N nedenay Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2023 47 11 3 25 3 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi nedenay #1 Adetime 4 gün kana yerleşme kanaması görüyorum ne zmsn test yapmalıyım 10 gündür desol kaşığım dağıt bardı
Adetime 4 gün kana yerleşme kanaması görüyorum ne zmsn test yapmalıyım 10 gündür desol kaşığım dağıt bardı
Z Zerre Dum vita est spes est.🎈 Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Ekim 2020 10.618 35.319 548 25 3 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi nedenay #2 Adetinize 4 gün var,yerleşme kanaması görüyorsunuz ve test yapmadınız. Pardon? Acaba regl olacak olmayasınız? Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Adetinize 4 gün var,yerleşme kanaması görüyorsunuz ve test yapmadınız. Pardon? Acaba regl olacak olmayasınız?
N nedenay Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2023 47 11 3 25 3 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi nedenay #3 Zerre .!.: Adetinize 4 gün var,yerleşme kanaması görüyorsunuz ve test yapmadınız. Pardon? Acaba regl olacak olmayasınız? Genişletmek için tıkla... Sabah test yaptım ama negatifti renk gibi değil kanamam ağrım da yok gebelik olabili emi Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Zerre .!.: Adetinize 4 gün var,yerleşme kanaması görüyorsunuz ve test yapmadınız. Pardon? Acaba regl olacak olmayasınız? Genişletmek için tıkla... Sabah test yaptım ama negatifti renk gibi değil kanamam ağrım da yok gebelik olabili emi
Z Zerre Dum vita est spes est.🎈 Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Ekim 2020 10.618 35.319 548 25 3 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi nedenay #4 nedenay .!.: Sabah test yaptım ama negatifti renk gibi değil kanamam ağrım da yok gebelik olabili emi Genişletmek için tıkla... Bekleyin eğer regl olmazsanız yani gecikirseniz öyle test yapın. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
nedenay .!.: Sabah test yaptım ama negatifti renk gibi değil kanamam ağrım da yok gebelik olabili emi Genişletmek için tıkla... Bekleyin eğer regl olmazsanız yani gecikirseniz öyle test yapın.
cesursavasci Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2023 8.605 10.136 168 4 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi nedenay #5 Benimde reglime 4 gün var ve kahverengimsi pembemsi kan geldi afedersiniz 1 çay kaşığı kadar bende şuan bekliyorum regle çevirecek mi yoksa gebelik mi diye Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Benimde reglime 4 gün var ve kahverengimsi pembemsi kan geldi afedersiniz 1 çay kaşığı kadar bende şuan bekliyorum regle çevirecek mi yoksa gebelik mi diye