• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst komşu

belediye fotoğraflıyor ve karşı tarafa ihtar çekiyor .
belediyeye gidip söyleyeceğim kiracı ile muhatap olmak istemediğimi(bağımlı ve hapse girmiş oğulları var) işi sadece ev sahibi ile çözmek istediğimi söyleyeceğim umarım olur. uyanık ev sahibi kendi kirayı 4 aydır alamıyo biz kiracıya diyecekmiş o yaptıracakmış bu arada kirayı 4 aydır vermediklerini başkasından öğrendim(sağlam bilgi) bize bunu kendi söylemedi. telde diyo ki onlardan çekiniyorsunuz bana baskı yapıyorsunuz. bunu 4 aydır kirayı vermediklerini öğrenince daha iyi anladım aslında
Evet belediyeye şikayet edin bir çözüm bulunur.
ev sahibi bence kiracının sorumsuzluğundan kirayı yatırmamasından umursamaz davranıyordur, zaten kira alamıyorum onlar ödesin diye.
ve biliyor musunuz ev sahibinden değil başkasından (ev sahibinin bi akrabası) öğrendik 4 aydır kira vermediklerini. bize en son teli yüzüme kapatırken niye sürekli beni sıkıştıyorsun kiracıyadan çekinip söylemiyosun demişti. bu kira vermeme olayını duyduktan sonra emin oldum bizden çok kendi korkuyor

Back