Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Üstüne gorme , gec dollenme vs
- Konu Sahibi Asratu
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- beta değeri gebelik geç adet olma
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Allah aşkına cahil cahil şeyler yazmayin az araştırın kac yasında insanlarsınız insanların aklı ile dalga mı geçiyorsunuz anlamıyorum ki
- 15 Temmuz 2018
- 2.980
- 2.123
- 133
- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.776
- 163
- 35
Ölmek istiyorm haftada en az 5 konu böyle ya gebe kalmak bu kadar kolaysa uğraşanlar olsun o kadr ihtimal var ama sen adet olmuşsun ve kanda negatifi gormussun geç döllenme nedir üstüne görmek ne dır bunlar böyle olmaz 4 cute hamileyim iki tane geç döllenme yaşadım. Boyle olmuyor üstüne görmek yerleşme kanaması oluyor bir iki güne özel oda bir iki damla kan oda anormal bir durum bunu anlarsin
Olsaydı o zamana kadar testte çıkardı dimi çünkü bir belirti yok ve regl gecikmesi yaşıyorum suanAllah aşkına cahil cahil şeyler yazmayin az araştırın kac yasında insanlarsınız insanların aklı ile dalga mı geçiyorsunuz anlamıyorum ki
Bende aynı senin gibiyim bende sürekli kanama oluyor. Kafamdan atamıyorum bu durumu kapattım eve kendimi resmenMerhabalar nişanlımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık vajinama boşaldı 12 mart tarihinde. Sonrasında 23 martta regl oldum. Şüphem gecmedigi için 17 nisanda test yaptım 0.24 cıktı. Şuanda adetim 2 gün gecikti gebelik olabilir mi
Konuşalım mı biraz iyi gelirBende aynı senin gibiyim bende sürekli kanama oluyor. Kafamdan atamıyorum bu durumu kapattım eve kendimi resmen
Senin imkansız zaten gebe olman. Bana da diyorlar değilsin ama inanasım gelmiyor hep öyle hissediyorum kendimiKonuşalım mı biraz iyi gelir
Stres yaptıgın için gecikiyor olabilir. Ama bende kanama hic kesilmiyor adet gibi de değil cok can sıkıcı. Testte yapıyorum negatif ama inanmak istemiyorum nedenseNasıl imkansız
Adet oldum ben . Benimde negatif bende inanamiyorumStres yaptıgın için gecikiyor olabilir. Ama bende kanama hic kesilmiyor adet gibi de değil cok can sıkıcı. Testte yapıyorum negatif ama inanmak istemiyorum nedense