Arkadaşlar merhaba benim 2015 ten bu yana ilki 9haftalık daha sonra 7haftalık iki kürtajım oldu ikisinde de bebeğin kalbi durdu ‘şimdi yine hamileyim ama maalesef 8.hafta olmasına rağmen kalp atışı duyamadık. Psikolojim bozuldu heryerden sanki ultrasondan kalp sesi duyuyorum ,haftaya bu bebeği de alacaklar . Doktor bu gebelik öncesinde benim eşimin ve bebeğin kromozom testlerini istedi temiz çıktı ,daha sonra bana hsg çekildi orda da sol tüpte hafif bir şişlik var dedi geçmişte bir enfeksiyon oluşmuş dedi. Trombofili testi yapmadan (pıhtılaşma olsa d solmasa da iğne vereceğim demişti) 4.haftadan itibaren corasprin ,clexane 0,6 ve alfasilin 500mg kullandım ,(antibiyotik 2,5 ay kullanılacak demişti) kan değerlerimde herşey iyi çıktı tiroid hastasıyım değerim yüksekti 4.haftada hemen ilacımı yükselttim kısacası herşeyi yaptık 6haftalıkken gittik herşey yolunda haftaya kalp atışı için gel dedi gittim hüsran ,hala bekliyorum üçüncü kürtaj ım olacak sinirlerim bedenim yıprandı . Lütfen bana yardım edin daha önce benzer şeyler yaşayan var mı? Üst üste benim gibi bebek kaybeden anneler ,anne adayları ,yardımlarınızı bekliyorum. Tedavi yöntemi,doktor tavsiyesi ne olursa ,desteğinize ihtiyacım var
Son düzenleme: