- Konu Sahibi rapunzelll
kızlar tavsiyelerinize ihtiyacım var öncelikle utangaç bir yapım olmadığını söyleyerek söze başlamak istiyorum uzun zamandır birisiyle bi ilişkim yok ve üniversite birinci sınıftan beri tanıdığım bir çocuk var ve son sınıfa geldim ben onu görünce deli gibi heycanlanıyorum kendisiyle tanışmamız kısaca şöyle oldu, kendisi bizim derse bir arkadaşıyla geldi bütün ders boyunca beni izledi ben de salak gibi yanımdaki arkadaşıma baktığını sandım ders sonu yanıma geldi ve benimle konuşmak istedi ben de haliyle şaşırdım çünkü arkadaşıma baktığını sandım neyse baya ilgilendi benimle kendisi türk değil beni görünce yabancı sanmış ismimi söyleyince adımın geçtiği bi şarkı açtı bana dinletti falan komik bi mizacı vardı çat pat türkçe konuşuyodu o zamanlar şimdi benden iyi türkçesi var. neyse ben biraz olayın şokuyla kendisinden etkilendimi belli edemedim uzun bi süre sonra ona facebooktan mesaj attım oda bana cevap verdi bi süre muhabbet ettik fakat arkası gelmedi onu okulda gördüğüm her an kaçtım resmen saçma bi şekilde . bi süre önce ben ona tekrar mesaj attım konuştuk bölümünden ders almıştım birine ihtiyacım vardı ders için baya ilgilendi cevap verdi derken okullar açıldı ben onu pek göremedim ama bu sefer kararlıydım meraba demeye gayet basit geliyodu meraba diyebilmek ama onu gördüğüm an elim ayağım birbirine dolandı napıcağımı şaşırdım meraba demek bile ölüm olmuştu sanki sonra kendime çok kızdım pişman oldum sanki aşkımı itiraf ettim bunu düşününce basit geliyodu ama olay hiç öyle olmadı ve ben bir sürü fırsatı kaçırdım ve özetle sizden bana yardımcı olmanızı istiyorum bu konu hakkında yani anlık utangaçlığım konusunda yardımcı olabilicek tecrübeleriniz tavsiyeleriniz nelerdir