• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Üstsüz gezmek erkeklere mahsus değil' pikniği!

Goruntu beni kadin oldugu icin rahatsiz etmedi. Erkek de olsa itici. Plaj disinda yolda yururken, balkonda otururken vs ustsuz gezen erkek beni irrite ediyor. Senin sarkik memelerini, koca gobegini, killi govdeni gormek zorunda miyim ya itici bence. Ha bana ne der gecerim ama erkegin ustsuz vucudu da rahatsiz edici bence.
Ya baklavalari varsa sarkık meme koca göbek yerine:confused:

Ben yazın ortasında üstmde incecik bir elbiseyle sütyensiz çıktığımı bilirim. Hep çıkarken takarım yeaa dediğim için oluyor bunlar. Sütyensiz gezmek normal karşılansın artık ama yaa noooluuur...
Cidden yaaaa salalım gitsin :KK71:
Hele de yaz sıcağında hiç çekilmiyor :rolleyes:

Ya baklavalari varsa sarkık meme koca göbek yerine:confused:
Beni yine de rahatsiz ediyor. Ayni mantikla o zaman dik ve dolgun goguslerim varsa ve gobeksizsem benim de ustsuz gezmem normalize edilebilir. Baklavali fit vucut guzelse, o da guzel nihayetinde. :)

Çıplaklığın her türlüsüne karşıyım En Büyük KK

Avusturalya çok enteresan bir ülke kadın erkek ilişkileri bakımından. Kadınlarla erkeklerin bu denli eşit olduğu başka bir ülke görmedim ben. Yani bu ve buna benzer sahneler çok normal orada. Bir protesto havasında olduğunu sanmıyorum. Tanıştığım Avusturalyalı bir erkek Türk bir kızla evlenmek istiyordu. Boş gezenin boş kalfası da değil hani baya nüfuzlu biriydi orada.

Turkiyemde yapilsa 123213456789 erkek buyuk destek verirdi herhalde...insan giyinikken guzel ..anlamadigim dogasi geregi ciplak olan kopege kediye elbise alip kendilerini soymalari...bilemedim

Çıplaklık bana da itici geliyor. O çıplaklığı hafifçe örtmek ise çok çekici :KK45:

'Üstsüz gezmek erkeklere mahsus değil' pikniği!
fft107_mf6902029.Jpeg

18/01/2016 15:09
Facebook'ta Paylaş

RADİKAL - Avustralya’nın Brisbane kentinde bir grup kadın, üstsüz gezmenin sadece erkeklerin hakkı olmadığını göstermek için, sıcak havalardan bunalan kadınların katılımıyla ‘üstsüz piknik’ düzenledi. Pikniklerini duyurmak için Facebook’ta bir etkinlik sayfası açan Zoe Buzkley Lennox (22) ve Amanda Haworth (21), pikniğe 3 bin 400 kişi davet etti. Kadınlar gelen tepkiler üzerine tedirgin olsa da pazar günü öğleden sonra Orleigh Park’ta olaysız gerçekleşen ve 50 kişinin katıldığı piknikte renkli görüntüler yaşandı. (Habertürk)
http://www.radikal.com.tr/hayat/ustsuz-gezmek-erkeklere-mahsus-degil-piknigi-1498939
Bi bu eksikti hey allahım

Çırılçıplak metrobüse binen grup daha dikkat çekiciydi:KK53:

Aferin.
Genel olarak çıplaklık ters bana göre ama erkeklerle de bir değiliz yani.

Üfff avustralyada ortadoğulu göçmenlerin az olduğu bir yerde ben de çıkartırım ne var yani.

Yiyorsa yılbaşı gecesi taksimde mini etekle dolaşsınlar.
Köln de olur.

Avusturalya çok enteresan bir ülke kadın erkek ilişkileri bakımından. Kadınlarla erkeklerin bu denli eşit olduğu başka bir ülke görmedim ben. Yani bu ve buna benzer sahneler çok normal orada. Bir protesto havasında olduğunu sanmıyorum. Tanıştığım Avusturalyalı bir erkek Türk bir kızla evlenmek istiyordu. Boş gezenin boş kalfası da değil hani baya nüfuzlu biriydi orada.
Bence de.
Adamlar(yani kadınlar) taaa buralarda haber olduklarını görseler şaşırırlardı.

Ben yazın ortasında üstmde incecik bir elbiseyle sütyensiz çıktığımı bilirim. Hep çıkarken takarım yeaa dediğim için oluyor bunlar. Sütyensiz gezmek normal karşılansın artık ama yaa noooluuur...
Küçükse memeler olabilir süper oluyor hatta ben gençkene uçlarına bant yapıştırıp gezmişliğim çok var :KK53: ama büyük memesi olanların sütyen takmama gibi bi şansı yok bence şu anda benim gibi :KK43: üstsüz güneşlenmişliğim bile var be ah gençlik ah :eek:

Dünyada o kadar dert varken batı medeniyeti feministlerinin ugraştıgı bu tip zırvalıklar işte. Kadınların özgürlügünü bu tipler mi savunacak :KK70:

Neyse az daha ugraşsınlar, desexualization of women amaçlarına ulaşacaklar elbette. Bu tipler de destek versin bu saçmalıklara, aferin bravo! Büyük iş yaptınız gerçekten de...

Hepten çıplak gezelim o da özgürlük değil mi?Erkeklerle niye kıyas ediliyor ki?
Yeryüzündeki tek canlı onlar mı?
.....
Oysa insan olmanın bi ölçüsü yok mu?
Ne bileyim bizi hayvanlardan ayıran bir akıl melekesi var?
Ama işte kullanırsan var o meleke.
Alt tarafımıza da bi pipi takalım erkeklerden eksiğimiz kalmasın..
Aman da kalmasın : p

ya işte ayıbından günahından ya da alışkalık meselesi değilde çıplak ten hoş değil:KK53: yani çıplak olarak güzel olan tek insan figürü bebişler:KK48::KK48:

Back