- 29 Mayıs 2023
- 255
- 408
- 23
Okudum sizin için bağışladım. Rabbim bu güzel kandil günü kabul buyursun.Aminn.Sizin için okudum. Rabbim sıkıntılarınızı gidersin inşallah. Benim duam kardeşlerimin babamın ve annemin sağlığına kavuşması. Kalbimden geçen bir niyetim var onun hayırla en kısa zamanda olması. Eşimin sağlık sorunlarının şifa bulması ve hayırlı bir iş istiyorum. Dua edenden Allah razı olsun
Sizin icin okudum . Allah kabul etsin.Okudum sizin için bağışladım. Rabbim bu güzel kandil günü kabul buyursun.Aminn.
Benim de duam kimseye el açmadan tüm borçlarımdan kurtulmak.Aileme de destek olabilmek,afiyetle kolaylıkla içinde bulunduğumuz süreci kolaylıkla atlatmak. Aminn.
Okudum Allah kabul etsinSizin icin okudum . Allah kabul etsin.
Benim niyetim , kizimin girecegi hafta sonu denemelerinden yuksek puan almasi
Okudum rabbim kabul etsin inşallahOkudum Rabbim gönlündekini kolaylıkla ulaşabilmesi nasip etsin
Benim duam evinizi üzerimize alabilmek ..
Niyetin için okudum Rabbim kabul eylesin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallahOkudum rabbim kabul etsin inşallah
Hamileyim; duam bebeğimi sağlıkla, kolaylıkla, afiyetle kucağıma almak. (İsmim Özlem)
OkudumNiyetin için okudum Rabbim kabul eylesin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah
Benim niyetim babamın kanseri yenmesi
Okudum niyetiniz için. Rabbim tez zamanda borçlarınızdan kurtulmayı nasip etsin kardeşim Amin.OkudumAllahım şifasını versin insallah ya Şafii ismiyle
Benim duam niyetim borçlarım dan kurtulmak..
Sizin niyetinize okudum inşallah mutlu yuva sahibi olursunuzOkudum niyetiniz için. Rabbim tez zamanda borçlarınızdan kurtulmayı nasip etsin kardeşim Amin.
Benim duam da evlilik aşamasını ve sonrasını kolaylıkla,afiyetle,ailelerimizin de arasında sıcaklık olarak neşe içinde atlatıp,güzel huzurlu bir yuva kurabilmek. Amin.
Hatice için okudum inşallah işyerinde mutlu olacağın şekilde düzeltmeler yapılır ve sıkıntı stresin gider Rabbim feraha ulaştırsin.aminSizin niyetinize okudum inşallah mutlu yuva sahibi olursunuz
Benim niyetim de iş yerinde beni ferahlatacak düzeltmelerin yapılması bir kaç haftadır strese sokuyor beni şimdiden Allah razı olsun
İsim hatice jale
Hatice için okudum inşallah işyerinde mutlu olacağın şekilde düzeltmeler yapılır ve sıkıntı stresin gider Rabbim feraha ulaştırsin.amin
Benim dileğim eşimle zorluklarımızı kolaylıkla atlatıp rahatlayıp mutlu olmamız bir ömür.maddi manevi huzur istiyorum.Allah razı olsun
Sutlac777 için okudum inşaAllah eşinle zorlukları kolaylıkla atlatıp rahatlayıp çook mutlu olun inşaAllah bir ömür boyu maddi manevi huzur versin size Allahım
Bende oğlumun yarınki sınavını kolaylıkla başarmasını istiyorum, yuvamıza sevgi saygı mutluluk huzur bolluk bereket istiyorumeşimle sevgimizi bağımızı daim eyle iki cihandada Allahım bizi ayırma Amin
Sizin için okudum rabbim hayırlı eş hayırlı evlatlar versin sıkıntılarını gidersin canım,Sizin icin okudum, Rabbim duanizi kabul etsin, oglunuza basari yuvaniza mutlulyk versin
Benim duam; sikintilarimin acilmasi, gonlume gore biriyle karsilasip asik olmak ve yuva kurmak
K keug0 niyetine okudumSizin için okudum rabbim hayırlı eş hayırlı evlatlar versin sıkıntılarını gidersin canım,
Benim duam, fetal dna testim temiz güzel sonuçlarla sonuçlansın evladıma sağlıklı şekilde kavuşayım amin
Amin kuzum allah razı olsun.K keug0 niyetine okudumRabbim fetal dna test sonuçları temiz güzel sonuçlarla sonuçlansın, evladınıza sağlıklı şekilde kolaylıkla afiyetle kavuşun inşaAllah
Bende oğlumun bugünkü sınavı için kolaylıkla başarmasını istiyorumeşimle sevgimiz daim olsun çoğalsın eksilmesin sağlık mutluluk huzur afiyet ver Allahım
Amin kuzum allah razı olsun.
Bende senin için okudum oğluna rabbim zihin açıklıgı versin sınavında kolaylıklar sağlasın başarılı olsun amin. Rabbim eşinle çocugunla yuvandaki huzuru daim etsin size sağlık, afiyet mutluluk nasip etsin her zaman amin.
Niyetiniz için okudum, Allah kabul etsin inşallah. AminBen de sizin icin okudum, tum testleriniz temiz cikar insallah saglikla kolaylikla kavusursunuz bebeginize
Benim duam; sikintilarimin acilip ferahlamam ve hayirli gonlume gore biriyle tanisip asik olup hayirli bir yuva kurmam
Sizin için 3 tane okudum.Allah nazardan muhafaza etsin .ve güzel. bir yuva nasip etsinNiyetiniz için okudum, Allah kabul etsin inşallah. Amin
Benim niyetim nazardan muhafaza olmak, evlilik yolunda tum süreçlerin kolaylıkla, afiyetle hallolması.
Amin
Sizin icin okudum, Rabbim hem kiziniza hem oglunuza ve size hayirli saglikli uzun omurler nasip etsin, sonuclar tertermiz ciksin insallahSizin için 3 tane okudum.Allah nazardan muhafaza etsin .ve güzel. bir yuva nasip etsin
Benim duam oğlumun sonuç ve tetkikleri çok temiz çıksın.Allahüm ona ve kızıma sağlıklı afiyette uzun ve mutlu ömür versin.AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?