Üstteyken nasıl zevk alıyorsunuz

Ben de genelde altta olduğum pozisyonlarda zevk alırım. Genel kadın profilinden farklıyım galiba 😂 Ama üstteyken penisi hiç içimden çıkarmadan yavaş bir şekilde hareket edersem de çok zevk alıyorum. Burada en önemli kriter erkek kadının ritmine karışmayacak. Çünkü erkekler genel olarak kendilerine odaklandıkları için bir süre sonra hareket etmeye başlıyorlar işte orada şaşıyor ritim ve işin büyüsü kaçıyor. Bunu farkettiğimden beri sevgilim bana müdahale etmiyor ve boşalmam çok kolaylaşıyor. Bir de tamamen üstüne de uzanabilirsiniz. Bunun için penis boyunun ortalama üstünde olması lazım olabilir. Tamamen bacaklarınızı onun bacaklarının üstüne gelecek şekilde uzanıp ileri geri hareket ederseniz de boşalmanız kolaylaşabilir. Ancak hareketlerinize ve ritminize bir müddet müdahale etmemesini söyleyin bence.
Çok güzel anlatmışsın.evet bir anca altındayken zıplamaya baslıyorlar.ben de dur karışma diyorum.

Üstteyken zıplamanız gerekmiyor, penisi en iyi hissedeceğiniz hareketleri keşfetmeye çalışın. Kalçanızla İleri geri, daire çizme gibi hareketler yapın. O pozisyonda karşınızdakine zevk vermeye değil durumdan zevk almaya odaklanacaksınız.

Üstte olmak sizin kontrolünüz demek ve alışınca vazgeçemeyeceksiniz. Üstte gerçekten güzel öneriler var. Kesinlikle zıplama ve dairesel hareketler işe yaramıyor. Kalça hareketiyle partnerinize eğilmiş ve ileri geri git-gel yapacaksınız. Kendinize biraz zaman tanıyarak klitorisinizi penis köküne sürtmeyi (biraz daha eğilerek) öğrenirseniz orgazmınızı tamamen kendiniz kontrol edersiniz. Bir de amazon pozisyonu var, eşinizin bacakları arasına yerleşip üstte siz oluyorsunuz (aynen misyoner pozisyonu gibi) ve ileri geri gitügel yapıyorsunuz. Bu çok daha zevkli.
Ben sevmedim amazon pozisyonunu ya, anatomik yapıya aykırı garip bir şey 😅 hiç rahat gelmedi. O kadar video izledim denedim sinir geldi, daha da uğraşmadım.

Ben sevmedim amazon pozisyonunu ya, anatomik yapıya aykırı garip bir şey 😅 hiç rahat gelmedi. O kadar video izledim denedim sinir geldi, daha da uğraşmadım.
Biraz alışma süreci gerektiriyor. Ben de beş altı deneme sonrası ancak başardım. Biraz yorucu ama değiyor. Arada bir renk olsun işte. Amazon pozisyonundayken eşim 'yaa kendimi kadın gibi hissediyorum' diyor. Ben kendimi kadın gibi hissetmeye devam ediyorum tabii ki. :olamaz::olamaz::confused::confused::KK70:

Biraz alışma süreci gerektiriyor. Ben de beş altı deneme sonrası ancak başardım. Biraz yorucu ama değiyor. Arada bir renk olsun işte. Amazon pozisyonundayken eşim 'yaa kendimi kadın gibi hissediyorum' diyor. Ben kendimi kadın gibi hissetmeye devam ediyorum tabii ki. :olamaz::olamaz::confused::confused::KK70:
Ben iki defa denedim,ya esnek değilim ya zihnim kabullenemedi. Doggy gibi uyarımı az bir şey oldu,doggyde sevmem zaten,sonra kendimi aptal gibi hissettim vazgeçtim. Biraz da yapıyla alakalıdır belki, nisbeten pasif olduğum pozisyonları daha fazla seviyorum. Normal hayatta baskın bir karakterim ama yatak odasında tam tersi hoşuma gidiyor

Ben iki defa denedim,ya esnek değilim ya zihnim kabullenemedi. Doggy gibi uyarımı az bir şey oldu,doggyde sevmem zaten,sonra kendimi aptal gibi hissettim vazgeçtim. Biraz da yapıyla alakalıdır belki, nisbeten pasif olduğum pozisyonları daha fazla seviyorum. Normal hayatta baskın bir karakterim ama yatak odasında tam tersi hoşuma gidiyor
Herkesin tercihi, sevdiği pozisyon farklı. Eşinizle mutluysanız, yataktan memnun ayrılıyorsanız sorun yok. Arada bir fantezi olsun, eğlence olsun gülelim derseniz de ilginç pozisyonlar denenebilir. 🤗🤗🤫🤫

Herkesin tercihi, sevdiği pozisyon farklı. Eşinizle mutluysanız, yataktan memnun ayrılıyorsanız sorun yok. Arada bir fantezi olsun, eğlence olsun gülelim derseniz de ilginç pozisyonlar denenebilir. 🤗🤗🤫🤫
Çok şükür mutlu ayrılma konusunda fazlasıyla hırslı bir eşe sahibim. aslında farklı şeyler de denemek lazım haklısınız kıra kıra bitiremedik şu tabuları, hala eksik kaldığım noktalar var.

Çok sinir bozucu bi durum yaa tam ritmini yakalamışsın doruğa çıkmışsın herif güç gösterisi yapcam diye bişeyler yapıyo orda. 😂😂😂😂😂😂
Bizde bir defa ben üstteyken boşalmasını kontrol edemediği için benim bütün hırsım içimde kalmıştı,uzun zaman üste geçmedim o moral bozukluğuyla. Bazı şeyleri tek tek düzeltmek gerekiyor, sinir geliyor insana. Önce kontrolü sana bırakmasını öğret sonra kendini kontrol etmesini bekle, anasının karnında öğrenmiyor ki insan böyle şeyleri sinir ola ede öğreniyoruz birlikte. Aslında çok dirençli bir eşim var arada böyle terslikler olunca bir de bütün enerjin içinde kalınca karşındakini boğasın geliyor.

Bizde bir defa ben üstteyken boşalmasını kontrol edemediği için benim bütün hırsım içimde kalmıştı,uzun zaman üste geçmedim o moral bozukluğuyla. Bazı şeyleri tek tek düzeltmek gerekiyor, sinir geliyor insana. Önce kontrolü sana bırakmasını öğret sonra kendini kontrol etmesini bekle, anasının karnında öğrenmiyor ki insan böyle şeyleri sinir ola ede öğreniyoruz birlikte. Aslında çok dirençli bir eşim var arada böyle terslikler olunca bir de bütün enerjin içinde kalınca karşındakini boğasın geliyor.
O şapalaktan sonra cesaret edemiyor. Nasıl bir kuvvetle vurduysam

Back
X