Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de ekim annelerine üye olmştum bi umut, sonra regl oldum..12sinde olmam gerekiyordu 9unda oldum bugün de btti..karnımda şişkinlik, sancı devam ediyor.. keşke üstüne görme olsa...
Bise sorcam lutfen biri cevap versin ben 5 veya 6 haftalik hamileyim . Ve dun kahverengi 3 tane leke vardi bu bebeqim daha yeni rahme yerlesti mi demek ?
rica ederm ne demek..ins Allahim isteyen herkesin kalbne gore versin.bnde kan tahlili verdm bugun yrn sonuc alcm bakalim hayirlisiİlgin için tesekkur ederim insaallah dediginiz gibi olur hamileyimdir rabbim isteyen herkeze nasip etsin
rica ederm ne demek..ins Allahim isteyen herkesin kalbne gore versin.bnde kan tahlili verdm bugun yrn sonuc alcm bakalim hayirlisi
evet oluyor annem kardeşimin üzerine 3 ay gördü resmen bildiğimiz adet kanaması o kanamalı haldeyken test yaptık ve çıktı doktora gittiğimizde 3 aylık dedi ablalarımda doğurana kadar adet gördü ben yaşadığıma inanırım yok olmazmış yok az bişe kanama gelirmiş ben inanmıyorum benim karşımda örnekler varevet canım üstüne görme oluyo bi arkadaşım hamile olduğunu 2.5 ay sonra öğrenmiş tesadüfen çünkü adet oldugu için anlamammış.vede hamileliği çok saglıklı geçmiş.
Ben asilamadan 8 gun sonra adet kanamasu gibi kanama yasadim hastaneye gittim bhcg 5.8 cikti yarin tekrar gel dediler hicbisey anlamadim
evet oluyor annem kardeşimin üzerine 3 ay gördü resmen bildiğimiz adet kanaması o kanamalı haldeyken test yaptık ve çıktı doktora gittiğimizde 3 aylık dedi ablalarımda doğurana kadar adet gördü ben yaşadığıma inanırım yok olmazmış yok az bişe kanama gelirmiş ben inanmıyorum benim karşımda örnekler var