• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ust kat komsu

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3lale
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yapacağınız tadilata göre değişir,fayans,kapı,pvc,boya,parke bunlar için izin almaya gerek yok,yine tesisat bakımlarında evin içinde kalan kısımlarında değişiklik yaparsan izin almazsın,ama mutfak ile oturma odasının yerini değiştirirsen evet izin alırsın yada dış cephesinde bir değişiklik yaparsan yine izin gerekir.
Para cezası mı veriliyor bilginiz varsa paylaşırsaniz sevinirim

Allahim bize sabir versin utanmazla ugras dur.Belediyeyi aradim danistim bir kerelik zabita gelip uyariyormus yine yaptirmazsa mahkemeye vermem lazimmis.ne anladim ben bu isten.ilerde bu evi satip gitmeyi dusunuyorum komsuluk filan yok zaten sicak olsun diye ara kat aldik en ust kattami oturmak lazim boyle durumlarla karsilasmamak icin.en ustte oturmanin dezavantajlari nelerdir.cati cok saglam olmali.bide sicak olurmu acaba
aynen oyle. Ya mustakil ya en ust kat. Biz asansorsuz oturuyoruz 5.katta. Yorulunca diyorum ki ustumde birinin olmasindan iyidir... Dinlene dinlene cikarim merdiveni. Ayrica ev isiniyor, yalitim olsa daha da iyi isinir. Ben de cok cektim ara kattayken. Banyo lambanin yanlarindan akitiyordu, evde bu sebepten prizler elektrik kaciriyordu, carpiliyorduk fis takarken. Laftan anlamazlar. Hali silkelerler. Pis banyo kilimlerini silkelerler sacli killi. Allah iyilerle karsilastirsin ama ust komsudan yana hic gulemedim yani... O tasindi, gelen sabaha kadar gacir gucur ana kucagini tepemde salladi, uyuyamadim surekli onlarin sesine uyandim.

aynen oyle. Ya mustakil ya en ust kat. Biz asansorsuz oturuyoruz 5.katta. Yorulunca diyorum ki ustumde birinin olmasindan iyidir... Dinlene dinlene cikarim merdiveni. Ayrica ev isiniyor, yalitim olsa daha da iyi isinir. Ben de cok cektim ara kattayken. Banyo lambanin yanlarindan akitiyordu, evde bu sebepten prizler elektrik kaciriyordu, carpiliyorduk fis takarken. Laftan anlamazlar. Hali silkelerler. Pis banyo kilimlerini silkelerler sacli killi. Allah iyilerle karsilastirsin ama ust komsudan yana hic gulemedim yani... O tasindi, gelen sabaha kadar gacir gucur ana kucagini tepemde salladi, uyuyamadim surekli onlarin sesine uyandim.
Katılıyorum şuan en üst katta oturuyorum ki çok sıcak bir şehir yazın,ama yazın hem serin kışında sıcak hem son kat soğuk vs olur derler ama hiç öyle değil.Kafam daha rahat.

Evin içinde her türlü tadilat yapılabilir bununla ilgili şikayet hakkınız yok çünkü sizi bağlayan birşey yok. oturma odasını mutfak yapınca ne oluyor ki? bizim evimiz küçük iki tuvalet vardı birini.iptal ettik portmanto yaptırdım. Ama dış cephede mesela balkonu içeri katmak; camekan yaptırmak,balkon ilave ettirmek gibi ekstra şeylerde izin lazım apartman görüntüsünü değiştirdiğinden ve diğer dairelerle tezatlık oluşturacağından. Bu arada eşiniz yok mu o konuşsun tuvalet olayı sıkıntılı belediyeye şikayet edin.Vergisini ödemediğini nereden biliyorsunuz ki ödüyordur tabii ki çol ciddi cezaları var

Evin içinde her türlü tadilat yapılabilir bununla ilgili şikayet hakkınız yok çünkü sizi bağlayan birşey yok. oturma odasını mutfak yapınca ne oluyor ki? bizim evimiz küçük iki tuvalet vardı birini.iptal ettik portmanto yaptırdım. Ama dış cephede mesela balkonu içeri katmak; camekan yaptırmak,balkon ilave ettirmek gibi ekstra şeylerde izin lazım apartman görüntüsünü değiştirdiğinden ve diğer dairelerle tezatlık oluşturacağından. Bu arada eşiniz yok mu o konuşsun tuvalet olayı sıkıntılı belediyeye şikayet edin.Vergisini ödemediğini nereden biliyorsunuz ki ödüyordur tabii ki çol ciddi cezaları var
Evin içinde de her türlü tadilat yapılmıyor ben de bir ara internetten okumuştum bazı durumlarda cezası varmış,metrekaresini küçültme,kolon vs başka açıklamalarda vardı evin içiyle ilgili,siz şimdi yazınca aklıma geldi bir komşu balkonunda birşeyler yapmıştı komşuları şikayet etmişti yaptırdığı yıkılmıştı.

Back
X