Üstüne görme

Üstüne görme

• Üstüne görme

OY: 7 77,8%
  • Adet

OY: 2 22,2%

• Ankete Katılan
    9
Arkadaşlar adetimin 30.gününde pembe akıntı geldi . 31.gününde sabah kan geldiğini ve bu kan gelme şekli normal Regl değildi kesik kesik ve az şekilde geldi. 33.günde yani cuma günü kontrol ve kan testi yapıldı. Rahim duvarımın ince olduğunu söyledi ve gebelik Yok Dedi doktor. Kan testi <0.100 progesteron 2.26 . Fakat ara ara pembe şekilde akıntı geliyor size ne olabilir ?

Merhaba benim de bir sorum olacak 3 ağustosda regl bekliyordum. 6 günde 4 5 defa lekelenme tarzında kanamam oldu. Bu adet midir yoksa yerleşme kanaması mı ? 4 gün gecikmişken idrar testi yaptım negatif çıktı . Böyle bir şey başına gelen var mı adet miyim hamile miyim yardımcı olur musunuz

Kan testi yaptırmadanda fayda var canım idrar da hemen çıkmıyor yerleşme kanaması olabilir belki

İdrar testi de yaptm ikinci çizgi silik çıktı haftaya bidha kan vercm o zmn kesinlik cikack insAllah

Hafta sonuna denk geldim canm bi de yurtdışında yaşıyorum kan testi yaptırmaya kalksam 10 gün sürer o yüzden buraya yazdım ama biraz beklemem lazım galiba
Merhaba surtunme yoluyla bi iliskim oldu uzerimizde kiyafetlerimiz vardi bosalma olmadi amcak zevk suyundan supheliyim benim adetim normalde çok yoğun olur ve 5 gün sürer bu ay ise 7.gunum ve suan hala devam ediyor ancak eskisi gibi yogun degil rengi bazen kirmizi bazen pembe gibi oluyo 2 3 gun sabah kalktigimda cok yogun olmustu ama gene gun icinde azaliyor suan ise sadece peceteye gelen pedime cok az bulasan hafif pembe renkli kanamam var bu yerlesme kanamasi olabilirmi yoksa strestenmidir?

Merhaba arkadaşlar
Ben 10aydir evliyim bebeğimin olmasını çok istiyorum.Bu ay başımdan geçeni anlatayım eşimle birlikte olduktan sonraki gün kasiklarimda bıçak kesigi gibi ağrılar oldubütün gün yattim bu ayın 18gibi oldu norman adet günün 6 siydi..sonrasında karnımda birçok hareket hissettim özellikle karında seyirmë göbek çizgim belirdi kasiklarimda batması egildigim zaman taş gibi oluyordu kasiklar vs formda takip ediyorum ve birçok belirti vardı ama çok hareket ettiğim zaman bel ve kasık ağrım çok oluyordu vs.test yapmaya karar verdim ayin 5inde 2 gün önce ikinci çizgi silik çıktı ama o gün cok belim ve karnim agriyodu cok hareket etmistum yine..eczaneden tekrar aldım bi tane yalnız sabah yapmamı söyledi hcg hormonu ilk idrarda maksimum seviyede oluyomus..aksama pembe akıntı geldi bi kaç sonra adet oldum resmen ama 3 gün sürdü ama az oldu bu arada normal adetim 6 gün sürer üstüne görmüş olabilir miyim.. çok üzüldüm
Bi An bu yorumu ben yazdım haberim mi yok dedim ismine 2. Kez baktım çünkü aynı şeyleri yasamisiz benimde 6 gün sürer ama 2 buçuk gün sürdü kanamam sonra kahverengi akıntı başladı. Kan verdin mi sonucun nedir gerçekten çok merak ediyorum

Bnmde cok feci adet agrim vardi hatta esime adet oldum dedim ara ara kanamam devam etti hem miktar olarak azdi hemde 4 gun filan surdu anneme syleyince annem ustune gorme olabilir dedi test yaptim pozitifti insallah seninde oyledir bnce en garantisi kan testi yaptirmak

Seni çevrimiçi gördüm sevindim sorularım olucak canım cevaplarmısın sana zahmet. Üstüne gördüm dedin biraz ayrıntı verir misin normal adetimden farklı bir durumdayım kafam çok karışık yardımcı olur musun?

Seni çevrimiçi gördüm sevindim sorularım olucak canım cevaplarmısın sana zahmet. Üstüne gördüm dedin biraz ayrıntı verir misin normal adetimden farklı bir durumdayım kafam çok karışık yardımcı olur musun?
Tabiki yardimci olurum
Aradan uzun zaman gectigi icin hatirladigim kadariyla soyleyeyim.gece bir kalktim adet sancisi gibi bir sanci aaa bu ayda hamile kalmadim adet oldum dedim. Sonra lavaboya gittim gercektende kan gelmis adet oldum diye ped koydum. Sonra bu 3-4 gun surdu ama diger adetlerimden farkliydi normalde asiri kanamam olurdu ama bunda az az gun icinde ara ara geliyordu yani 1 gunde toplasan 1 ped dolmazdi. Sonra bir baktim dahada azaldi. Anneme dedimki ben bu ay adet oldum diyorum ama az az geliyor niye acaba dedim. O da ustune gorme olmasin bazi kadinlarda oyle olur dedi. O gun test yaptim pozitif cikti. Sok olmustum.
Su an 11 aylik kizim var cok sukur bin sukur.
Allahim seninde gonlune gore versin
Seninki nasil

Tabiki yardimci olurum
Aradan uzun zaman gectigi icin hatirladigim kadariyla soyleyeyim.gece bir kalktim adet sancisi gibi bir sanci aaa bu ayda hamile kalmadim adet oldum dedim. Sonra lavaboya gittim gercektende kan gelmis adet oldum diye ped koydum. Sonra bu 3-4 gun surdu ama diger adetlerimden farkliydi normalde asiri kanamam olurdu ama bunda az az gun icinde ara ara geliyordu yani 1 gunde toplasan 1 ped dolmazdi. Sonra bir baktim dahada azaldi. Anneme dedimki ben bu ay adet oldum diyorum ama az az geliyor niye acaba dedim. O da ustune gorme olmasin bazi kadinlarda oyle olur dedi. O gun test yaptim pozitif cikti. Sok olmustum.
Su an 11 aylik kizim var cok sukur bin sukur.
Allahim seninde gonlune gore versin
Seninki nasil

Çok teşekkür ederim canım zamanını ayırıp bilgilendirdin beni. Ben 1yıldır evliyim 6-7aydır korunmuyoruz ben de hep bekliyorum her ay da gününde adet olurum of yine adet oldum diyorum. Bu sefer biraz farklı sanki. 2gün gecikti ama bi hafta önceden ağrılarım başlamıştı. Göğüslerim o kadar şişti ki kolumu kıpırdatamıyordum acıyordu. Adet oldum ama ben her zaman 5gün adet olurum ve 8-9ped değiştiririm. Çok kan gelirdi. Ama şimdi 3gün adet oldum. Dün bitti ama ara ara sancılarım oluyor karnımın alt kısmında. Göğüsler hala balon. Bide şişkinliğim var. Gün içindr ara ara midem bulanıyor hafif. Çok arada kaldım. Her ay test yaptım o yüzden şimdi kocama da bişey demiyorum yine boşuna umutlanır diye. Sence benim durumum ne?

Çok teşekkür ederim canım zamanını ayırıp bilgilendirdin beni. Ben 1yıldır evliyim 6-7aydır korunmuyoruz ben de hep bekliyorum her ay da gününde adet olurum of yine adet oldum diyorum. Bu sefer biraz farklı sanki. 2gün gecikti ama bi hafta önceden ağrılarım başlamıştı. Göğüslerim o kadar şişti ki kolumu kıpırdatamıyordum acıyordu. Adet oldum ama ben her zaman 5gün adet olurum ve 8-9ped değiştiririm. Çok kan gelirdi. Ama şimdi 3gün adet oldum. Dün bitti ama ara ara sancılarım oluyor karnımın alt kısmında. Göğüsler hala balon. Bide şişkinliğim var. Gün içindr ara ara midem bulanıyor hafif. Çok arada kaldım. Her ay test yaptım o yüzden şimdi kocama da bişey demiyorum yine boşuna umutlanır diye. Sence benim durumum ne?
Bilemed ki canim ya
Bnce yinede bir test al yap suphede kalma
Hakkinda hayirlisi olsun insallah

Bilemed ki canim ya
Bnce yinede bir test al yap suphede kalma
Hakkinda hayirlisi olsun insallah

Sen kanaman kesildikten hemen sonra mı yaptın testi yoksa bir iki gün geçti mi? hangi marka testle yaptın? Bide doktor kaç haftalık dedi?
Aamin canım inşaALLAH bu sefer olur. Rabbim senin kızına güzel ve sağlıklı ömür versin inşaALLAH

Sen kanaman kesildikten hemen sonra mı yaptın testi yoksa bir iki gün geçti mi? hangi marka testle yaptın? Bide doktor kaç haftalık dedi?
Aamin canım inşaALLAH bu sefer olur. Rabbim senin kızına güzel ve sağlıklı ömür versin inşaALLAH
Evet kanamam bittikten sonra test yapmistim
Eczanede satilan 3 liralik testle yapmistim
Markasini bilmiyorum
Insallah cnm Allahim gonlune gore versin

Bnmde cok feci adet agrim vardi hatta esime adet oldum dedim ara ara kanamam devam etti hem miktar olarak azdi hemde 4 gun filan surdu anneme syleyince annem ustune gorme olabilir dedi test yaptim pozitifti insallah seninde oyledir bnce en garantisi kan testi yaptirmak
Canım ne zaman sonra test yaptın benmde öyle oldu cunku

Back
X