Ya baklavalari varsa sarkık meme koca göbek yerineGoruntu beni kadin oldugu icin rahatsiz etmedi. Erkek de olsa itici. Plaj disinda yolda yururken, balkonda otururken vs ustsuz gezen erkek beni irrite ediyor. Senin sarkik memelerini, koca gobegini, killi govdeni gormek zorunda miyim ya itici bence. Ha bana ne der gecerim ama erkegin ustsuz vucudu da rahatsiz edici bence.
Cidden yaaaa salalım gitsinBen yazın ortasında üstmde incecik bir elbiseyle sütyensiz çıktığımı bilirim. Hep çıkarken takarım yeaa dediğim için oluyor bunlar. Sütyensiz gezmek normal karşılansın artık ama yaa noooluuur...
Beni yine de rahatsiz ediyor. Ayni mantikla o zaman dik ve dolgun goguslerim varsa ve gobeksizsem benim de ustsuz gezmem normalize edilebilir. Baklavali fit vucut guzelse, o da guzel nihayetinde. :)Ya baklavalari varsa sarkık meme koca göbek yerine
Bi bu eksikti hey allahım'Üstsüz gezmek erkeklere mahsus değil' pikniği!
18/01/2016 15:09
Facebook'ta Paylaş
RADİKAL - Avustralya’nın Brisbane kentinde bir grup kadın, üstsüz gezmenin sadece erkeklerin hakkı olmadığını göstermek için, sıcak havalardan bunalan kadınların katılımıyla ‘üstsüz piknik’ düzenledi. Pikniklerini duyurmak için Facebook’ta bir etkinlik sayfası açan Zoe Buzkley Lennox (22) ve Amanda Haworth (21), pikniğe 3 bin 400 kişi davet etti. Kadınlar gelen tepkiler üzerine tedirgin olsa da pazar günü öğleden sonra Orleigh Park’ta olaysız gerçekleşen ve 50 kişinin katıldığı piknikte renkli görüntüler yaşandı. (Habertürk)
http://www.radikal.com.tr/hayat/ustsuz-gezmek-erkeklere-mahsus-degil-piknigi-1498939
Bence de.Avusturalya çok enteresan bir ülke kadın erkek ilişkileri bakımından. Kadınlarla erkeklerin bu denli eşit olduğu başka bir ülke görmedim ben. Yani bu ve buna benzer sahneler çok normal orada. Bir protesto havasında olduğunu sanmıyorum. Tanıştığım Avusturalyalı bir erkek Türk bir kızla evlenmek istiyordu. Boş gezenin boş kalfası da değil hani baya nüfuzlu biriydi orada.
Küçükse memeler olabilir süper oluyor hatta ben gençkene uçlarına bant yapıştırıp gezmişliğim çok varBen yazın ortasında üstmde incecik bir elbiseyle sütyensiz çıktığımı bilirim. Hep çıkarken takarım yeaa dediğim için oluyor bunlar. Sütyensiz gezmek normal karşılansın artık ama yaa noooluuur...
ay ayrıca bu nasıl piknik, nerde mangal, olmadı bi kısır, çekirdek falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?