Çıkar canm evde idrar testi yaptrdinmiMerhaba kızlar, Ben pkoluyum, 14 aydır olmuyor bebeğim. Bu ay menogon iğne kullandım kalçadan. Doktorum yumurtalarımın süper göründüğünü, çatlatma iğnesi yapmadan hamile kalabileceğimi söyledi yaptırmadım. Adetin 15.günü pembemsi bir leke gördüm. 17.günü Kahverengi lekelenme başladı, ''adet diil, ''o gün kasık ağrısı bel ağrısı, ertesi gün akşam lekelenme bitti. Şu an 18.günüm. Doktorum progestan içmemi söyledi ona başladım. Sizden böyle bişi yaşayan varmı? Üstüne görme, implantasyon olabilir mi bu? Acaba hamile miyim? Hastaneye gitsem çıkar mı bilemedim.Ne dersiniz
Hayır yapmadım çıkar mı ki? Bugün 19.günÇıkar canm evde idrar testi yaptrdinmi
Çıkar tabi bnde çatlatma iğnesi yaptrdim bu ay bugün 17.ci günüm 11.ci günümden beri test yapıyorum evde hep positif çıkıyo git gide koyulasti dün bnden de biraz pembe akıntı geldi ama bugün hiç bişi yok inşallah bebiş lerimiz vardır canm test al yarın ilk idrarinla yap inşallah vardirHayır yapmadım çıkar mı ki? Bugün 19.gün
Var cnm adet ağrısı gibi ağrı var ve hafif bulantı da var inşallah bu sefer olmuştur 4-5 tane test yaptım hepside git gide koyulasti olmasaydı koyulasmaz di demiO zaman derhal test alayım. İnşallah vardır ve hayırlısıyla gelirler. Bu arada seninde karnında şişlik falan var mı?
Var cnm adet ağrısı gibi ağrı var ve hafif bulantı da var inşallah bu sefer olmuştur 4-5 tane test yaptım hepside git gide koyulasti olmasaydı koyulasmaz di demi
Catlatma iğnesinin 17.ci günü cnm artık iğnenin etkisi kalmadiçatlatma iğnesinin etkisinden değildir inş. Çatlatma iğnesi yaptıran arkadaşlara sormalısın bu konuyu bence. Zira ondan değilse kesin hamilesin. Benimde dün gaz vardı. Bugün ara ara kasık ağrısı hissediyorum. Başka belirti falan hiçbişey yok ama :)
Catlatma iğnesinin 17.ci günü cnm artık iğnenin etkisi kalmadi
Var cnmSüper. Göğüs hassasiyeti var mi sende. Benim hiç yok.
Var cnm[/QUOT]
test yaptinmi hamilemsn :)
çatlatma iğnesinin idrar testini pozitif yönde etiklediğini biliyorum ama inşallah hamilesindirÇıkar tabi bnde çatlatma iğnesi yaptrdim bu ay bugün 17.ci günüm 11.ci günümden beri test yapıyorum evde hep positif çıkıyo git gide koyulasti dün bnden de biraz pembe akıntı geldi ama bugün hiç bişi yok inşallah bebiş lerimiz vardır canm test al yarın ilk idrarinla yap inşallah vardir
Ama iğne olalı 23 gün oldu ve hala adet olmadım ve testler positif cnm artık iğnenin etkisi kalmamistr die dsnyrmçatlatma iğnesinin idrar testini pozitif yönde etiklediğini biliyorum ama inşallah hamilesindir
Kan testi yaptırdın mı cnmAma iğne olalı 23 gün oldu ve hala adet olmadım ve testler positif cnm artık iğnenin etkisi kalmamistr die dsnyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?