- 8 Ağustos 2022
- 873
- 808
- 23
- Konu Sahibi neisimyapsambilemedim
-
Branda kornesleyin.biz balkona kornea taktik sonra branda astik. Dışarıyı da istersek açıp görüyoruz.Maalesef bizim değil
Emin olun bu konuyu benim en az 3. okuyuşum hepsi de aynı şekilde yazıyor hayır söylerken de böyle söylemiyoruz kiAdresi daire numarası, telefon numarası, ad ve soyadıyla CİMER'e şikayet edebilirsiniz.
Kat malikleri kuruluna da şikayet edebilirsiniz.
ve konudan bağımsız sonunda SİRKELEMEK değil de SİLKELEMEK yazan birini gördüm gözüm açık gitmeyecek ahirete... çok şükür....
Son çaren susup kalmak olacaksa en azından oda pencerelerinden silkelemesini söyleki pisliği balkonundan evin içine gelmesin.Aslında dün epey kızdım ama kendisi haklı gibi üste çıkmaya çalışıyor. En son bir gün belirleyelim o gün herkes silkelesin diyor. Yahu ne alaka banane bir gün de olsa ben neden kendi balkonumdan sizin pisliğinizi temizleyeyim dedim. Ben her şeyi süpürüyorum. İlla silkelemek gerekiyorsa herkes kendi balkonunun içine temizlesin sonra balkonunu yıkasın. Çıkma şansım da yok maalesef
Emin olun devam edecek, siz elinizi çabuk tutun şikayetinizi edin, laftan anlayacak olan anlardı zatenYani 3 aydan 3 yıla kadar cezası varmış böyle bir şey için de bu kadar kötü olmak istemiyorum ama eğer devam ederse şikayetçi olacağım kesinlikle.
O başlığı gördüm evetsanırım bazı yörelerde o şekilde söyleniyormuş.
Benim bular olurken bir yandan da gecenin 3 ünde her gün ama her gün öküz tepiniyor gerçekten bir gün cinnet geçiricemÜst komşumun balkonundan her şeyi silkeleme huyu var. Çarşaf yastık halı sofra bezi temiz kıyafetlerini vs her şeyi silkeliyor. Dün denk geldim ayıp değil mi ne hakla yaparsınız ben sizin pisliğinizi temizlemek zorunda mıyım dedim. Silkelerim kusura bakma diyor pişkin pişkin. Yöneticiye söyledik genel bir uyarı yapması adına meğer zaten onlar yöneticiymiş. Ne yapmalıyım? Haftanın 6 günü çalışıyorum zaten sürekli onu kollayamam ama balkonum hep leş gibi oluyor. O kadar temizlememe rağmen
Üstün üstündeki daireyle anlaş o da ona çırpsın mangal külü sigara külü kedi köpek tüyü kuş pisliği ne varsa, nasıl olsa sizin balkon batıyor batsın anasını satayım onun da canı yansınBazı apartmanlarda bu kural varmış. Ancak yasal değil. Zaten doğru da değil. Kimse kimsenin pisliğini temizlemek zorunda değil ki. Herkes kendi balkonuna silkelesin kendi temizlesin. Düşünsenize başkasının pis saçlarını kıllarını her türlü şeyini siz temizliyorsunuz balkonundan.
Emin olun bu konuyu benim en az 3. okuyuşum hepsi de aynı şekilde yazıyor hayır söylerken de böyle söylemiyoruz ki
ya çok komik ve ciddiyetsiz geldi ama benim arkadaşın ablası yapmış bunu kadını arayıp uyarmışlar falan ciddi ciddi lkfdhkfjhdjk onların inisiyatifine kalıyo galibaAyyyy cimere yazınca ne oluyor acaba ,eğer cidden bir sey olacaksa size çok dua ederim .Nefret ediyorum pislik kadından, 6 yıldır hayatimi zehir etti
Eğer cimerden yerel yönetime dönüyorsa hic sanmam ,benim yaşadığım yerde hiçbir işe yaramazya çok komik ve ciddiyetsiz geldi ama benim arkadaşın ablası yapmış bunu kadını arayıp uyarmışlar falan ciddi ciddi lkfdhkfjhdjk onların inisiyatifine kalıyo galiba
Ruh hastasıymış sizinki baya ne istemiş arabadanYıllar önce sebepsiz yere arabamizi çizen komşuya benzer bişey yapmıştım ama çocuk sayılabilecek yastaydimbenim yaptığımı anlayıp arabayı tekrar çizdi kadın konu sahibi arabanız varsa temkinli olun
Balkondan bir şey silkelemeninNeyin 3 aydan 3 yıla cezası varmış?
Yuh artık ya insanlarda hiç utanma hak gözetme kalmamış. Allah bildiği gibi yapsın. Şikayet etmek lazım aslında ben de sizin gibi şikayet edip kötü olmak istemiyorum ama hallediyorlar kesinlikle sanıyorlarki her şeyi yaparız kimsede bişey yapmazAllah onları bapsın ya bizde birime ait arabayı binanın altına park etmiştik birileri aksam tavuk pilav falan yemiş sabah esim işe gidecek ki araba ona zimmetliydi arka kısmında tavanında kemikler pilav taneleri var ve nasıl sert dusmusse arabaın tavanında vuruklar oluşmuş. Masraf hiç usenmeden gruba yazdım dun aksam kim tavuk yediyse gelsin temizlesin vr araba masrafını odesin dedim kimseden ses cıkmadı nerdeyse biri dedi milletin col cocugu bişryler yiyip atıyor diye ama sofra silkelemeyide cocuk yaomaz yani nasıl sinir olduk hele ben evime sigara sokmam balkonum izmarit doluyo sofra pislihi doluyor ne kadar ayıp ya bi sıkayet etsen sorunlu komsu derler ama
Bende hakkımı helal etmiyorum size dedim. Biri bana böyle bişey dese kahrımdan ölürüm. Sanmam ki o umursasın. Zaten hak hukuk bilse en başından yapmazdı. Eğer devam ederse yasal yollara başvuracağım benBu insanlar degısmiyor çunkü carsaflari ni kendi balkonun icine cırpsalar ölürler.nefret ediyorum bu insanlardan çünkü kul hakki dir bu.bal gibide kul hakki.
Bende surekli biseler cırpan üstteki cahile hakkimi helal etmiyorum.
Bu ülkede kilim cırpiyor diye kimseye hapise atmazlar.ancak dava ac derler oda bi ton para
Hic bise elde edilmez.
Rabbime arz ediyorum hakkimi. Sikayet ettikce daha cok yapiyorlar
Sormayın ya kaçıncı yüzyıldayız elektirik süpürgesi diye bir şey icat edilmiş. Bide ben bunu silkelerken yakaladığımda sabahın 10 u pazar günüydü. Bir pazarım vardı zaten hem güm güm silkeleme sesine uyandım. Ayıp değil mi sizin sesinize uyandım utanmıyor musunuz balkonumu pisletmeye dedim. Kusura bakma yola gidicem yapmak zorundayım ben bunu dedi. Yahu neyin zorunluluğu bu hasta mıdır nedir vallahi aklıma geldikçe yine sinirleniyorumGün belirlemek istemiş bir deAy bu silkelemezse ölecek hastalığına yakalanmış tiplerden nefret ediyorum. Halı dediğin süpürülür veya yıkamaya gönderilir. Çarşaf dediğin yıkanır. Nedir bu silkeleme merakı ya. Yıl kaç olmuş hala neleri konuşuyoruz
Hahahah herşeyi silkeliyor güya çok temiz ya kesin çıldırır.Üstün üstündeki daireyle anlaş o da ona çırpsın mangal külü sigara külü kedi köpek tüyü kuş pisliği ne varsa, nasıl olsa sizin balkon batıyor batsın anasını satayım onun da canı yansı
Kiracı değilseniz balkonu pvc - cam balkon gibi yaptırıp kapatın, kışın bile çay kahve içersiniz.Üst komşumun balkonundan her şeyi silkeleme huyu var. Çarşaf yastık halı sofra bezi temiz kıyafetlerini vs her şeyi silkeliyor. Dün denk geldim ayıp değil mi ne hakla yaparsınız ben sizin pisliğinizi temizlemek zorunda mıyım dedim. Silkelerim kusura bakma diyor pişkin pişkin. Yöneticiye söyledik genel bir uyarı yapması adına meğer zaten onlar yöneticiymiş. Ne yapmalıyım? Haftanın 6 günü çalışıyorum zaten sürekli onu kollayamam ama balkonum hep leş gibi oluyor. O kadar temizlememe rağmen
Kiracıyım maalesefKiracı değilseniz balkonu pvc - cam balkon gibi yaptırıp kapatın, kışın bile çay kahve içersiniz.
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki Allah bizlere sabır böyle 30-40 sene önceki görgüsüzlügu devam ettiren insanı varliklara da akıl versin. Siteden bende apartmana taşınmak zorunda kaldım ve üst katimdaki benden bir kaç ay sonra taşındı. Gün aşırı tepemden sürekli silkeliyordu en sonunda ev sahibine şikayet ettim. Sonuç? Tüm binada oturanlar haftanın sadece 1 günü silkeleme kararı aldı. Ben yine yapmıyorum yapmicamda. Kul hakkındir benim razı olmadığım şeyi zorla dayatiyorlar Allah çıkartsin hepsinden. Güya evlerini temizliyor kendi pisliklerini benim camıma balkonuma doldurup bide temizlik yaptık diye hayiflaniyorlar kendilerince.Üst komşumun balkonundan her şeyi silkeleme huyu var. Çarşaf yastık halı sofra bezi temiz kıyafetlerini vs her şeyi silkeliyor. Dün denk geldim ayıp değil mi ne hakla yaparsınız ben sizin pisliğinizi temizlemek zorunda mıyım dedim. Silkelerim kusura bakma diyor pişkin pişkin. Yöneticiye söyledik genel bir uyarı yapması adına meğer zaten onlar yöneticiymiş. Ne yapmalıyım? Haftanın 6 günü çalışıyorum zaten sürekli onu kollayamam ama balkonum hep leş gibi oluyor. O kadar temizlememe rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?