Üst komşum

limoncicegii

eat pray love
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
1.321
1.026
333
Çıldıracağım !!.. Tahammül edemiyorum artık lütfen akıl verin.
Başta yaptıklarını hoş görüyordum ama artık sinirlerim iyice bozuluyor. Üst komşum aynı zamanda ev sahibim. Kadın aşırı meraklı, ilk evlendiğimde çamaşır asmak için balkona çıktım o da çıktı yok öyle asma yok böyle as. Mandalın eksikse veriyim, zorla verdi. 1 yıl geçti hiçbir şey değişmedi. Kapı gıcırdıyor, yağla. Yok onu şöyle yap, bunu böyle yap. Misafirim gelir hemen balkona çıkar. Balkonda masam çiçeklerim var. Anneme bile demiş limonçiçeği masasını niye öyle koymuş neyse çiçekleri niye böyle koymuş, sonra kendi kendini düzeltmiş neyse biz karışmayalım gençlerin işine diye.
Merdivenleri silmek istemiyorum birini tutalım diyorum, çalışıyorum diyorum yeri geliyor kendi evime yetişemiyorum. Genciz hepimiz ayıp falan diyor. Hep karışıyor hep. Daha buna benzer bir sürü şey. Bugün de dedi ki sinekliğin açık kalmış, dedim rüzgardan açılıyor. Ben sopayla uzanabilseydim ittirecektim dedi :O Ya inanabiliyor musunuz üst kattan sopayla benim camıma dokunacak falan.
Geçen haftalarda eşimle balkonda akvaryum yıkıyoruz, gülüşüyoruz falan. Yukardan uzattı kafasını aşağı doğru (Nasıl bir kafa varsa) Balkonuma bakıyor bize bakıyor. (Biz tabii paçalar sıvanık saçma sapan bir haldeyiz.) Hala diyor ki şöyle yıkasanız daha kolay olmaz mı. Bıktım yemin ediyorum yaaaa.....

Çıldıracağım !!.. Tahammül edemiyorum artık lütfen akıl verin.
Başta yaptıklarını hoş görüyordum ama artık sinirlerim iyice bozuluyor. Üst komşum aynı zamanda ev sahibim. Kadın aşırı meraklı, ilk evlendiğimde çamaşır asmak için balkona çıktım o da çıktı yok öyle asma yok böyle as. Mandalın eksikse veriyim, zorla verdi. 1 yıl geçti hiçbir şey değişmedi. Kapı gıcırdıyor, yağla. Yok onu şöyle yap, bunu böyle yap. Misafirim gelir hemen balkona çıkar. Balkonda masam çiçeklerim var. Anneme bile demiş limonçiçeği masasını niye öyle koymuş neyse çiçekleri niye böyle koymuş, sonra kendi kendini düzeltmiş neyse biz karışmayalım gençlerin işine diye.
Merdivenleri silmek istemiyorum birini tutalım diyorum, çalışıyorum diyorum yeri geliyor kendi evime yetişemiyorum. Genciz hepimiz ayıp falan diyor. Hep karışıyor hep. Daha buna benzer bir sürü şey. Bugün de dedi ki sinekliğin açık kalmış, dedim rüzgardan açılıyor. Ben sopayla yzanabilseydim ittirecektim dedi :O Ya inanabiliyor musunuz üst kattan sopayla benim camıma dokunacak falan.
Geçen haftalarda eşimle balkonda akvaryum yıkıyoruz, gülüşüyoruz falan. Yukardan uzattı kafasını aşağı doğru (Nasıl bir kafa varsa) Balkonuma bakıyor bize bakıyor. (Biz tabii paçalar sıvanık saçma sapan bir haldeyiz.) Hala diyor ki şöyle yıkasanız daha kolay olmaz mı. Bıktım yemin ediyorum yaaaa.....
tasin bence sende rahatlarsin

Ya boş boş konuşuyor, çeneye vurmuş gibi..çok da zararlı bir tipe benzemiyor.

Siz belki kendi sıranızı bir temizlikçiye verebilirsiniz. Silerler bence.
Hiç silmedim, hep o siliyor. Ben sil demiyorum kendi siliyor. Gerekirse parasını da veririm ama kadını anlamıyorum. Bir de bana dedi ki yan komşum doğurana kadar onun yerine de silecekmişim. Oldu canım.

Hiç silmedim, hep o siliyor. Ben sil demiyorum kendi siliyor. Gerekirse parasını da veririm ama kadını anlamıyorum. Bir de bana dedi ki yan komşum doğurana kadar onun yerine de silecekmişim. Oldu canım.
ha ha, her halde yaşlıca sizi evladı falan sandı...hem her işine karışırım, hem istediğimi yaptırırım modunda.

Aynen anlamaz ama ben çok yoruldum. Ev değiştirme şansımız yok... Ya benim annelerim bana böyle karışmaz bu kadın kaynana gibi başımın etini yiyor.

Bir süre sonra cevap alamayınca susar. Zaten bildiğim kadarıyla kiralar artık elden ödenmiyor. Çok gerekli olursa eşiniz konuşsun. Yoksa psikolojiniz bozulacak. Çok dolmuşsunuz.

ha ha, her halde yaşlıca sizi evladı falan sandı...hem her işine karışırım, hem istediğimi yaptırırım modunda.
Aynen öyle. Markette karşılaştık, biber seçiyordum. Ay onları almaaaa dedi zorla başka yerden seçtirtti. Bir şey de diyemiyorum ev sahibim olduğu için.

Psikolojisi bozuk sanırım çok saçma hareketleri ve konuşmaları var. Korkuyorum :KK17:
peki nedem herseye bu kadar karisiyosunuz ben bilmiyormuyum surekli boyle herseye karismaniz beni rahatsiz ediyor desen ? benim ev sahibi bi kere bana ortuleri pencereye koyma dedi neden diye ters ters baktim ogun bugun kadinla denk gelmiyoz bile ev sahibi diye bisey saniyolar kendilerini hayatlarimiza mudahale etme cabalari hayirdir sen ya baska isinmi yok bende deli oluyorum kiz iyi dayaniyosun

Taşımak tek çözüm
Bazı ev sahipleri öyle oluyor
Bizim komşununda ev sahibi sabah ve öğle yemeklerini sende yerim ev sahibiyim çünkü demiş
Ayrıca her geldiğinden ev akmış parkeler kirli gibi
Diyip duruyormuş
Allah herkese hayırlı komşular ve evler nasip eylesin:dua::dua:

Back
X