• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstüne gorme , gec dollenme vs

Asratu

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
107
9
11
33
Merhabalar nişanlımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık vajinama boşaldı 12 mart tarihinde. Sonrasında 23 martta regl oldum. Şüphem gecmedigi için 17 nisanda test yaptım 0.24 cıktı. Şuanda adetim 2 gün gecikti gebelik olabilir mi

Allah aşkına cahil cahil şeyler yazmayin az araştırın kac yasında insanlarsınız insanların aklı ile dalga mı geçiyorsunuz anlamıyorum ki🤦‍♀️

Yazdıklarını bir daha oku bakalim neden öyle yazıyorum.

Adet olmuşsun, üstüne kan testi yapmışsın kocaman NEGATİF çıkmış kalkmış halaaaaaa adetim 2gun gecikti hamilelik olabilir mi diyorsun. 🤦‍♀️
Sence cok mu normal bu yazdıkların?

Ölmek istiyorm haftada en az 5 konu böyle ya gebe kalmak bu kadar kolaysa uğraşanlar olsun o kadr ihtimal var ama sen adet olmuşsun ve kanda negatifi gormussun geç döllenme nedir üstüne görmek ne dır bunlar böyle olmaz 4 cute hamileyim iki tane geç döllenme yaşadım. Boyle olmuyor üstüne görmek yerleşme kanaması oluyor bir iki güne özel oda bir iki damla kan oda anormal bir durum bunu anlarsin

BM’yle konulara cvp vermek istemiyorum ama son kez sana cvp çerçin mümkün değil hamile olman stresten gelmiyo adet olmuşsun kan testi negatif neden hala hamilemiyim diye soruyosun

Ustune bosalma ile hamile kalabilirdin ihtimal vardi evet ama kalmamissin , daha kurcalamana gerek yok

Internet yorumları beni tedirgin etti hamilelikt3n sonra da adet olanlar var. Ayroca 20 sinde adet olmam lazımdı şuan bir belirti yok

Allah aşkına cahil cahil şeyler yazmayin az araştırın kac yasında insanlarsınız insanların aklı ile dalga mı geçiyorsunuz anlamıyorum ki🤦‍♀️
Olsaydı o zamana kadar testte çıkardı dimi çünkü bir belirti yok ve regl gecikmesi yaşıyorum suan

Merhabalar nişanlımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık vajinama boşaldı 12 mart tarihinde. Sonrasında 23 martta regl oldum. Şüphem gecmedigi için 17 nisanda test yaptım 0.24 cıktı. Şuanda adetim 2 gün gecikti gebelik olabilir mi
Bende aynı senin gibiyim bende sürekli kanama oluyor. Kafamdan atamıyorum bu durumu kapattım eve kendimi resmen

Back