Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ileri geri nasil olcak,partnerininde ileri geri yapmasi lazim ozaman ziplamak gerekiyorİleri geri hareket edin ben en cok üstte oldugum zaman zevk aliyorum
gir çık yapmaktan bahsetmiyor. penis tamamen içindeyken öne arkaya sürtünmekten bahsediyorIleri geri nasil olcak,partnerininde ileri geri yapmasi lazim ozaman ziplamak gerekiyor
Neleri kafanıza takarak bu ortamdan zevk almayı planlıyorsunuz? Ben de burada size takıldım açıkcası. .Arkadaşlar kadınlar cogu üstte zevk alırmış ama ben sadece zıplıyorum hiçbir şey olmuyor hiç hissim yok o an nasıl görünüyorum vs de kafaya takıyorum galiba ıkınmam mı gerekiyor ne yapmam lazım sizler nasıl zevk alıyorsunuz
Gündüz gözüne olmuyo demekkiSaat 12'yi geçince kırmızı noktalı konular gelmeye başladı yine![]()
Penis içindeyken ileri geri yapacaksinizIleri geri nasil olcak,partnerininde ileri geri yapmasi lazim ozaman ziplamak gerekiyor
İkınırsan hoş şeyler olmaz diye düşünüyorumArkadaşlar kadınlar cogu üstte zevk alırmış ama ben sadece zıplıyorum hiçbir şey olmuyor hiç hissim yok o an nasıl görünüyorum vs de kafaya takıyorum galiba ıkınmam mı gerekiyor ne yapmam lazım sizler nasıl zevk alıyorsunuz
Hooo dbrşş digidik digidik demen lazımArkadaşlar kadınlar cogu üstte zevk alırmış ama ben sadece zıplıyorum hiçbir şey olmuyor hiç hissim yok o an nasıl görünüyorum vs de kafaya takıyorum galiba ıkınmam mı gerekiyor ne yapmam lazım sizler nasıl zevk alıyorsunuz
Penisi kısaysa olmuyor o iş gerçekten.ele avuca gelen penis gerek.Ileri geri nasil olcak,partnerininde ileri geri yapmasi lazim ozaman ziplamak gerekiyor
Açılın uzmanımız geldiPenisi kısaysa olmuyor o iş gerçekten.ele avuca gelen penis gerek.
Ama gerçekten haklı. Ufacıkla zıplasan zıplayamaz, sürtünsen mesafe kısa belin ağrır bi yerden sonra.Penisi kısaysa olmuyor o iş gerçekten.ele avuca gelen penis gerek.
Hanımefendi yaşım sizin kadar büyük olmadan gelip bir konuda soru sorduğum için kusura bakmayın o vakit. Anorgazmi denilen bir gerçek var. Her şeye böyle alaycı mı yaklaşırsınız?Yorumları okumaya gelen benlütfen yaşı buyukler gelsin
zevk her türlü alınır abi yasaman gerek içinde hissedince olay biter merak etme