• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Üstsüz gezmek erkeklere mahsus değil' pikniği!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
'Üstsüz gezmek erkeklere mahsus değil' pikniği!
fft107_mf6902029.Jpeg

18/01/2016 15:09
http://www.radikal.com.tr/hayat/ustsuz-gezmek-erkeklere-mahsus-degil-piknigi-1498939/
Facebook'ta Paylaş

RADİKAL - Avustralya’nın Brisbane kentinde bir grup kadın, üstsüz gezmenin sadece erkeklerin hakkı olmadığını göstermek için, sıcak havalardan bunalan kadınların katılımıyla ‘üstsüz piknik’ düzenledi. Pikniklerini duyurmak için Facebook’ta bir etkinlik sayfası açan Zoe Buzkley Lennox (22) ve Amanda Haworth (21), pikniğe 3 bin 400 kişi davet etti. Kadınlar gelen tepkiler üzerine tedirgin olsa da pazar günü öğleden sonra Orleigh Park’ta olaysız gerçekleşen ve 50 kişinin katıldığı piknikte renkli görüntüler yaşandı. (Habertürk)
http://www.radikal.com.tr/hayat/ustsuz-gezmek-erkeklere-mahsus-degil-piknigi-1498939

Gözümden kaçmadı :cool: Bazı kadınlar piknikten geri kalmak istememiş ama üst çıkarmakta yememiş :KK70:

3 bin 400 kişiden 50 kişi katılmış , ha Avustralya ha Türkiye valla ...bizde de bulunurdu o sayı .

Ama bizde etrafta 3500 erkek izlemede olurdu o ayrı :rolleyes::rolleyes:

Gözümden kaçmadı :cool: Bazı kadınlar piknikten geri kalmak istememiş ama üst çıkarmakta yememiş :KK70:

3 bin 400 kişiden 50 kişi katılmış , ha Avustralya ha Türkiye valla ...bizde de bulunurdu o sayı .

Ama bizde etrafta 3500 erkek izlemede olurdu o ayrı :rolleyes::rolleyes:
50 kisi katilmis onun da yarisi ustlu. Demek ki once kendilerini inandirmalari lazim ustsuz gezmenin erkeklere mahdus olmadigini :)

Ayrica sokakta, piknik yerlerinde, sporda falan ustsuz gezen erkeklere de gicik olurum.

Ay şimdi gördüm birinde (orta sıralarda hafif uzanmış ) zaten hiç ''üst'' yok , o değil piknikte , markette böyle dolaşsa kimse farketmez :KK70:

Yer çekimine karşı koyamayanlar derneği deselerdi de olurdu :KK53:

Senin espriyi nurten aşağıdaki mesajı yazınca anladım :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Yer çekimi ile aram gayet iyi olunca bir anda idrak edemedim zaar :rolleyes:

Hee bak birde orta yerde yerçekimine küskün memeli bi abla var. o_O

:KK70::KK70::KK70:

Off daha incelemeyeceğim fotoyu , kim bilir ne cevherler daha var :-)

Back