• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Üstsüz gezmek erkeklere mahsus değil' pikniği!

avusturalya.png

şu yuvarlak içine aldığım ablam soyunmasa iyiymiş aslında :D:D:D:D

Küçükse memeler olabilir süper oluyor hatta ben gençkene uçlarına bant yapıştırıp gezmişliğim çok var :KK53: ama büyük memesi olanların sütyen takmama gibi bi şansı yok bence şu anda benim gibi :KK43: üstsüz güneşlenmişliğim bile var be ah gençlik ah :eek:

Ay gören de 65 yaşındasın sanacak bibi... Yaşıtız muhtemelen ben hala salıyorum memintoları. Ama benim memintolar pek tombikto sayılmaz.

Baklavamı ne çikin hiç sevmem :KK8::confused: çarpıldım mı yoksa :confused::KK70:

Ay al hepsini al parayı bulduğum anca kökünden kestircem :KK70:

Paraya gerek yok kız, sağlık sorunu diye hallediyorlar. Abimin eşi oldu bikaç sene önce. Hatunun memelerden 4 kilo çıktı. Rahatladı ama, artık bikini giyebiliyorum diye seviniyordu en son.

Paraya gerek yok kız, sağlık sorunu diye hallediyorlar. Abimin eşi oldu bikaç sene önce. Hatunun memelerden 4 kilo çıktı. Rahatladı ama, artık bikini giyebiliyorum diye seviniyordu en son.
Bende düşünüyorum gitmeyi ama kloluyum ya ilk önce zayıfla derler diye erteliyorum :27:

Back