yaaa kızlar hamiş olamıyom ki üstüne göreyim.................
üstüne göreyim nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa kızlar hamiş olamıyom ki üstüne göreyim.................
arkadaşlar bu sitede yenıyım nolur banada biri cvp yazsın adetim 4 gün geçti hatta beş sayılır olmadım ağrım belımde ydi daha çok olmayınca ılışkıye girdim ve oldum hemen ama 2 .günüm sadece pamuk kullanıyoruım az oluyorum üstüne görmüş olabılırmıyim eğer öyleyse kanama nasıl olur azmı çokmu rengi nolur yardım edin
olman gereken tarihten önce mi sonra mı oldun cnm?slm kızlar ben cuma günü regle oldum. Oldum ama öyle ilk gün yoğunluk yoktu sonra c.tesi az birşey oldum yine pazar günüde ölen kadar oldum sonra bittim sizce bir anormallik varmı bu durumda... Test alıp yapıyım mı?
olmam gereken tarihte oldum bana göre canım test yapıcam ama hayal kırıklığına uğramak istemiyorum...
bi yerleşme kanaması olabilir mi acaba diye sormuştum..ama gününde olmuşsun..
yalnız gebelik düşünmeye başladığımda benimde regl günlerim şaşırmış ve günleri kısa sürmeye başlamıştı.. sonrasında da gebelik olmuştu..
belki seninde bu yüzden düzenli günün şaşmış olabilir.. bencede test için acele etme ..
umarım tez zamanda güzel haberler alırsın canım..
çok haklısın.. insan gün sayar oluyor bu evre de..tşk ler canım ya ay kaç aydır uğraşıyorum nerdeyse 9 ay oldu artık umudumu kestim ama işte böyle olunca insan diyor acaba mı?
çok haklısın.. insan gün sayar oluyor bu evre de..
bu durum sana anormal gelmiş ,umarım ilerleyen zaman da farklı şeyler olur..
dediğim gibi bende de böyle tutarsızlık olmuştu 3 ay üst üste(normalde hiç şaşmayan bir düzen vardı)(hamile
kalmadan önceki aylar)
birde bende de üstüne görme olmuştu,doktorum regl olduğunu söylemişti.. 2 aylık hamileyken(hamile olduğumuda biliyordum)
3 gün sürdü ve rengi farklıydı.normal bir regl kanaması gibi olmuyor yani..ona dikkat edebilirsin ..
Allahım tez zamanda nasip etsin inş canım..