokuyla kendisinden etkilendimi belli edemedim uzun bi süre sonra ona facebooktan mesaj attım oda bana cevap verdi bi süre muhabbet ettik fakat arkası gelmedi onu okulda gördüğüm her an kaçtım resmen saçma bi şekilde . bi süre önce ben ona tekrar mesaj attım konuştuk bölümünden ders almıştım birine ihtiyacım vardı ders için baya ilgilendi cevap verdi derken okullar açıldı ben onu pek göremedim ama bu sefer kararlıydım meraba demeye gayet basit geliyodu meraba diyebilmek ama onu gördüğüm an elim ayağım birbirine dolandı napıcağımı şaşırdım meraba demek bile ölüm olmuştu sanki sonra kendime çok kızdım pişman oldum sanki aşkımı itiraf ettim bunu düşününce basit geliyodu ama olay hiç öyle olmadı ve ben bir sürü fırsatı kaçırdım ve özetle sizden bana yardımcı olmanızı istiyorum bu konu hakkında yani anlık utangaçlığım konusunda yardımcı olabilicek tecrübeleriniz tavsiyeleriniz nelerdir

Madem konuşarak yapamıyorsun yazarak yap :9 Muhabbet esnasında espiri yaptıgında çok tatlısın gibi cümleler kurmayı dene :)

utanacak ne var kız dışarda birşey yapmaya davet et. Üstelik yabancı diyorsun konuşacak bol bol muhabbetiniz olur. Kültürler vs.vs. Bencede olaya mesajla başla laf lafı açar bi zaman sonra açılırsın hatta şaşırırsın kendine :)

Madem konuşarak yapamıyorsun yazarak yap :9 Muhabbet esnasında espiri yaptıgında çok tatlısın gibi cümleler kurmayı dene :)
Ya zaten genel anlamda faceden konuştuk okulda görünce kaçıcak yer arıyorum.görmemezlikten gelip yanından geçip gittim çok saçmaydı ama o an sanki dünyanın en zor işiymiş gibi geldi kızardım bozardım sonra bi dakika sonra pişman oldum faceden de mesaj atarsam artık yuh der artık :)

Aşktan kaçılmaz :)

Aslında bu utanma işini aşmam lazım fakat onu gördüğüm an küçük çocuk gibi utanıyorum bilmiyorum gözümdemi büyütüyorum onu yoksa kendime olan güvensizliğimle mi alakalı bilemiyorum

Aslında bu utanma işini aşmam lazım fakat onu gördüğüm an küçük çocuk gibi uyanıyorum gözümde mi büyütüyorum yoksa kendime olan güvensizliğim mi bilemiyorum
Aşktan kaçılmaz :)
ya meraba diye bilmenin neresi zor anlayamıyorum bu bu kadar basit olan şey şuan benim için ölüm geliyo saçma biliyorum hergün gördüğüm an meraba dicem selam vericem diyorum görümce allah inşallah beni görmez diye panik oluyorum.

sen de "merhaba" deme o zaman tavsiyem "gülümse" sadece gülümse

gülümseyerek söyleyeceğin "iyi günler/ iyi akşamlar / iyi dersler / iyi tatiller " gibi devam gerektirmeyen cümleler de işine yarar

kolay gelsin :)

Evet aslında gülümsemek çok daha kolay gibi bunu yapmaya çalışıcam :) bi de işin açıkcası bu sene bitmeden bişeyler yapmam lazım okul bittikten sonra çok geç olucak valla okul bitene kadar bişeyler yaptım yaptım

bu da güzel bence , löp löp konuşsan ne zevki olacaktı , her türlü ilerler senin ki sağlam ilerliyor .:)

bu da güzel bence , löp löp konuşsan ne zevki olacaktı , her türlü ilerler senin ki sağlam ilerliyor .:)
Yani tabi o ne düşünüyo bilmiyorum mesajlaşırken iyi iş yüz yüze olunca dengesiz olduğumu düşünebilir ben çekingen davrandıkça işi berbat etme olasılığım artıyo şuan heralde ilk gülümsemeyle artık sonrası nasıl gelirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…