• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstüne görme olabilir mi? Yaşayanlar var mı ??

EdaSRC

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2019
70
26
38
26
Merhaba yine ben kızlar..Beklenen adetim Pazar günüydü, 28 günde bir olurum hiç şaşmaz..Perşembe ve Cuma günü test yaptım çok silik çizgi çıktı hatta yazmıştım buraya sevinmiştim.Ctesi gecesi pembe leke geldi hiç böyle başlamazdı adetim kahverengi başlar artardı baya ilk 3 gün çok kanamam olurdu ve 6-7 gün sürerdi..Bugün 3. Gün ve bitmek üzere zaman zaman kahverengi ve kırmızı oluyor.Çözemedim ya üstüne görüp hamile olannn böyle bir şey yaşayan var m???

Kırmızı olmaz diye biliyorum. Bende kahve cook açık birazda açık pembemsi damla seklindeydi peceteye geldi bir kere geldi

Merhaba yine ben kızlar..Beklenen adetim Pazar günüydü, 28 günde bir olurum hiç şaşmaz..Perşembe ve Cuma günü test yaptım çok silik çizgi çıktı hatta yazmıştım buraya sevinmiştim.Ctesi gecesi pembe leke geldi hiç böyle başlamazdı adetim kahverengi başlar artardı baya ilk 3 gün çok kanamam olurdu ve 6-7 gün sürerdi..Bugün 3. Gün ve bitmek üzere zaman zaman kahverengi ve kırmızı oluyor.Çözemedim ya üstüne görüp hamile olannn böyle bir şey yaşayan var mi

Olabilir bence. Üstüne görme ile yerleşme kanaması farklı bir şey. Üstüne görme bir kaç ay da devam edebiliyor.

Olabilir bence. Üstüne görme ile yerleşme kanaması farklı bir şey. Üstüne görme bir kaç ay da devam edebiliyor.
Evet kayınvalidem de 3 aylıkken öğrenmiş mesela 2 ay adet görmüş..Kanama şeklinde gören de varmış ama bitti gibi benimki mesela 2 doğum yaptım 1 senedir düzenli adetim,ki kendimi bildim bileli6 günden kısa sürmez ama yarın duş alacağım..İlginc geldi ya bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ Haftaya test aldırırım eşime duruma gçre

Kayınvalidemde covid çıktı çıkıp test alamıyorumda şimdi ne olacak ya 🙁 Üzdü..Tamamen bitti kesildi kanamam 3. Günde asla böyle olmazdı ne ola ki 🤩

Merhaba yine ben kızlar..Beklenen adetim Pazar günüydü, 28 günde bir olurum hiç şaşmaz..Perşembe ve Cuma günü test yaptım çok silik çizgi çıktı hatta yazmıştım buraya sevinmiştim.Ctesi gecesi pembe leke geldi hiç böyle başlamazdı adetim kahverengi başlar artardı baya ilk 3 gün çok kanamam olurdu ve 6-7 gün sürerdi..Bugün 3. Gün ve bitmek üzere zaman zaman kahverengi ve kırmızı oluyor.Çözemedim ya üstüne görüp hamile olannn böyle bir şey yaşayan var m???
Aynını yaşadım regli oluyorsun sende bende test yapmıştım aynı senin gibi silik çizgi vardı çok sevinmiştik adetim 9 gün gecikmisti fakan sonra lekelenme oldu üstüne görme sandım başlarda çünkü hafifi bir iki gün devam etti sonra regli oldum

Evet adetmiş ama bilen var mı neden sürekli aşırı silik çizgi görüyorum başka bir sebebi olabilir mi? Önceden hiç silik dahi çıkmazdı

Evet adetmiş ama bilen var mı neden sürekli aşırı silik çizgi görüyorum başka bir sebebi olabilir mi? Önceden hiç silik dahi çıkmazdı
[/QUOTE
Şu an sizinle aynı durumu yaşıyorum acaba o zaman hamilelik var mıymış cevaplarsanız çok sevinirim🤗🤗🤗

Yokmuş canım adet olmuştum.Sonrakş ay hamile kaldım korunurken.yarın doğum inşallah

Back