• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst komşu

aynı sorunu arkadaşım yaşıyor afedersiniz cilveleşme seslerini duyuyorum yandan diyor üstelik salon düşünün
hahahah :KK48: ben neler neler duydum utandm kendi kendime oturma odasına kaçtm açtm tv yi oturdum geçen günde ilk defa kadını gördüm bakmadm suratına, duvarlar ince insan sesin gtcegini düşünmez mi :KK43:

herkese hayırlı geceler
yaklaşık bir kaç ay önce üst kat komşumuzun ev sahipleri banyo,tuvaleti baştan sona yeniledi. bir,iki ay kadar önce bizim banyo ve tuvalet tavanında ufak bi ıslaklık oldu,üst kat komşuya söyledik ev sahibine söyleyeceğini belirtti. yaklaşık 3 hafta kadar bu sorunumuzu dile gelirdik. komşu teyzede sürekli yeminler ederek söylediğini fakat ev sahibinin ilgilenmediğini belirtti.
tabi bu sürede bizim tuvaletin tavanı neredeyse tamamen ıslandı.ev sahibi yurt dışında evle kayın babası ilgileniyor. onun telini bulup aradık kiracının onlara hiç bişey söylemediğini belirtti. şok olduk çünkü annem yaşındaki kadın ev sahibi ilgilenmiyor diye yeminler etti.
neyse bunları yüzleştirdik kadın " oğluma söylemiştim o ev sahibine söylememiş" diye geçiştirdi.
ev sahibi(kayınbaba) ilk olarak kiracı yaptırsın dedi. ardından yapan ustaları getiricem onlar halledecek diye bizi 2 hafta kadar oyaladı.artık su lambadan gelmeye başladı şuan tuvaletin ışını yakamıyoruz hem ordan hemde yeri tespit edemediğimiz bir yerden su geliyor tuvaletin tavanına branda gerdik rezillik diz boyu :KK43: bugün tekrar ev sahibini(kayınbaba) aradık adam niye sürekli bize dert yanıyorsunuz birazda kiracıya söyleyin deyip suratımıza kapadı telefonu :KK62: bu arada bu adama yada kiracıya tek kötü bi sözümüz olmadı hatta sesimizi bile yükseltmedik. şimdi ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız. ev sahibi ilgilenmiyor kiracı hem yalancı hemde tekin insanlar değiller. 4 aydır kira ödemiyorlarmış en ufak oğlu bağımlı diğer kardeşler afedersiniz birbirlerine her kavgada ana avrat küfür eden insanlar.her gün kavga bi gün kavgasız kütültüsüz olmamıştır.
işi yargıya taşımayı düşünüyoruz ama nereden başlayacağımızı bilemiyoruz.daha önce mahkemenin kapısından geçmişliğimiz yok. ilk olarak bulunduğunuz ilçenin belediyesinin beyaz masasına şikayet edin dediler. bu tür olaylarda ilk nereye baş vurulmalı ne yapılır bilgisi olan var mı?
he bide ev sahibine(kayınbaba) bu işi mahkemeye taşısak sizinde başınız ağrır dedik ev sahibi " bana bişey olmaz yapan ustaların başı yanar dedi" pişkin pişkin. gerçekten mahkemelik olmamız durumunda ev sahibi hiç bir zarar görmez mi?
çok uzun oldu kusura bakmayın bir cevaplayan olursa çok müteşekkir olurum.
Valla Türkiye de annemlerin de kiracisi var bu gibi durumlarda onlar yaptirir ama kiradan düşerler.Bide bunu teklif etseydiniz biz yaptiralim kiradan düşün diye.Yada öbür ay komşunuzun kirasindan fazla para alsın. .

hahahah :KK48: ben neler neler duydum utandm kendi kendime oturma odasına kaçtm açtm tv yi oturdum geçen günde ilk defa kadını gördüm bakmadm suratına, duvarlar ince insan sesin gtcegini düşünmez mi :KK43:
benim arkadaşım alışmış artık tek korkum bi gün evde misafir flan varken yapmaları diyo :KK48: git konuş diyorum onunda aynı dert tekinsiz insanlar eşimin başı belaya girer diyor

Valla Türkiye de annemlerin de kiracisi var bu gibi durumlarda onlar yaptirir ama kiradan düşerler.Bide bunu teklif etseydiniz biz yaptiralim kiradan düşün diye.Yada öbür ay komşunuzun kirasindan fazla para alsın. .
işte sorun burada kiracı 4 aydır kirayı vermiyormuş ev sahibi bize aynı şeyi söyledi. o kirasını bile alamıyorken biz nasıl yaptırıp parasını onlara ödeteceğiz zaten tekinsiz insanlar :KK43:

işte sorun burada kiracı 4 aydır kirayı vermiyormuş ev sahibi bize aynı şeyi söyledi. o kirasını bile alamıyorken biz nasıl yaptırıp parasını onlara ödeteceğiz zaten tekinsiz insanlar :KK43:
Siz yaptırın parasini ödeyip ama öbür ay kiradan düşün. .Bunu ev sahibine haber verin ama ...Ne biçim insanlarmis.Allah yardimciniz olsun ve hic kimseyi kimseye muhtaç etmesin zor.Mahkemeye verseniz böyle tekin olmayan insanlarin ne yapacağı belli olmaz ben cekinirdim açıkçası yüz göz olmaktan.

Siz yaptırın parasini ödeyip ama öbür ay kiradan düşün. .Bunu ev sahibine haber verin ama ...Ne biçim insanlarmis.Allah yardimciniz olsun ve hic kimseyi kimseye muhtaç etmesin zor.Mahkemeye verseniz böyle tekin olmayan insanlarin ne yapacağı belli olmaz ben cekinirdim açıkçası yüz göz olmaktan.
biz onların kiracısı değiliz ki ev kendimizin tepemize akan evdekiler kiracı oda kirayı vermiyor 4 aydır. hangi paradan nasıl düşülecek :KK43: inanın sinirlerim alt üst babam dayanamayıp patlayacak başımıza bize gelecek diye yüreğim hep ağzımda 2 aydır çekiyoruz . ilk taşındıklarında büyük oğlu bide anası koşup en üst katta ki kiracının kapısını yumrukluyor kapıyı açıyorlar ne oldu diye. demesin mi tefeciler gelmiş silahlı ne olur size sığınalım kadın diyo elim ayağım kilitlendi korkudan. işte böyle insanlar inanın saatlerce anlatsam bitmez rezillikleri

biz onların kiracısı değiliz ki ev kendimizin tepemize akan evdekiler kiracı oda kirayı vermiyor 4 aydır. hangi paradan nasıl düşülecek :KK43: inanın sinirlerim alt üst babam dayanamayıp patlayacak başımıza bize gelecek diye yüreğim hep ağzımda 2 aydır çekiyoruz . ilk taşındıklarında büyük oğlu bide anası koşup en üst katta ki kiracının kapısını yumrukluyor kapıyı açıyorlar ne oldu diye. demesin mi tefeciler gelmiş silahlı ne olur size sığınalım kadın diyo elim ayağım kilitlendi korkudan. işte böyle insanlar inanın saatlerce anlatsam bitmez rezillikleri
Annaaaaa nasıl insanlarmis böyle? ?Ev sizinse mahkeme ye verin brlki evden atılırlar sizde kurtulursunuz belki.

Annaaaaa nasıl insanlarmis böyle? ?Ev sizinse mahkeme ye verin brlki evden atılırlar sizde kurtulursunuz belki.
ev sahibi de aynısını dedi imza toplayıp attırın ama kimse yanaşmıyor korkuyorlar ve korkmakta son derece haklılar. hemen yanında oturan kadın evlerine gittim düzgünce bağımlı oğluna bak evladım çok ses yapıyorsun millet rahatsız oluyo demiş. oğlan birden parlayıp kimmiş onlar demiş anasıda yok yok kimse değil demiş. düşünün kendi annesi bile çekiniyor. yan komşu kendi şikayetçi açık açık diyemiyor öyle insanlar

ev sahibi de aynısını dedi imza toplayıp attırın ama kimse yanaşmıyor korkuyorlar ve korkmakta son derece haklılar. hemen yanında oturan kadın evlerine gittim düzgünce bağımlı oğluna bak evladım çok ses yapıyorsun millet rahatsız oluyo demiş. oğlan birden parlayıp kimmiş onlar demiş anasıda yok yok kimse değil demiş. düşünün kendi annesi bile çekiniyor. yan komşu kendi şikayetçi açık açık diyemiyor öyle insanlar
Allah Allah bu işin içinden nasıl cikilirki??Bide mahkemeye verin diyorum Allah korusun aman aman uzak durun boyle insanlardan.Zaten kirayi da odemiyorlarmis atilirlar en kisa zamanda.Bu sorunuda sorunsuz cozersiniz inşallah.

Allah Allah bu işin içinden nasıl cikilirki??Bide mahkemeye verin diyorum Allah korusun aman aman uzak durun boyle insanlardan.Zaten kirayi da odemiyorlarmis atilirlar en kisa zamanda.Bu sorunuda sorunsuz cozersiniz inşallah.
amin valla işimiz Allaha kalmış ev sahibinin de atabileceğini sanmıyorum daha önce doğalgaz olduğu halde soba yakıcaz diye sen kilişi del ev sahibine söyledik o zamanda imza toplayın deyip duruyor

Belediyeye gidip şikayette bulunacağını sonra belediye evsahıbıne kayıt gönderecek eger dikkate almazsa belediye adam gönderip yaptırıyor parasında evsahıbıne tahsil edıyor bu uygulama dan pek kimsenin haberi yok kv lerim ustkatındada olmustu bu sekılde yapıldı. Zaten kağıt gıdınce birtarafları tutuşuyor yaptırıyorlar hemen

Canım bu sadece sizin sorununuz degilki yakinda bütün tavan üstünüze çöker e tabi onların tuvaletide. Bunu anlayamiyorlar mi mahkemeye felan ugrasmayin yakında tavan çöküp bunlar kendini sizin evde bulunca görürler. Afedersiniz eşşek gibi yaptiracaklar;)bizimde oldu alt komşu geldi hemen yaptırdık yazık günah hiç mi vojdan yok onlarda.

Kirasını ödemeyen insan sizin tavanı mı yaptıracak?
Olmaz o iş.
Ev sahipleri paşa paşa yaptırıcak, boşuna işi yokuşa sürmesin. O kayınbabayı arayın, olayı hukuki açıdan bilirkişilere sorduğunuzu, işin eninde sonunda onun başına kalacağını, yokuşa sürmemesi gerektiğini falan anlatın, blöf atın, sallayın bişeyler.

Belediyeye gidip şikayette bulunacağını sonra belediye evsahıbıne kayıt gönderecek eger dikkate almazsa belediye adam gönderip yaptırıyor parasında evsahıbıne tahsil edıyor bu uygulama dan pek kimsenin haberi yok kv lerim ustkatındada olmustu bu sekılde yapıldı. Zaten kağıt gıdınce birtarafları tutuşuyor yaptırıyorlar hemen
bizim şöyle bir sorunumuz var ev sahibi almanya da yaşıyor burda belirli bi adresi yok. evle kayın babası ilgileniyor acaba ona onun adresini versek olur mu? bide kvdenizin ev sahibi mi yaptırdı çünkü kiracılar çok tekinsiz ve tehlike insanlar onlara bulaşmak istemiyoruz. sadece ev sahibi ile muhatap olmak istiyoruz

Canım bu sadece sizin sorununuz degilki yakinda bütün tavan üstünüze çöker e tabi onların tuvaletide. Bunu anlayamiyorlar mi mahkemeye felan ugrasmayin yakında tavan çöküp bunlar kendini sizin evde bulunca görürler. Afedersiniz eşşek gibi yaptiracaklar:KK66:bizimde oldu alt komşu geldi hemen yaptırdık yazık günah hiç mi vojdan yok onlarda.
ne yalan söyleyeyim inşallah diyesim geldi o kadar hasta ettiler ki anlatamam :KK43: Allah sizden razı olsun valla alt komşunuz adına çok sevindim. insanın karşında bi muhatap bulamaması inanın çok zor.

Back
X