- 7 Ağustos 2016
- 18
- 13
- 88
- 38
- Konu Sahibi Serapkanal
-
Teşekkür ederim inşallah peki normal test yapsam anlaşılır mi acabaBnmde cok feci adet agrim vardi hatta esime adet oldum dedim ara ara kanamam devam etti hem miktar olarak azdi hemde 4 gun filan surdu anneme syleyince annem ustune gorme olabilir dedi test yaptim pozitifti insallah seninde oyledir bnce en garantisi kan testi yaptirmak
Bn normal test yapmistim silikti ama 2. cizgi gayet belliydi
S Serapkanal neden silik cizhi gorunce kan tahlili yaptirmadiz ? Kimyasal yasamis veya tutunmamis olabilir. Ama hamile dee olabilirsiniz kan tahlili yaptirmalisiniz.
Hafta sonuna denk geldim canm bi de yurtdışında yaşıyorum kan testi yaptırmaya kalksam 10 gün sürer o yüzden buraya yazdım ama biraz beklemem lazım galiba
Suanda biraz daha kanamam var bitince tekrar yapmayı düşünüyorum canmHayirlisi cnm. Idrar testi yapsaydin tekrar
İnşallah canm hamişsizdir..kanaman normal adet gibi mi kaçıncı günündesinKısmen senin durumundayım.iyi haberlerini almak dileğiyle. Hamiş olduğunu öğrenenler muhakkak yazın merakta kalıyoruz. Kendi adıma söylemek gelirse ;-)
Döllenmeden 10 gün sonra olur genelde 2 gün sürer ve çok az bir günlük ped bile doldurmazUstune gormede en fazla kac gun olur? Birde ben 22 temmuz da beraber olduktan tam 10 gun sonra kanamam geldi. Ustune gorme denebilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?