• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Üstsüz gezmek erkeklere mahsus değil' pikniği!

Iyyyy ne kadar igrenc duruyo nedir bu kadınların erkeklerle yarışı anlamıyorum insan gibi herkes kendi işine bakıp özelini milletin gözüne sokmadan yaşasa keşke erkeklere ozenmek olmuş bu piknigin adi bence bi kadın olarak daha başarılı gurur verici bi etkinlik duzenleyebilirlerdi. Gereksiz oldukça gereksiz

Hayir neyi basardiniz simdi anlatin hele.
Nasil itici gorundugunuzun farkindamisinz? Sarkik sarkik goguslerinizle noldunuz?
Ben bu eylemle sadece " sutyeni kesfedenden Allah razi olsun" dedim.

Avrupa ve bizler üstsüz olmaya alışık olmadığımız için garipseniyor, oysa Afrika'da öyle değil, kabilelerde kadınlar ve erkekler neredeyse çıplak ve bu onlar için ayıp değil.
Yani aslında kültürel bir durum söz konusu, bizde bu kültürle yetişseydik garipsemeyecektik.

image.jpeg

Avrupa ve bizler üstsüz olmaya alışık olmadığımız için garipseniyor, oysa Afrika'da öyle değil, kabilelerde kadınlar ve erkekler neredeyse çıplak ve bu onlar için ayıp değil.
Yani aslında kültürel bir durum söz konusu, bizde bu kültürle yetişseydik garipsemeyecektik.

Eki Görüntüle 1748901
Bununla beraber fotoğrafı da sansürleme gereği duymayacaktik. :KK45:

Bununla beraber fotoğrafı da sansürleme gereği duymayacaktik. :KK45:
:-)
Evet. Bize garip geliyor hakikaten, utanıyoruz, kızarıp bozarıyoruz, ki üstsüz piknik Avusturalya'da yapılmış, kültür bakımından bizden çok başkalar ama onlar bile çekinmiş, çok katılım olmamış ama Afrika'da durum farklı, belki Afrika'da da giyinme pikniği olsa garipsenirdi.
Afrika insanı gayette çıplak, üstelik kadınlı erkekli bir aradalar sürekli. Hiçbiri aaa X'e bak memeleri sarkmış demiyordur, daha da ilginci onlar vücutlarını bizden çok farklı süslüyor, boyunlarına takılan halkalar, kulaklarını neredeyse yere kadar indirecek küpeler, dudaklarını taktıkları tabak gibi süsler.
Bu onların güzellik ve prestij anlayışı. Vücutlarından utanmıyorlar.

'Üstsüz gezmek erkeklere mahsus değil' pikniği!
fft107_mf6902029.Jpeg

18/01/2016 15:09
Facebook'ta Paylaş

RADİKAL - Avustralya’nın Brisbane kentinde bir grup kadın, üstsüz gezmenin sadece erkeklerin hakkı olmadığını göstermek için, sıcak havalardan bunalan kadınların katılımıyla ‘üstsüz piknik’ düzenledi. Pikniklerini duyurmak için Facebook’ta bir etkinlik sayfası açan Zoe Buzkley Lennox (22) ve Amanda Haworth (21), pikniğe 3 bin 400 kişi davet etti. Kadınlar gelen tepkiler üzerine tedirgin olsa da pazar günü öğleden sonra Orleigh Park’ta olaysız gerçekleşen ve 50 kişinin katıldığı piknikte renkli görüntüler yaşandı. (Habertürk)
http://www.radikal.com.tr/hayat/ustsuz-gezmek-erkeklere-mahsus-degil-piknigi-1498939
anammmm bu neeeee :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:bıngıl,bıngıl memelerr..:confused::confused:

valla arkadaşlar o başlığı bizimkiler uydurmuş gibi geldi, bence maksatları erkeklerle yarışmak değil, ama erkekleri avlamak olabilir:KK48:

Erkek ya da kadın farketmez ama çıplaklık bence iğrenç ya.

Goruntu beni kadin oldugu icin rahatsiz etmedi. Erkek de olsa itici. Plaj disinda yolda yururken, balkonda otururken vs ustsuz gezen erkek beni irrite ediyor. Senin sarkik memelerini, koca gobegini, killi govdeni gormek zorunda miyim ya itici bence. Ha bana ne der gecerim ama erkegin ustsuz vucudu da rahatsiz edici bence.

Ben ilk üstsüz gezme deneyimimi Erzurum'da hamama gittiğimde yaşadım. Üstsüz gezen ben değildim tabii keşke ben olaydım :KK53:

Omzuna atıp altını yıkayabilen hatun kişiler vardı ya of travma sebebi. :KK23:

Tamam üstsüz gezmeyelim, çok hevesli de değiliz ama sütyen takmak zorunda da olmayalım bee. Kim çıkardıysa o icadı her gün benden küfür yiyor.
Memelere özgürlük En Büyük KK
Okula takmayı unutup gittiğim, arkadaşımın evinde unuttuğum o kadar çok oldu ki alıştım rahata artık :KK70:

Cidden aşırı rahatlık.

Evet o sarkan memelerin altından akan terleri hayal edemiyorum. Delirmis millet. Almanya'da ciplaklarin gittiği havuzlar nehir kenarları var, kimse de birşey demiyor. Cok garip.

Neee :KK53: omuza atilacak meme ne ya hu ! O ne hale gelmiştir
Ben ilk üstsüz gezme deneyimimi Erzurum'da hamama gittiğimde yaşadım. Üstsüz gezen ben değildim tabii keşke ben olaydım :KK53:

Omzuna atıp altını yıkayabilen hatun kişiler vardı ya of travma sebebi. :KK23:

giyinikler niye var, kurallara uymayanlar alınmamalıydı :63:

Tamam üstsüz gezmeyelim, çok hevesli de değiliz ama sütyen takmak zorunda da olmayalım bee. Kim çıkardıysa o icadı her gün benden küfür yiyor.
Memelere özgürlük En Büyük KK
aynen bendende, gelmişini geçmişini saygıyla anıyorum :KK70: memelere özgürlük sütynler fora :KK31::KK31::KK31:

Okula takmayı unutup gittiğim, arkadaşımın evinde unuttuğum o kadar çok oldu ki alıştım rahata artık :KK70:

Cidden aşırı rahatlık.

Ben yazın ortasında üstmde incecik bir elbiseyle sütyensiz çıktığımı bilirim. Hep çıkarken takarım yeaa dediğim için oluyor bunlar. Sütyensiz gezmek normal karşılansın artık ama yaa noooluuur...

Back