Üstteyken nasıl zevk alıyorsunuz

zıplamayın sadece. kalçanızı öne arkaya doğru hareket ettirin, doğru pozisyonda klitorise de baskı olacağı için daha çok zevk verir. eğer kendinize güvenirseniz çok güzel gözükürsünüz ^^

bir kaç video izleyebilirsiniz fikir sahibi olmak adına

Arkadaşlar kadınlar cogu üstte zevk alırmış ama ben sadece zıplıyorum hiçbir şey olmuyor hiç hissim yok o an nasıl görünüyorum vs de kafaya takıyorum galiba ıkınmam mı gerekiyor ne yapmam lazım sizler nasıl zevk alıyorsunuz
Neleri kafanıza takarak bu ortamdan zevk almayı planlıyorsunuz? Ben de burada size takıldım açıkcası. .
O an nasıl göründüğğnüz değil hem partnerinize hem de kendinize ne hissettirdiğinizdir önemli olan.
Bi de bu ıkınma sözcüğünü çok anlamsız gördüm açıklamanızı bekliyorum doğrusu🫣

Arkadaşlar kadınlar cogu üstte zevk alırmış ama ben sadece zıplıyorum hiçbir şey olmuyor hiç hissim yok o an nasıl görünüyorum vs de kafaya takıyorum galiba ıkınmam mı gerekiyor ne yapmam lazım sizler nasıl zevk alıyorsunuz
İkınırsan hoş şeyler olmaz diye düşünüyorum 😂😂😂

Hooo dbrşş digidik digidik demen lazım
Yoksa zevk vermez

Yorumları okumaya gelen ben 🤣🤣🤣🤣 lütfen yaşı buyukler gelsin 🤣🤣🤣🤣 zevk her türlü alınır abi yasaman gerek içinde hissedince olay biter merak etme
Hanımefendi yaşım sizin kadar büyük olmadan gelip bir konuda soru sorduğum için kusura bakmayın o vakit. Anorgazmi denilen bir gerçek var. Her şeye böyle alaycı mı yaklaşırsınız?

Back
X