Benim Ablamin da başına gelmisti bütün hamilelik reaksyonlarini yaşamıştı ve ben birgün test götürdüm test yaptı pozitif, fakat bir kaç saat içinde regl olduğunu söyledi.. regl si biraz sorunlu geçiyordu ve sorun dediğimiz tipki senin yaşadıklarını gibi bir durumdu. Ablam hemen doktora gitti ve hamileligin hiçbir sorun yaşamadan başladığını söyledi. Genetik olabiliyorlar annemde aynı şekilde yaşamış. ? Ve bende sanırım şuanda tam senin anlattıklarını yaşıyorum sadece bende birazda kasık ağrısı var ve reglm bbittikten sonraki ilk gün başladı kasık ağrıları m.. umarım sen de bende bebislerimizi alırız kucaklarimiza. Sonuç Sonuçları ilgili yazarsan sevinirim.
merhaba canımmmm evet üstüne görmeyi bende cok duydum bizde genetik bir durum yok ailede hiç yaşanmamış kuzenlerimi saymazsak yani ... iki reglimde birbirinden saçma geçti bu ayı önemsiyorum cünkü ciddi anlamda bu ay istedik ve olması için uğraştık ve bu aykı reglimde değişik geçti ilkk 2 gün normaldi su an 4. günümdeyim ama temizim dünde bişey yoktu ped kullanma gereği bile duymadım.... doktora gitmeyi bende düşünüyorum yakın bi zamanda gideceğim zaten ama su an hamile oldugumu sanmıyorum cnkü kendimi cok kaptırmıştım ve regl olunca hayal kırıklıgı yasadım artık negatif düşünmeye basladım bu da elimde deil ( umarım hamilesindir kasık agrısı belirti olarak geciyormuş bende de olmuştu ama beni yanılttı işte ... insallah en yakın zamanda iyi haberi alırsın canım ....