• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları usta öğreticiler sorunlarımızı burada paylaşalım

bende kadrosuz usta öğretici olarak görev yapıyorum. Seneyede çalışanlar görev alacaklar diye duydum ama kısmet bakalım

arkadaşlar bende usta öğreticiyim ve 3 yıldır görev yapıyorum lise mezunuyum yukarıda verdiğim linkde danıştay kararı var yani görev yapamayacağızsenağlama verilmeyecek ama herkesin söylediği başka birşey daha var kaldırılmaz adı usta öğreticilik değilde başka birşey olur ama bunu kaldırmazlar diyorlar...:sm_confused:
üye olduğum bir forumda lisans mezunu arkadaşlar kendileri kpss yi kazanıp atanamamışlar suçunu bizde buluyorlar belki bi yerde haklılar yerlerini biz alıyoruz ama onlar biraz fazla ağır konuşuyorlar aşağılayıcı kırıcı rencide edici sözler sarf ediyorlar biz usta öğreticilere değil sisteme kızıyoruz diyorlar ama hiçte öyle değil usta öğretici öyle usta öğretici böyle kalıcı değiller diye işlerini doğru düzgün yapmıyorlar sanat etkinliklerinden başka birşey bilmiyorlar fln diye konuşmuşlar öyyllllleeeeeeee gelişi güzel bende açtım ağzımı yumdum gözümükaydirigubbakcemile genel konuşamazsınız benim yaptığım işe kimse laf söyleyemez lisans okuyamamın sebeplerini fln yazdım neyse kimse birşey yapmıyor diye suçlayamaz suçlayanlarıda kabul etmem bu devlet bu ülke bu karşı çıktığınız sistem bana bu hakkı verdiyse sonuna kadar kullanırım kimsede birşey diyemezyasakkelime verdiği güne kadarda bu görevi yapıcam ister usta öğretici ister yardımcı abla desinler farketmez ihtiyacım varsa bu işe severek ve hakkını vererek yapıyorsam kimsenin söyledikleri beni hhhhhhhiiiiiiiiiçççççççç miii hhhiiiiiiiiiiiiççççççç ilgilendirmez.:dilcikar::umursamaz:

ayyy ne çok dertliymişim yaaa onlarada uzuuuunnnn bi makale yazdım resmen kimsede cevap yazamadı haklarını vermiyorlarsa acısını bizden çıkaramazlar ben bana verilen hakkı kullanıyorum ohhhh be yazdııkça rahatladım :dance::sm_cool:

bende duydum bi daha seminer olmayacak ve usta öğretici olarak atama yapılmayacakmış:gitme:madem lisans mezunlarının ataması çıkmıyor onlarda seminere katılsın.kimse tutmuyor bizim hakkımızı kimsenin elimizde almaya hakkı yok.

bende duydum bi daha seminer olmayacak ve usta öğretici olarak atama yapılmayacakmış:gitme:madem lisans mezunlarının ataması çıkmıyor onlarda seminere katılsın.kimse tutmuyor bizim hakkımızı kimsenin elimizde almaya hakkı yok.

ah canım benim yakıştıramıyorlar kendilerine ucuz iş gücüymüş bizim yaptığımız evde oturup ne yapcaksak bu konuda bazen hak veriyorum hakları o kadar okuduktan sonra kadro almak ama bu bizim suçumuz değil bize yüklenmesinler bu konuda çok ama çok katıyım kimseye taviz vermem kimse bana sataşmasın gitsin derdi kimleyse onla halletsin haksızmıyım:dilcikar:

Selam arkadaşlar.Benim bir arkadaşım da usta öğreticilik yapmak istiyor ama nasıl olduğunu blmiyor.Usta öğreticilik için sertifikamı almak lazım acaba?Serifikaları nereden alıyoruz ve bu sertifaka için ne kadar devamlılık zorunlu?Arkadaşım önlisans mezunu ama sertifikası yok.Bu konuda biligisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar.Benim bir arkadaşım da usta öğreticilik yapmak istiyor ama nasıl olduğunu blmiyor.Usta öğreticilik için sertifikamı almak lazım acaba?Serifikaları nereden alıyoruz ve bu sertifaka için ne kadar devamlılık zorunlu?Arkadaşım önlisans mezunu ama sertifikası yok.Bu konuda biligisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

artık sertifika uygulamasıyla usta öğreticilik kalktı arkdşm yani usta öğreticilik için seminere gitmeye gerek yok.zaten hergün yeni bişi çıkarıo meb akıl sır ermez işlerine valla o yüzden gündemi yakından takip etmek lazım :1rolleyes:

artık sertifika uygulamasıyla usta öğreticilik kalktı arkdşm yani usta öğreticilik için seminere gitmeye gerek yok.zaten hergün yeni bişi çıkarıo meb akıl sır ermez işlerine valla o yüzden gündemi yakından takip etmek lazım :1rolleyes:

usta öğreticilik için seminere gitmeye gerek yok derken ne demek istediniz anlamadım ben nasıl olcak peki?biraz daha açarmısınız??ayyy gerçekten hergün yeni bişey bu nasıl bi iş anlamadım doğrusu..!!

kızlar bende kardeşimin eşi için soruyorum bu sene kayseride seminere katıldı 80 puan aldı ama usta öğretici artık alınmayacakmış bu konuda en son durum nedir bilen varsa yazsın lütfen

bende 5 yıl usta öğreticilik yaptım ama artık başvuramıyorum kesinlikle kaldırıldı başvurular işe alınmayacağız onca emeğimize yazık oldu büyük bir haksızlık var ortada ne olacak bizim bu halimiz?

kızlar bende kardeşimin eşi için soruyorum bu sene kayseride seminere katıldı 80 puan aldı ama usta öğretici artık alınmayacakmış bu konuda en son durum nedir bilen varsa yazsın lütfen

canım bu sene son son milletin parasını nsl alırız diye yaptılar seminerleri sanırım çünkü nerdeyse bu yılın 2.döneminden beri vardı bu danıştay kararı biliniyordu alınmayacağı yazık oldu seminer için para harcayanarkadaşlara bundan sonra lise mezunları hiç beklemesin usta öğreticilik yapcam diye görev verilmiyo artık buraya kadarmış bide bu arada yardımcı ablalık gazınada kimse gelmesin meb yazılarını okuyun şu anda böle bişe olmadı yazıyo bide bunlara ümit edip para kaptırmayalım iş sahibi olcaz derken elimizdeki 3 kuruşta gitmesin:(:dilcikar::1no2::a015::sm_confused:

yok cannım lise mezunları yapamıyor başvuru lisans mezunlarına bile personel mebin sayfasındaki internet başvurularıda kapatıldı bakalım devlet ne yapacakk bekleyelim görelimm..
OKUL ÖNCESı ıÇıN USTA ÖĞRETıCıLıK BAŞVURULARINA ıLıŞKıN DUYURU

Danıştay ikinci dairesinin 20/08/2009 tarih ve 2009/4055 esas nolu yürütmeyi durdurma kararına göre usta öğreticilere öğretmen görev ve sorumluluğu içinde bağımsız sınıf verilemeyeceği belirtildiğinden, 2009-2 usta öğretici başvuru ekranı kapatılmış ve yapılan başvurulular iptal edilmiştir.

ılgililere duyurulur.

canım bu sene son son milletin parasını nsl alırız diye yaptılar seminerleri sanırım çünkü nerdeyse bu yılın 2.döneminden beri vardı bu danıştay kararı biliniyordu alınmayacağı yazık oldu seminer için para harcayanarkadaşlara bundan sonra lise mezunları hiç beklemesin usta öğreticilik yapcam diye görev verilmiyo artık buraya kadarmış bide bu arada yardımcı ablalık gazınada kimse gelmesin meb yazılarını okuyun şu anda böle bişe olmadı yazıyo bide bunlara ümit edip para kaptırmayalım iş sahibi olcaz derken elimizdeki 3 kuruşta gitmesin:(:dilcikar::1no2::a015::sm_confused:

evet canım ya hemde ne masraf yaptılar sivastan 2 çocuğu ve babamla birlikte gelip okadar emek verdilerki yazık gerçekten çocuklarıyla rezil olduklarıda yanına kar kaldı birde sabahlara kadar ders çalıştı madem olmuyacağı baştan belliydi niye insanlara bu kadar umut bağlattılar, İşin birde başka boyutu gerçekten bu ülkede anaokulu öğretmeni açığının bulunması şu anda binlerce öğretmen açığı var bunu nasıl telafi edecek bu meb onu merak ediyorum

evet canım ya hemde ne masraf yaptılar sivastan 2 çocuğu ve babamla birlikte gelip okadar emek verdilerki yazık gerçekten çocuklarıyla rezil olduklarıda yanına kar kaldı birde sabahlara kadar ders çalıştı madem olmuyacağı baştan belliydi niye insanlara bu kadar umut bağlattılar, İşin birde başka boyutu gerçekten bu ülkede anaokulu öğretmeni açığının bulunması şu anda binlerce öğretmen açığı var bunu nasıl telafi edecek bu meb onu merak ediyorum

nasılmı telafi edecek bütün mezunlara kadro vermesi gerekir ki bu olurmu sormak düşünmek bile saçma olması % de kaç ihtimal ne olacak tek çözüm adı usta öğretici değilde başka birşey olup şartlarda benzer şartlar olacak aynı yolda bi düzen kurulacaktır diye düşünüyorum allah hayırlısını versin artık

arkadaşlar artık usta öğretici olarak görev almasamda dikkatimi çekti araştırmadan geçemiyorum nedense öğretmen atamalarıyla ilgili internet başvuru sayfasına girdim broşüre bakın diyo baktım bakmaz olaydım hani usta öğretici adı kaldırılmıştı hala daha orada usta öğretici diyolar bakın görün evet lise mezunları hakkında değil söyledikleri ama adı usta öğreticilik olmaması lazım danıştay kararı değilmiydi bu adı başka bişey olsun çünkü onlar usta öğretici adı altında çalışmak istemezler herkes adına konuşmuyorum küçümsüyolardı şimdi çalışcaklarmı acaba lise mezunları çıktı aradan bayram etsinler şimdide birbirlerini yerler artık bakalım şimdi görev almasınlarda görelim biolsakta olmasakta aynı olcaktı hayırlısı artık

okulda sıkıntım yok sadece hak ettiklerimizi alamıyoruz onu sıkıntı yapıyorum dahada kötüsü seneye lise mezunları görev alamayacakmış önlisanlar olacak ve bir çok lisans mezununada kadro verilecek sizdende ricam bu tür duyumlarınız olursa burada paylaşmanız olumlu veya olumsuz.

bence en dogrusuda bu.önlisans lisanslar dururken neden lise mezunları alınsın. cok sacmaaa

Son düzenleme:
bence en dogrusuda bu.önlisans lisanslar dururken neden lise mezunları alınsın. cok sacmaaa

arkadaşım yanlış değerlendiriyosun niye dersen zaten lisans ve önlisanslar dururken görev almıyor idik :olmaz:başvuranların hepsi bir sırada düzenleniyodu bu lisans önlisans ve lise mezunları olarak sıralanıyodu yani buda demek oluyorki lisans mezunları önce görev alıyordua.s eğer görevlendirilecek yer kalırsa önlisans mezunlarına görev veriliyodu a.seğer onlardanda yer kalırsa lise mezunları alkisalkisalkisyani onlar dururken lise mezunları görev almıyodu:umursamaz: araştırdınızmı bu konu hakkında bi bilginiz varmı :uhm:yoksa lütfen yorum yapmayın açıklama ihtiyacı duyuyorum bu arada şu konudada içiniz rahat olsun artık görev verilmiyo lise mezunlarına...:gitme:şimdi saçmamı değilmi bi yorum daha yazarsan şu anda bilgi sahibi olduğun konuda sevinirim...vereliniortak

ya nedir bu usta öğretici lisans mezunu kavgası anlamadım çok da iyi biliyorumkı bu arada 15 yıllık usta öğreticiyim bir çok usta öğretici üniv mezunlarına taş çıkartır bunu tecrübeme dayanarak konuşuyorum bırakın artık bu kavgayı çok şey var bu konuda yazacağım ama ınanın sayfa yetmez

ben
Erken Çocukluk
Öğretmen Yardımcısı kursuna gıdorum kursum bırbucuk yıl suruyor kursum sonunda alıcagım belge ıle usta ögretıcı olabılıcem benım lise çıkışımda kız meslek lısesı cocuk gelışimi bölumu yalnız ben usta ögretıcılık konusunda bısey bılıyorum bana yardımcı olursanız çok sevınırım hangı yolu ızlmem gerek bılmıyorum..

Back