Üst Komşum

Merhaba, benzeri benim de başımda var maalesef..Üstte bir aile var ki evlerden ırak…Tepemde çaat çaat ceviz kırdığı yetmezmiş gibi ceviz kırdığı örtüyü yukardan silkeleyip yeni sildiğim balkonu mahvetti. Bende faraşla süpürgeyle hepsini toplayıp kapısının eşiğine döktüm. Bir de bir şey silkelerken video çekip apartmanın whatsapp grubuna attım “zabıtaya şikayet edip ceza kestireceğim” diye. Daha da yapmıyor.

Üst komşumun balkonundan her şeyi silkeleme huyu var. Çarşaf yastık halı sofra bezi temiz kıyafetlerini vs her şeyi silkeliyor. Dün denk geldim ayıp değil mi ne hakla yaparsınız ben sizin pisliğinizi temizlemek zorunda mıyım dedim. Silkelerim kusura bakma diyor pişkin pişkin. Yöneticiye söyledik genel bir uyarı yapması adına meğer zaten onlar yöneticiymiş. Ne yapmalıyım? Haftanın 6 günü çalışıyorum zaten sürekli onu kollayamam ama balkonum hep leş gibi oluyor. O kadar temizlememe rağmen :KK43:
Cam kaplama yaptirin balkona

Ayy hayal ettim de çekerken kadını da aşağı alıyormuş 😂😂😂
Aşağılık bir komşumuz vardı, taniyorum
Yıl 1980 filan annem balkon ipine çarşaf asti diye hepsine mürekkep sıkmış
O geldi aklıma 🥺

Üst komşumun balkonundan her şeyi silkeleme huyu var. Çarşaf yastık halı sofra bezi temiz kıyafetlerini vs her şeyi silkeliyor. Dün denk geldim ayıp değil mi ne hakla yaparsınız ben sizin pisliğinizi temizlemek zorunda mıyım dedim. Silkelerim kusura bakma diyor pişkin pişkin. Yöneticiye söyledik genel bir uyarı yapması adına meğer zaten onlar yöneticiymiş. Ne yapmalıyım? Haftanın 6 günü çalışıyorum zaten sürekli onu kollayamam ama balkonum hep leş gibi oluyor. O kadar temizlememe rağmen :KK43:
Benim anne evimde de üst komşu ne bulursa silkeliyordu. Bir de doğuda yasiyoruz yazları aşırı sıcak. Bir gün balkonda yatayım dedim. Baktım haşır huşur üzerime birşeyler dökülüyor. Aman Yarabbi böcekler sandım uyku havliyle. Bir gözümü açtım çekirdek yemişler silkelemis üzerime 😀 dayanamadım gecenin 1i aldım çekirdek kabuklarını don atlet çıktım kapılarına. Kocası açtı, açar açmaz içeriye fırlattım kabukları 😀 dedim ya karina çöp kovası alırsın temizlik öğretirsin ya da yarın polisle geliyorum kapınıza. O günden sonra şükürler olsun bir daha birşey silkelenmedi😀

Niye kabul etmediniz ki gün belirlenmesini.
Etseydiniz iyi olurdu. Sitede oturuyorum pazartesi günü haricinde silkelemek yasak. Birde silkelenecek yer de belirlendi her blokta aynı alandan silkeleniyor bu şekilde idare edilebilir.
Benim evimde silkelenecek bir banyo paspası var,onu da genelde yıkıyorum haftada 1. Bana kalsa da kimse silkelemesin ama haftada 1 gün makul. Bence öyle çözmeye calışın. Baktıniz olmuyor diğer günlerde devam ediyor,arkadaşların önerdiği yerlere şikayette bulunun,video kaydı da ekleyin.
Şöyle mantıklı gelmiyor bana; sonuçta ben balkonumu temizliyorum her hafta ama neden üst kattakinin kılını pisliğini saçını tozunu temizleyeyim ki? Herkes kendi pislettiğini temizlemeli bence

Köyüne git orada müstakil evinde silkele o zaman varoş kadın diyin. Koskoca şehirler, apartmanlar, hatta siteler bu şenlik görmemiş varoşlarla doldu. Bu kadın temiz olduğuna falan mı inanıyor?

Benim anne evimde de üst komşu ne bulursa silkeliyordu. Bir de doğuda yasiyoruz yazları aşırı sıcak. Bir gün balkonda yatayım dedim. Baktım haşır huşur üzerime birşeyler dökülüyor. Aman Yarabbi böcekler sandım uyku havliyle. Bir gözümü açtım çekirdek yemişler silkelemis üzerime 😀 dayanamadım gecenin 1i aldım çekirdek kabuklarını don atlet çıktım kapılarına. Kocası açtı, açar açmaz içeriye fırlattım kabukları 😀 dedim ya karina çöp kovası alırsın temizlik öğretirsin ya da yarın polisle geliyorum kapınıza. O günden sonra şükürler olsun bir daha birşey silkelenmedi😀
Hahahah gerçekten trajikomik bir olay yaşamışsınız. Ayıp gerçekten ya. Bende hakkımı helal etmiyorum hiç bir şekilde her gün 10 saat çalışıyorum bir pazarım var o günde onların pisliklerini temizliyorum balkonumdan. Bol çamaşır suyuyla. Ne silkelediği belli değil karşı apartmandan birisi alt komşuma demiş üzülüyorum size donunu bile silkeliyor diye..

Hahahah gerçekten trajikomik bir olay yaşamışsınız. Ayıp gerçekten ya. Bende hakkımı helal etmiyorum hiç bir şekilde her gün 10 saat çalışıyorum bir pazarım var o günde onların pisliklerini temizliyorum balkonumdan. Bol çamaşır suyuyla. Ne silkelediği belli değil karşı apartmandan birisi alt komşuma demiş üzülüyorum size donunu bile silkeliyor diye..
Var öyle hastalikli insanlar. Valla laftan da anlamıyorlar ne diyeyim bilemedim. Benim yaptığımı deneyebilirsiniz😀

Alın bir hortum tutun yukarı doğru. Hortumu sıkıp tazyikte verin ıslansın balkonu penceresi. Bi avuç toprak alın fırlatın balkonuna mis gibi çözümler bence görsün nasıl pisleşilir. Çöp suyunu alın kapısının önüne damlatın dinsizin hakkından imansız gelirmiş.
Ben
Alın bir hortum tutun yukarı doğru. Hortumu sıkıp tazyikte verin ıslansın balkonu penceresi. Bi avuç toprak alın fırlatın balkonuna mis gibi çözümler bence görsün nasıl pisleşilir. Çöp suyunu alın kapısının önüne damlatın dinsizin hakkından imansız gelirmiş.
hahaha keşke yapabilsem. Dün balkonda yakalayınca bir sürü şey söyledim hakaret etmeden ayıp yapmayın falan diye mahcup olur sanmıştım. Aksine o daha çok pisleşti. Başedemem ben bununla ben sizin dedikleriniz yapsam neler yapar bana 😂🤭

kesinlikle öyle. değişmiyorlar. benim üst katımdaki de sigara içerken küllük kullanmıyor, sigara külleri sürekli benim balkonumda. izmariti de bahçeye fırlatıyor. 2 kere söyledik, tamam dedi ama devam etti. bi ara apartman panosuna yazı astım, yazı 2 ay kadar orada kaldı o süre zarfında yapmadı. ama sonra yazıyı kaldırıldı ve devam etti. önceleri ben varken o da sigaraya çıkmışsa yapmıyordu, bir iki kez denk geldim öyle, sırf ben varım diye atmadı külleri balkondan aşağı. düzeltti herhalde kendini diye düşündüm ertesi gün balkon demirlerinde yine kül... bir süre sonra ben varken de olduğumu görmesine rağmen külleri aşağı atmaya devam etti. ben de bıraktım artık, hangi dağın ayısıysa laftan anlamıyor. kavga da etsem anlamaz, şikayet de etsem anlamaz. bu tipler asla anlamıyor ve değişmiyor. zaten anlayacak biri olsa bu hareketi yapmaz. ben de alt komşumdan nefret ediyorum ama asla onun balkonuna pisliğimi atmam, sigara külü vs asla atmam.
Gerçekten çok üzülüyorum böyle şey olmaz bide bizimkiler yönetici olmuş. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın her yerde cidden. Hak hukuk bilmeyen böyle pislik insanlardan korusun. Anladım ki böyle benim gibi yaşayan bir sürü insan varmış mecbur çekeceğim bende demekki 🤷🏻‍♀️

Bizimde öyle usttekiler çırpıyor iki dairede. Balkon ceviz kabuğu, ekmek kırıntıları,saç bizim üstde yönetici onun üstündeki de kapalı balkon cirpiyorlar. Ben balkonu temizlerken söyleniyorum gidip aşağıdaki gece konduda yaşayın apartman kurallarını bilmiyorsanız. Ben balkonumun içinde çırpıp sonra temizliyorum. İnsanlar gerçekten anlayışsız. Laftanda anlayan yok. Toplantıda böylelerini rezil ediceksiniz.

Ben

hahaha keşke yapabilsem. Dün balkonda yakalayınca bir sürü şey söyledim hakaret etmeden ayıp yapmayın falan diye mahcup olur sanmıştım. Aksine o daha çok pisleşti. Başedemem ben bununla ben sizin dedikleriniz yapsam neler yapar bana 😂🤭
Ha siz bu varoşlarla konuşarak anlaşacağınızı düşünüyorsunuz, medeni bir insansınız anlıyorum;ama karşınızda mağara seviyesinde insanlar var. Şehrin göbeğinde insanların tepelerinden çöplerini silkeleyen, halıları güm güm döven, diğer insanların yaşam alanlarını kirleterek haklarını hiçe sayan insana medenice konuşmayın. Bizim apartmanda böyle bir medeniyetsiz vardı, sofra bezi içinde soğan sarmısak patates kabuğu, kağıt mendiller, jelatinler hepsini sokağa silkelerdi. Bir gün topladım, hepsini poşete koydum gittim kapısına döktüm. Bunu sürekli hale getirdim. Mis gibi kavga gürültü sonrası çıktı gitti, en sonunda suratına bile attım çöplerini. Dinsizin hakkından imansız gelir.

Merhaba, benzeri benim de başımda var maalesef..Üstte bir aile var ki evlerden ırak…Tepemde çaat çaat ceviz kırdığı yetmezmiş gibi ceviz kırdığı örtüyü yukardan silkeleyip yeni sildiğim balkonu mahvetti. Bende faraşla süpürgeyle hepsini toplayıp kapısının eşiğine döktüm. Bir de bir şey silkelerken video çekip apartmanın whatsapp grubuna attım “zabıtaya şikayet edip ceza kestireceğim” diye. Daha da yapmıyor.
Bende öyle söyleyeceğim umarım yapmaz

Back