Üstüne görme ve adetin arasındaki fark nedir ?

Shuppy

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2022
193
151
29
Merhaba hanımlar, ben ayın 5 inde Adet gördüm, 27 yaşındayım ve hayatımda ilk defa adetim 2 gün sürdü. Hamile kalmak istediğim için test yaptım ama negatif çıktı. Neredeyse bir hafta boyunca bulantım vardi sonra geçti. Üstelik adetim kahverengiydi hiç normal adet gibi değildi bu da beni daha çok meraklandirdi çünkü Aralık ayında yaptığım düşükten sonra artık sürekli adetle birlikte kahverengi akıntı geliyor ama hiç adetim 2 gün sürmemişti hep 4 - 5 gün. Adet ve üstüne görmenin arasında kaldım acaba benzer bir şey yaşayan varmı ?

Üstüne görme dediğiniz implantasyon kanaması genelde kısa sürer ve damla lekelenme şeklindedir, regl kanaması daha yoğun oluyor, yine de akıntı ve regl gecikmesine neden olan farklı sağlık sorunları da olabilir, muayene olmakta fayda var.

Olucam randevu aldım ama daha var o yüzden beklemeden sormak istedim. Reglim gecikmedi zaten zamanında geldi ama 2 gün sürdü sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…