Arkadaşlar, üstüne görme ile hamile kalmış olabileceğimden şüpheleniyorum.Ama bu güne kadar hayal kırıklıklarım ve eşimin ''idrar testi yapma lütfen'' ricası üzerine sizlerden, özellikle birebir üstüne görme ile hamile kalan bayanlardan deneyimlerini benle paylaşmalarını rica ediyorum.
Ben sürekli düzenli adet görürüm 27-28 günde bir ve hiç şaşmaz tarihler.Adetim 6-7 gün ve oldukça yoğun sürer.Yalnız son adetim sadece 1.5-2 gün ve yoğun olmadan geçti birden kesildi.Ateşim hiç düşmüyor, halsizim,sürekli uykum var,akıntımda artış ve sağ kasığımda ara ara batma var.Ne olur bana test al yap demeyin, yorumları okumak beni yıkmaz ama, o testi tek çizgi görmek beni oldukça sarsar.Şimdiden teşekkürler...a.s
Arkadaşlar ilginiz için hepinize çok teşekkür ederim.Uzun zamandır giremedim siteye işler çok yoğun kusura bakmayın.Maalesef günümde adet oldum ve hayallerim suya düştü,şu an adet oluyorumAma dualarım hepimiz için...Sanırım fazla evhamlı olmak ve stres içinde ne olacak sonuç diye beklemek insanın hormonal düzenini çok bozuyor.Artık takmamaya çalışacağım arkadaşlar.Eğer hayırlı bir haber alırsam sürpriz bir şekilde, ilk sizlere duyuracağım.Kendinize çok iyi bakın.Hepinizi tanımsam da çok seviyorum...
Teşekkür ederim arkadaşım...Ettiğimiz dualar bir gün mutlaka karşılık bulacak biliyorum...Üzülmemeye ve takmamaya çalışıyorum.Hayırlısı artık canım...Yanımda olduğunuz için ve destekleriniz için çok teşekkür ederim.Sevgiler...
canim benim umarim hamilesindir ben 1 yillik evli 30 haftalik hamileyim ve bende üstüne gördüm aynen dediğin gibide çok az gördüm kasiklarimda ve göğüslerimde çok ağri vardi ama seni umutlandirmakda istemiyorum tatlim kizicaksin ama en doğrusu bi şekilde test yapman olur. Güzel haberlerini almak dileğiyle.arkadaşlar, üstüne görme ile hamile kalmış olabileceğimden şüpheleniyorum.ama bu güne kadar hayal kırıklıklarım ve eşimin ''idrar testi yapma lütfen'' ricası üzerine sizlerden, özellikle birebir üstüne görme ile hamile kalan bayanlardan deneyimlerini benle paylaşmalarını rica ediyorum.
Ben sürekli düzenli adet görürüm 27-28 günde bir ve hiç şaşmaz tarihler.adetim 6-7 gün ve oldukça yoğun sürer.yalnız son adetim sadece 1.5-2 gün ve yoğun olmadan geçti birden kesildi.ateşim hiç düşmüyor, halsizim,sürekli uykum var,akıntımda artış ve sağ kasığımda ara ara batma var.ne olur bana test al yap demeyin, yorumları okumak beni yıkmaz ama, o testi tek çizgi görmek beni oldukça sarsar.şimdiden teşekkürler...a.s
Kızlar hele bir de bana yardım edin.Ben yerleşme kanamasını araştırdım.Canım yerleşme kanaması bizim bildiğimizin tersine adet tarihi geçtikten sonmra değil.adet tarihinden önce oluyor.Ve de döllenmeden 3-7 gün sonra oluyormuş.Benim muhtemel yumurtlama tarihim 17si ve bende bu gün açık pembe lekeler var.Ayın 21inde hafif kahverengi lekerlim oldu açık sarı ile açık kahverengi arası.Bu lekeler sadece peçeteyle silince geliyor.Ben ilk başta adet oldum sandım.Korktum çünkü adet olmam için çok erken bir zaman çünkü daha bu ayın 1inde olmuştum.Neyse pet taktım bişey gelmedi.Bu gün yine baktım pedi,mde bişey yok sadece silerken sulu pembe bişeyler geliyor.Sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi?Yarın jinekoloğa gideceğim ama ya alttan bakmak isterse muhtmele bir gebeliğe zararı olur mu?Yoksa önce bi kan testi mi yaptırayım.Nolur bana fikjir verin moralim çok bozuktu.Çok erken adet oldum diye.Ama aklıma yerleşme geldi.Kızlar nooolur bişeyler söyleyinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?