Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasip bu işler neden öyle düşünüyosun inşallah hayırla gelir sana hemenMerhabalar pazartesi ilk kez aşılama yaptıracağım ama hiç ilk seferde tutan yok sanırım bosa mı ugrasıyorum![]()
Ay inşallah ya hep tutmaz diye okudumBenim arkadaşımın tutmuştu![]()
İnşallah çok uğraşıyoruz valla yoruldumNasip bu işler neden öyle düşünüyosun inşallah hayırla gelir sana hemen![]()
Tatlı yorgunluk bunlar inşaallah pozitif sonuç alırsın canımİnşallah çok uğraşıyoruz valla yoruldum
Benim bildiğim bir aşılaması tuttu ama erken doğum sebebiyle bebeği kaybettiler. Sonra bir süre sonra tekrar istediklerinde yine olmayınca tekrar aşılma yapıldı o da tuttu ve sağlıkla doğum yaptı. Ama benim tutmamıştı aşılamam :)Ay inşallah ya hep tutmaz diye okudum
Merhaba aşılamanız ne kadar tuttu acabaMerhabalar pazartesi ilk kez aşılama yaptıracağım ama hiç ilk seferde tutan yok sanırım bosa mı ugrasıyorum![]()
Nasip bu işler iyi düşünün iyi olsun inşallah benimkiler negatif olmuştu belki sizin pozitif olurMerhabalar pazartesi ilk kez aşılama yaptıracağım ama hiç ilk seferde tutan yok sanırım bosa mı ugrasıyorum![]()
Ben ilk kez devlet hastanesinde deneyeceğim yarınMerhaba aşılamanız ne kadar tuttu acaba
Aminn Allah hepimizin gönlüne göre versinNasip bu işler iyi düşünün iyi olsun inşallah benimkiler negatif olmuştu belki sizin pozitif olurbol şanslar diliyorum Rabbim yüzünüze baksın inşallah
![]()
Olumlu sonuçlanır inşallahBen ilk kez devlet hastanesinde deneyeceğim yarın
Ben varımMerhabalar pazartesi ilk kez aşılama yaptıracağım ama hiç ilk seferde tutan yok sanırım bosa mı ugrasıyorum![]()
ben aşılamayi tamamen şans olarak goruyorum mesela bizde hic sorun yokken 3 kere denememize ragmen tutmadi bi arkadasimin hem esinde hem kendine sorun varken ilk denemesinde tuttu nasip isi yani Allah nasip ederse ilk denemede de olur belki niye olmasinMerhabalar pazartesi ilk kez aşılama yaptıracağım ama hiç ilk seferde tutan yok sanırım bosa mı ugrasıyorum![]()
Gercekten miBen varım![]()
Bizdede hiçbir problem yok o yüzden doktor ilk aşılama deneyelim dedi . Bakalım inşallah bizde o şanslılardan oluruzben aşılamayi tamamen şans olarak goruyorum mesela bizde hic sorun yokken 3 kere denememize ragmen tutmadi bi arkadasimin hem esinde hem kendine sorun varken ilk denemesinde tuttu nasip isi yani Allah nasip ederse ilk denemede de olur belki niye olmasin
insallah cnmm ❤Bizdede hiçbir problem yok o yüzden doktor ilk aşılama deneyelim dedi . Bakalım inşallah bizde o şanslılardan oluruz
Ben pazartesi gunu oldum 22.000 tl odedimMerhaba aşılamanız ne kadar tuttu acaba