Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende duydum bi daha seminer olmayacak ve usta öğretici olarak atama yapılmayacakmış:gitme:madem lisans mezunlarının ataması çıkmıyor onlarda seminere katılsın.kimse tutmuyor bizim hakkımızı kimsenin elimizde almaya hakkı yok.
Selam arkadaşlar.Benim bir arkadaşım da usta öğreticilik yapmak istiyor ama nasıl olduğunu blmiyor.Usta öğreticilik için sertifikamı almak lazım acaba?Serifikaları nereden alıyoruz ve bu sertifaka için ne kadar devamlılık zorunlu?Arkadaşım önlisans mezunu ama sertifikası yok.Bu konuda biligisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim
artık sertifika uygulamasıyla usta öğreticilik kalktı arkdşm yani usta öğreticilik için seminere gitmeye gerek yok.zaten hergün yeni bişi çıkarıo meb akıl sır ermez işlerine valla o yüzden gündemi yakından takip etmek lazım :1rolleyes:
kızlar bende kardeşimin eşi için soruyorum bu sene kayseride seminere katıldı 80 puan aldı ama usta öğretici artık alınmayacakmış bu konuda en son durum nedir bilen varsa yazsın lütfen
canım bu sene son son milletin parasını nsl alırız diye yaptılar seminerleri sanırım çünkü nerdeyse bu yılın 2.döneminden beri vardı bu danıştay kararı biliniyordu alınmayacağı yazık oldu seminer için para harcayanarkadaşlara bundan sonra lise mezunları hiç beklemesin usta öğreticilik yapcam diye görev verilmiyo artık buraya kadarmış bide bu arada yardımcı ablalık gazınada kimse gelmesin meb yazılarını okuyun şu anda böle bişe olmadı yazıyo bide bunlara ümit edip para kaptırmayalım iş sahibi olcaz derken elimizdeki 3 kuruşta gitmesin:dilcikar::1no2::a015::sm_confused:
evet canım ya hemde ne masraf yaptılar sivastan 2 çocuğu ve babamla birlikte gelip okadar emek verdilerki yazık gerçekten çocuklarıyla rezil olduklarıda yanına kar kaldı birde sabahlara kadar ders çalıştı madem olmuyacağı baştan belliydi niye insanlara bu kadar umut bağlattılar, İşin birde başka boyutu gerçekten bu ülkede anaokulu öğretmeni açığının bulunması şu anda binlerce öğretmen açığı var bunu nasıl telafi edecek bu meb onu merak ediyorum
okulda sıkıntım yok sadece hak ettiklerimizi alamıyoruz onu sıkıntı yapıyorum dahada kötüsü seneye lise mezunları görev alamayacakmış önlisanlar olacak ve bir çok lisans mezununada kadro verilecek sizdende ricam bu tür duyumlarınız olursa burada paylaşmanız olumlu veya olumsuz.
bence en dogrusuda bu.önlisans lisanslar dururken neden lise mezunları alınsın. cok sacmaaa