Üstümdeki bahtsizligi nasıl yok edebilirim

Hayata dolu tarafından bakmayı öğrenmek lazım. Hep kötü şeyler beni buluyor derseniz elbet buluyor. Ben de çok pozitif biri sayılmam. Ama olmak için çabalıyorum. Mesela hayattaki en büyük şansım gittiğim hiçbir yerde park sıkıntısı çekmem. Çok kalabalık asla yer bulunmayacak bir yer olsa bile. Çünkü mutlaka bir yer açılacağına inanarak gidiyorum ben. Ve çok rahatımdır bu konuda aman nasılsa bir yer çıkar derim. Ama geçen şura boşmuş koyayım ama biraz kötü bir yer ya çarparlasa dedim. Nitekim çarptılar. Aslında neye inanırsak o geliyor başımıza. Herkes bu tarz olaylar yaşıyor gün içinde. Ama siz ben şansızım diye bunu içselleştirmişsiniz. Biraz zor olsa da olaylarda iyi yönü görmeye çalışın. Ben de tam başarabilmiş değilim. Bazen yine mi ben diyorum. O an şükretmem gereken şeyleri hatırlamaya çalışıyorum. Siz de kötü bir şey aklınıza geldiğinde o olayın iyi tarafı var mı bir bakın derim.

Uzerlik yakin evde gezdirin 3 kez uzerinden atlayin.
Sabah evinize yakin camii nin imamiyla camiiye gidin anahtarla camiinin kapisini siz acin.
Sabah ezaniyla uyanin yattiginiz carsafi balkondan silkeleyin, kendinize dua edin.
Kursun dokturun kalani evin esigine dokun
Evi sirkeli su ile silip havalandirin ozellikle diskapi esigini.
Bunlar duyduklarim ama bence iyi dusunun iyi olsun 🙏🏻
Bunu inanıp yapan varmı gerçekten 😒

Kısa yolu Ayetel kürsi Fatiha ihlas felan nas okuyun hem dua etmiş olursunuz batıl değil daha kolay 😇

1- Kişisel gelişim ve eğitim
2- Girişkenlik ve sosyalleşme
3- takıntılardan vazgeçme
Formül bu, bunlar varsa kapılar alabildiğine açılır önünüze

Merhaba hanımlar ben çok soğuk içe kapanık biriyim ve ayrıca kendimi hep kötü hissediyorum çok kötü gerçekçi rüyalar görüyorum aklıma kötü bir şey gelse birkaç güne kalmaz başıma geliyor ne plan yapsam elimde patlıyor etrafımdaki insanlarla iletişim kurmakta sıkıntı yaşıyorum üç yıldır evliyim ama eşimle de sohbet açamıyorum ve böyle kendimi çok kötü hissediyorum ve ne yapsam elimde patlıyor Parana biriktirecem o para mutlaka bişey çıkıyor ve gidiyor bir yere mi gitmek istiyorum mutlaka bir aksilikler çıkıyor yani işim gücüm hiç rast gitmiyor bunu tersine nasıl çevire bilirim bu bahtsız liktan şanszliktan nasıl kurtulabilirim
Olaya fizyolojik acidan yaklasmak istiyorum: seretonin duzeyinize baktirdiniz mi? Saka yapmiyorum.

Hayır hiç baktrmadim
Bu soyledigimi ciddiye almanizi tavsiye ederim. Serotonin duzeyini.
"Beyinde yeterli miktarda serotonin salgılanması mutlu, huzurlu ve güvende hissetmemizi sağlar. Bu nörotransmitterin düşük seviyede olması huzursuz, negatif ve endişeli hissetmemize sebep olur. Serotonin eksikliği depresif, karamsar, mutsuz, güvensiz hissettirir ve panik atağa bile neden olabilir"

Bu soyledigimi ciddiye almanizi tavsiye ederim. Serotonin duzeyini.
"Beyinde yeterli miktarda serotonin salgılanması mutlu, huzurlu ve güvende hissetmemizi sağlar. Bu nörotransmitterin düşük seviyede olması huzursuz, negatif ve endişeli hissetmemize sebep olur. Serotonin eksikliği depresif, karamsar, mutsuz, güvensiz hissettirir ve panik atağa bile neden olabilir"
Baktırmak için dahiliye ye mi gitmek gerekiyor yoksa psikiyatri doktorunamı bide ne diycez

Ben cam olayını örnek verdim düzgün okusanız misafir dedgim kaynım ve eltim misafir haftada bir gelir bunlar gece gündüz bizdeler eş buldum ama beni boyuna aldatıyor aile demişsiniz eşimin ailesi yanında ama benim ailemden biri geldiğinde evde mutlaka kaynanam bı kavga çıkarır bu mu simariklik hanimefendi
Aslinda sizin farkli sorunlariniz var ve belki de onlari çözemediğiniz icin böyle hissediyorsunuzdur.Yani sürekli evde bir kv,aldatan eş,eltiniz vs her gün sizde,kendi aileniz huzurla gelemiyor vs .Bu durumda kaygili,mutsuz,olumsuz hissetmeniz gayet normal ve önce bu sorunlarinizi çözmeniz gerekir diye düşünüyorum.Hepimizin ayri ayri sorunlari var ve bunlar ister istemez ruhumuza yansıyor.

bilimsel bi dayanağı yok ama psikolojini rahatlatacaksa bilimsel bi dayanağı olmamasında da bi sakınca yok bence. anneannemden kalma kocakarı şeyleri ama gerçekten işe yarıyor valla kurşun döktürmüştüm bi kere iyi geldiğini düşünüyorum, sirkeli su ile yıkan sonra evinde adaçayı yak bi kasede gezdir kötü enerjiyi falan temizliyor derler. ferahlarsın en azından. bir de meditasyon yap bol bol.

Sizin sorununuz evinizde kendi halinize kalamamanız, sınırlarınız tamamen yok edilmiş, kendinize özel bir hayatınız yok, kaynana, elti görümce, böyle hissetmekte haklısınız. evinizi ayırma ihtimali yok mu? Ya da çalışma imkanınız varsa bir işe girmenizi tavsiye ederim. En azından o zaman kendi hayatınız için planlar da yapmaya başlayabilirsiniz, kendi ayaklarınız üzerinde durmak çok önemli. Tülay kök ün sınırlar videosuna bir bakın isterseniz. Hayatınızın sınırlarını kontrol altına alabilirseniz, zamanla hayır demeyi de öğrenip, kendi mutluluğunuz için bişeyler yapmaya başlayabilirsiniz inşallah.

Merhaba hanımlar ben çok soğuk içe kapanık biriyim ve ayrıca kendimi hep kötü hissediyorum çok kötü gerçekçi rüyalar görüyorum aklıma kötü bir şey gelse birkaç güne kalmaz başıma geliyor ne plan yapsam elimde patlıyor etrafımdaki insanlarla iletişim kurmakta sıkıntı yaşıyorum üç yıldır evliyim ama eşimle de sohbet açamıyorum ve böyle kendimi çok kötü hissediyorum ve ne yapsam elimde patlıyor Parana biriktirecem o para mutlaka bişey çıkıyor ve gidiyor bir yere mi gitmek istiyorum mutlaka bir aksilikler çıkıyor yani işim gücüm hiç rast gitmiyor bunu tersine nasıl çevire bilirim bu bahtsız liktan şanszliktan nasıl kurtulabilirim
Ben sadaka vermenin gücüne çok inanırım.
Ufak tefek bir kaç yardımda bulunmak, sadaka vermek çok iyi gelecektir tavsiye ederim.
Birde hep olumlu cümleler kullanmaya özen gösterin, bu da bakış açınızı değiştirecek ve daha olumlu şeyleri kendinize çekmeye vesile olacaktır.
Bu konuda kitaplar okuyabilirsiniz olumlu düşünmekle ilgili.
Bakış açınız değiştiğinde gerçekten ters giden şeylerin bir bir düzeldiğini göreceksiniz.
Tabi insanız bazen yine ters giden şeyler olacak ama onları daha olumlu karşılayacak ve daha az kafaya takacaksınız.

Umarım yardımcı olur..

Sizin sorununuz evinizde kendi halinize kalamamanız, sınırlarınız tamamen yok edilmiş, kendinize özel bir hayatınız yok, kaynana, elti görümce, böyle hissetmekte haklısınız. evinizi ayırma ihtimali yok mu? Ya da çalışma imkanınız varsa bir işe girmenizi tavsiye ederim. En azından o zaman kendi hayatınız için planlar da yapmaya başlayabilirsiniz, kendi ayaklarınız üzerinde durmak çok önemli. Tülay kök ün sınırlar videosuna bir bakın isterseniz. Hayatınızın sınırlarını kontrol altına alabilirseniz, zamanla hayır demeyi de öğrenip, kendi mutluluğunuz için bişeyler yapmaya başlayabilirsiniz inşallah.
Galiba beni anlayan tek insansınız 🙂

Back
X