- 27 Ekim 2016
- 635
- 335
ayni yollardan gectik oluyor zamanla ama en onemlisi yeterince uyarilmakbu konuda haklısınız yeterince tahrik olamadım. çünkü kafayı sonuca takmıştım nasıl olcak napıcam falan diye konsantre olamadım. ama uyarılmadığım içn vücudum gerekli kayganlığı sağlamadı ama kayganlaştırıcı kullandık biz. ona rağmen olmaması düşündürdü beni.
Vajinismus gibi görünüyor. Araştırın ve kegel egzersizlerini deneyin. Tam olarak aynı durumu yaşayıp bir-iki ay içinde atlattık çok şükür. O kadar da büyütülecek bi şey değil yani. Bu arada o arkadaşla bi evlilik filan kesin mi! Sonra üzülmeyin de inşallah.
Kızlar namahrem bir konuyu buraya sorduğum için gerçekten kusura bakmayın. Ben zaten takıntı hastalığımdan dolayı tedavi gören biriyim. Son yaşadığım olayı da aşırı kafama takmamdan ötürü sormak istiyorum tekrar özür dileyerek. Özellikle evli ve cinsel deneyimi olanlar bana yardım edebilir sanırım.
Biz nişanlımla ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Geçenlerde bir plan yaptık nişanlım bulunduğum şehre gelicekti ve anlarsınız beraber özel bir 3 gün yaşayacaktık.
Ama bu üç gün tamamen hayal kırıklığı oldu. Şöyle anlatayım nişanlımla daha önce yüzeysel şeyler dışında bir şey yaşamadık. Ama bu sefer geldiğinde tam ilişkiyi denemeye karar verdik ve sebebini hala anlayamasam da başarısız olduk.
Utanarak söylüyorum. Deneme yaparken canım çok az yanıyor, kendimi de kasmıyorum kayganlaştırıcı şeyler kullaıyoruz bir sıkntı yok ama penis vajinaya 3 cm den fazla asla girmiyor. Sanki ucu girdikten sonra dar bir geçit var ordan girse gerisi geçicek ama kesinlikle girmiyor.
Üç gün boyunca denedik bir peçeteyi kirletecek kadar kan geldi. Sonra da bıraktık zaten. Nişanlım da dönmek zorunda olduğu için gitti.
Şimdi ben takıntı rahatsızlığımdan dolayı bu olayı da tabiki kafaya aşırı taktım. Neden olmuyor, neden girmiyor soruları beynimi yiyor.. Benim bir sıkıntım mı var.? Nasıl anlatsam orası penis için çok küçük girmesi imkansız gibi. Zaten ne kadar zorlasak da girmedi.
Kızlar normali bu mudur ilk başlarda böyle mi olur yoksa ben de bir problem mi var çok kafaya taktım. Nişanlım da cinselliğe çok önem veren biri. evlenince de böyle olucak diye kabuslar görüyorum. normalde yüzeysel ilişkimizden çok zevk alırdım. şu an psikolojik olarak soğudum resmen. hep böyle zor mudur ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz.
Ney?ha ha ha arkadaşım başımın etini yemişti girmiyor da girmiyor diye bide baktım vajinasını açmış bak doğru yere mi deniyoruz diye resmen şok olmuştum
Konu sahibi buna takılır kesin o kadar bir sorun yok msj lar ına bakmaz bunu takar kafasınaRahim içi perde olabilir mi acaba? Tıbbi muayeneden geçseniz bi,nolur nolmaz
Konu sahibi buna takılır kesin o kadar bir sorun yok msj lar ına bakmaz bunu takar kafasına
Konu sahibi buna takılır kesin o kadar bir sorun yok msj lar ına bakmaz bunu takar kafasına
evet nişanlım da aynen böyle söyledi. çok abartıyosun çok kafaya takıyosun hiç bir sorun yok diyor umarım öyledir. teşekkür ederim içimi rahatlattınız biraz :)
Ney?Daha ne duyacağım acaba?
Yazık eder kendine:)Konu sahibi buna takılır kesin o kadar bir sorun yok msj lar ına bakmaz bunu takar kafasına
aylarına,günlerine yazık edersin. Ben tam 1 buçuk senemi alanında yetersiz psikiyatr ve psikoloğun elinde vajinusmusum diye heba ettim,evliliğimin gördüğü zarar da cabası oldu. Sonuç;ben kendim yok artık bu kadar da olamaz,tıbbi bi sorun olmalı diyerek gittim doktora ve orda saniyelik,çok basit bi muayeneyle perde saptandı. Yarım saatlik mini bi operasyonla da halloldu.takabilir çünkü konu sahini okb hastası :) şu an tıbbi müdahaleden geçemem heralde bir gören duyan olur :) evlendikten sonra aynı problem devam ederse jinekoloğa gidicem mutlaka fiziksel bir sorun olup olmadığını öğrenmek için
Ay o nasıl arkadaşmış yaaaaha ha ha arkadaşım başımın etini yemişti girmiyor da girmiyor diye bide baktım vajinasını açmış bak doğru yere mi deniyoruz diye resmen şok olmuştum onlarla birlikte evlenenlerin çocuk haberleri geldi onlar hala yapamadık yapamadık , her sabah soruyor dün oldu mu diye cevap aynı dar girmiyor oysa bin defa söyledim öyle şey mi olur diye sonuçta oldu yani . şimdi sen de canın açıldığı için kendini kasıyosun olmuyor (dicen ki hayır ben kasmıyorum) arkadaşımdan biliyorum
Ustune otur en kolay yontem budur kontrol sende olur boylece.. vajinusmus degilsin bence sadece biraz acemilik