Üstüne görenler, pkolular bakar mısınız?

efsanesra

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
101
13
18
35
Merhaba kızlar, Ben pkoluyum, 14 aydır olmuyor bebeğim. Bu ay menogon iğne kullandım kalçadan. Doktorum yumurtalarımın süper göründüğünü, çatlatma iğnesi yapmadan hamile kalabileceğimi söyledi yaptırmadım. Adetin 15.günü pembemsi bir leke gördüm. 17.günü Kahverengi lekelenme başladı, ''adet diil, ''o gün kasık ağrısı bel ağrısı, ertesi gün akşam lekelenme bitti. Şu an 19.günüm. Doktorum progestan içmemi söyledi ona başladım. Sizden böyle bişi yaşayan varmı? Üstüne görme, implantasyon olabilir mi bu? Acaba hamile miyim? Hastaneye gitsem çıkar mı bilemedim.Ne dersiniz

Son düzenleme:
Çıkar canm evde idrar testi yaptrdinmi

Hayır yapmadım çıkar mı ki? Bugün 19.gün
Çıkar tabi bnde çatlatma iğnesi yaptrdim bu ay bugün 17.ci günüm 11.ci günümden beri test yapıyorum evde hep positif çıkıyo git gide koyulasti dün bnden de biraz pembe akıntı geldi ama bugün hiç bişi yok inşallah bebiş lerimiz vardır canm test al yarın ilk idrarinla yap inşallah vardir

O zaman derhal test alayım. İnşallah vardır ve hayırlısıyla gelirler. Bu arada seninde karnında şişlik falan var mı?

O zaman derhal test alayım. İnşallah vardır ve hayırlısıyla gelirler. Bu arada seninde karnında şişlik falan var mı?
Var cnm adet ağrısı gibi ağrı var ve hafif bulantı da var inşallah bu sefer olmuştur 4-5 tane test yaptım hepside git gide koyulasti olmasaydı koyulasmaz di demi

Var cnm adet ağrısı gibi ağrı var ve hafif bulantı da var inşallah bu sefer olmuştur 4-5 tane test yaptım hepside git gide koyulasti olmasaydı koyulasmaz di demi

çatlatma iğnesinin etkisinden değildir inş. Çatlatma iğnesi yaptıran arkadaşlara sormalısın bu konuyu bence. Zira ondan değilse kesin hamilesin. Benimde dün gaz vardı. Bugün ara ara kasık ağrısı hissediyorum. Başka belirti falan hiçbişey yok ama :)

Catlatma iğnesinin 17.ci günü cnm artık iğnenin etkisi kalmadi

Merhaba kizlar yeni uyeyim siteyi tam olarak cozmus degilim umarim dogru yere yaziyorumdur bende pcoluyum 3.5 yasinda bir oglum var yeniden anne olmak istiyorum ama esim sicak bakmiyor gecen ay dr gittim adet duzensizligiden dr.um quilirasta verdi 28 tablet 6 ay kullan dedi ama kilo aldigim icin bitince almadim iki hafta olucak biteli regli olmadim normal regli tarihim geldi hatta iki gun gecti sizce ilactanmi

E efsanesra daha yapmadim biliyorum sonucu husran olacak diye bakmak istwmiyorum esimden gizli glifor kullanmaya basladim o beni dogum kontrol hapi kullandigimi saniyor o yuzden cok rahat bide dr gittimde yanimdaydi hamile kalmak icin tedavi olman lazim demisti dr onun icin baya rahat bende istemedigi icin soylemiyim belki tutar diye bekliyrom

kızlar benm adetime 15 gün kala açık pembe akıntı geldi sonra koyulaştı kahverengiye döndü hala devam ediyor az az ay sonunda hastalanıcam kasıklarım çok ağrıyor sizce stresten olabilir mi veya üşütmekten?
yardımcı olursanız sevinirim

Menogon kullandığım ay bende de oldu o bahsettiğin kahvereng leke şeklinde. Tam sökmedi kırmızıya dönmedi ben de umut ettim ama ne yazık ki olmadı. Hatta 10 gün bekledim doktora gittim yeni yumurtam oluşmuştu. Menogon kullanmam bir daha hiç memnun kalmadım boşuna 800 liram gitti

çatlatma iğnesinin idrar testini pozitif yönde etiklediğini biliyorum ama inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…