ahh canim kiyamam ya, tabi tek kalacaklar korkusuyla kardes istiyorlar, doguncada kiskancliklar oluyo :))))
biz 5 senedir istiyoruz canim bi kez tüp bebek yaptik olmadi, tam umudumu kesmistimki kendiliginde hamile kaldim, derken onuda 4 aylikken düsürdüm( bakalim insallah rabbim hayirli evlatlar nasip eder, esim cocuklari cok sever, onun birinin bebegini sevdigini gördügümde cok üzülüyorum (( o zamanlarda daha cok aklima geliyor iste, hayirlisi bakalim
ahh canim kiyamam ya, tabi tek kalacaklar korkusuyla kardes istiyorlar, doguncada kiskancliklar oluyo :))))
biz 5 senedir istiyoruz canim bi kez tüp bebek yaptik olmadi, tam umudumu kesmistimki kendiliginde hamile kaldim, derken onuda 4 aylikken düsürdüm( bakalim insallah rabbim hayirli evlatlar nasip eder, esim cocuklari cok sever, onun birinin bebegini sevdigini gördügümde cok üzülüyorum (( o zamanlarda daha cok aklima geliyor iste, hayirlisi bakalim
selam kızlar,bende adet düzensizliği var 2_3 ayda bır adet oluyorum.bunun için glukofen ve folıc plus kullanıyordum 2 hafta önce kasık ağrılarım basladı adet olucam sandım tuvalete gittiğimde bir iki damla kan geldi.sonra test yaptım 2. çizgi çok silikti.doktora gıttım 2 haftalık hamıleymişim
kızlar ya hamilemiyim değilmiyimbilmiyorum ama ben adet gördüm ama adet olduğum zaman baş ağrısı mide bulantısı halsizlik bu belirtilerim var acaba adetim bittikten sonra test yapayım mı sizce?fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?