utanarak soruyorum

Cevabi kendiniz vermissiniz zaten..sonca odaklanip nasil olacak, ne yapacagim diye konsantre olamamissiniz.
Akisina birakip devamini dusunmezseniz, sadece o anin keyfini cikarirsaniz biter gider.

4 aydır evliyim aynı problemi yaşıyorum. Her denemede kan da geliyor ama daha bugün vajinal muayenede kızlık zarım sapasağlam çıktı. Psikolojik olarak da bir problemim yok aslında..

Bence bir sorun yok .ilk zamanlar bunu yaşaman normal -ki ben de yaşadım ,çok zorlandım . Sonrasında düzeliyor ..yani alekta movik movik :)

Kayganlaştırıcı da bir yere kadar, 3cm'e yetmiş kasmadım deseniz de, sonuca odaklandım diyorsunuz, yeterince ıslanamayınca çok normal. Bir de ilk ilişki.. İlk ilişkide acı da olabilir zorlanma da, kafa rahat değil bi kere:)

gondermeyecekti adami yarim kalmis is :))))))

Kan gelmis ufakta olsa girmis demekki. Cok kafana takma. Guzel seyler dusun. Olacak herkes yapiyor

Bence psikolojik ! İlk seferde oldu yada acı duymadım ,zevk aldım diyenini görmedim .. ilk zamanlar köşe bucak kaciyordum eşimden aylar sonra zevkine varabildim, acım azaldı . Zamanla alışacaksın sende ..evlenince herşey rayına oturur .takma kafaya !

Bendede oyleydi
Doktora gıttım megerse cift kalın ve septalı zar cesıdıne sahıpmısım zarında zarı vardı yanı
Hemen ılla ılkınde olacak dıye bırsey yok evlenınce daha rahat olur

Belki yanlis yeri denediniz. Oluyormus oyle. Bence sevismeyi akisina bırakın kendiliginden dogru yolu bulut

canım bende nişanlıyım bizde iki kere denedik az miktar kan geldi acı da oluyordu ama ben kendimi kastığım için oluyordu sende kasmıyorum diyorsun ama kasıyorsun. evliliğe bırak kaygınlaştırıcı kreme ne gerek var mastürbasyon da yapabilirsin o daha orjinalama ben günah olduğu için kendimi kastım olmasını istemedim sadece nişanlımı kırmamak için denedim oda allahtan olmadı şimdi oda anlayış gösteriyor ilk gecemize sakladık allahın emri bu. sende psikolojik etki olmuş düşünme kasma kendini canım ya

Kendinize teşhis koymayın. Vajinismus falan demeyin hemen. Yeterince ıslanmadığınızı söylemişsiniz sorunu başka yerde aramayın.

Normal bence en takmayanin bile beynine bir sekilde bekaret baskisi islendigi icin acir mi olur mu diye dusunce beyinde kaliyor illa. Psikolojik olabilir hem ilk deneme sayilir arkadasimda da olmamisti ki kiz asiri rahatti boyle konularda yapayim bitsin kafasindaydi o bile yapamamisti. Yani illa tibbi bir sorun oldugu anlamina gelmez. Gerci benim 1 yildir yaptigim bisey yok da o yuzden arkadasi ornek verdim...

evet ben de öyle düşünüyorum. kafa, düşünce yapısı olarak sorun yok ama sanki fizyolojik birşey gibi bir engele takılıyor gibi anlayamadım
Garip bir durum böyle bir konuya yorum yapacağım asla aklıma gelmezdi neyse konuya döneyim en yakın arkadaşım evlendi bir yıldır bebeği olmamıştı ve hep biz tam ilsikiye giremiyoruz ya diye anlatırdı ve garip ki pek de zevk almıyorum diyordu çünkü eşi tam seyapamamis abla ışte senin gibi bi kaç santim gerisi hep dışarda kalıyormuş sonra biz bununla kadın doğuma gittik ben bekardim henüz o zamanlar arkadaşım anlatınca garip olduğunu anlayamamistim her neyse çocuğu olmadığı için doktora gidince kızlık zarinin baya içte olduğunu ve henüz bozulmadigini o gelen azıcık kanın da zorlamadan dolayı olduğunu söylemişti doktor sonra eşinizle beraber gelin muayene deyip bizi göndermişti. Doktor cerrahi işlemle kızlık zarina çizik atmış yani tam bir yıl ilişki olmamış aslında. Bu kadar biliyorum konuyla ilgili başka bir fikrim yok sizin de kızlık zarı bata içerde olabilir birde esnek falan mi ne oluyor ya yirtlmasi zor olandan. Bir kadın dogumcuya gidin aksatmayin . Önemli bir sorun olduhunuda düşünmüyorum

3 cm olduğunu nasıl bildiniz ben de oraya takıldım,
İsteksizlikten diye düşünüyorum.

Ya şu meşur kızlık zarı zor yırtılan bişey mi kii ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…