- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana bir daha dusunmen için bi fırsat veriyorum.ya işte ayıbından günahından ya da alışkalık meselesi değilde çıplak ten hoş değilyani çıplak olarak güzel olan tek insan figürü bebişler
![]()
Küçükse memeler olabilir süper oluyor hatta ben gençkene uçlarına bant yapıştırıp gezmişliğim çok varama büyük memesi olanların sütyen takmama gibi bi şansı yok bence şu anda benim gibi
üstsüz güneşlenmişliğim bile var be ah gençlik ah
![]()
hahahah ilahi sephore ablalar pikniği değilmi kız benmi yanlış gördüm yoksaO abla mı?
Abi sandım ben...
hahahah ilahi sephore ablalar pikniği değilmi kız benmi yanlış gördüm yoksa![]()
gerçi her türlü abi bu ya baklavası bile varAraya bir iki abi karışmıştır belki dedim![]()
Saçları da kısa sankim. Abi o abi, araya kaynamış.gerçi her türlü abi bu ya baklavası bile var![]()
Biz nezaman bizim memiklerden buna geldik geneSana bir daha dusunmen için bi fırsat veriyorum.Eki Görüntüle 1749868
Benim meminktolar pek tombiktoymuş amaAy gören de 65 yaşındasın sanacak bibi... Yaşıtız muhtemelen ben hala salıyorum memintoları. Ama benim memintolar pek tombikto sayılmaz.
Bilmem.Biz nezaman bizim memiklerden buna geldik gene![]()
Benim meminktolar pek tombiktoymuş ama![]()
Biz nezaman bizim memiklerden buna geldik gene![]()
Benim meminktolar pek tombiktoymuş ama![]()
Baklavamı ne çikin hiç sevmemBilmem.Geldikte kötü mü ettik hem? Baklava iyidir.
![]()
Ay al hepsini al parayı bulduğum anca kökünden kestircemAzcık versene beaa...
Baklavamı ne çikin hiç sevmemçarpıldım mı yoksa
Ay al hepsini al parayı bulduğum anca kökünden kestircem![]()
Bende düşünüyorum gitmeyi ama kloluyum ya ilk önce zayıfla derler diye erteliyorumParaya gerek yok kız, sağlık sorunu diye hallediyorlar. Abimin eşi oldu bikaç sene önce. Hatunun memelerden 4 kilo çıktı. Rahatladı ama, artık bikini giyebiliyorum diye seviniyordu en son.
Sana bir daha dusunmen için bi fırsat veriyorum.Eki Görüntüle 1749868
Çok aşırı değilse kilon bişey demiyolla...Bende düşünüyorum gitmeyi ama kloluyum ya ilk önce zayıfla derler diye erteliyorum![]()