Hiç bu tür işlere girmediğimiz için bilmiyoruz ev sahibi de öyle deyince iyi afalladıkNasıl bir şey olmazmış siz gidin bakalım oluyor mu olmuyor mu.
kiracı değil ev sahibiyiz kiracı olsak çoktan taşınıp gitmiştikEv sahibi de orada oturan kiracı de elbette zarar görür. sonuçta sebebiyet veren onlar dolayısıyla da masrafları onlar üslenmesi gerekir. yani ya onlar ya da siz bir suta tutacaksınız ve siz kendi zararınızı gidereceksiniz fakat masrafları ev sahibi ya da kiracı karşılayacak bu ada onların arasındaki ilişkiye bağlı. sizi mağdur edip yaşanılamaz ve kullanılamaz bir ortama mahkum etmiş oluyolar yani siz her koşulda haklısınız. onlar sizin belki uğraşmayacağınızı düşünmüş olabilirler o yüzden rahatlardır. kiracıysanız emlakçınız ya da ev sahibinize iletin durumu
Kesinlikle sonuç alırsınız her şey lehinize siz uzlaşma yolunu seçmişsiniz olmamış. üstelik sızıntıdan dolayı kazara ışığa bassanız çarpılma tehlikesi ile de karşı karşıyasınız. sizin yaşam hakkınızı kısıtlıyor sonuçta. her koşulda siz kazanırsınızkiracı değil ev sahibiyiz kiracı olsak çoktan taşınıp gitmiştikpeki mahkemeye versek sonuç almamız uzun sürer mi? çünkü tuvalet neredeyse kullanılmayacak durumda acil yaptırılması lazım
ah hanımefendi siz bide onu bana sorun ne çekiyoruz zaten tekinsiz insanlardı bide bazımıza bu işi çıkardılaray nasıl insanlar var ya yemnle bktm şu komşulardan...
valla geçenlerde bende konu açtım üst komşu diye valla bktm ya bak bu saatte ışık açarlar sanki bizim evde o kadar net nasıl evde yürüyosa langr langr öküz ya nefret ettm iyiyceah hanımefendi siz bide onu bana sorun ne çekiyoruz zaten tekinsiz insanlardı bide bazımıza bu işi çıkardılar
çok teşekkürler içimi rahatlattınız ev sahibi değilde açıkcası kiracıdan çekiniyorum 4 oğlu var işsiz 7-8 kişiler bi evde ne iş yaptıkları belli değil başımız belaya girer diyo korkuyorum. çünkü oğlanlar için hiç iyi şeyler söylemiyorlar.Kesinlikle sonuç alırsınız her şey lehinize siz uzlaşma yolunu seçmişsiniz olmamış. üstelik sızıntıdan dolayı kazara ışığa bassanız çarpılma tehlikesi ile de karşı karşıyasınız. sizin yaşam hakkınızı kısıtlıyor sonuçta. her koşulda siz kazanırsınız
Maaalesef bir de insan ister istemez bunu düşünüyor tabi. ama bizler susutuğumuz için zaten onlar o fırsatı buluyoçok teşekkürler içimi rahatlattınız ev sahibi değilde açıkcası kiracıdan çekiniyorum 4 oğlu var işsiz 7-8 kişiler bi evde ne iş yaptıkları belli değil başımız belaya girer diyo korkuyorum. çünkü oğlanlar için hiç iyi şeyler söylemiyorlar.
inanın çok iyi anlıyorum geçen gecenin 1'ri kadının torunu 7 yaşında balkonun kapısını belki 10 defa açtı örttü. insan bi ne yapıyorsun evladım demez mi yahuvalla geçenlerde bende konu açtım üst komşu diye valla bktm ya bak bu saatte ışık açarlar sanki bizim evde o kadar net nasıl evde yürüyosa langr langr öküz ya nefret ettm iyiyce
her gün terörist marşı söylüyor bağımlı oğlu rahat duyuyoruz düşünün böyle insanlar çıldırmak üzreyim yemin ederimMaaalesef bir de insan ister istemez bunu düşünüyor tabi. ama bizler susutuğumuz için zaten onlar o fırsatı buluyo
millet bi alem ya insan gece biraz kibar yürüyemez mi? hele yandakiler yatak odasında yatılır demi bunlar geçen 3 e kadar muhabbet ediyolar allahım gt oturma odana, duvarlar ince zaten bide kadın kahkaha atıyo çıldırıyorm ya dengesiz millet ya ben yatak odasına grdigimde eşim sus konuşma ses gidiyo der dururinanın çok iyi anlıyorum geçen gecenin 1'ri kadının torunu 7 yaşında balkonun kapısını belki 10 defa açtı örttü. insan bi ne yapıyorsun evladım demez mi yahuçok zor imkanım olsa müstakil bir eve taşınacağım ama yok malesef
Allah sabır versinher gün terörist marşı söylüyor bağımlı oğlu rahat duyuyoruz düşünün böyle insanlar çıldırmak üzreyim yemin ederim
bende geceleri 3 - 4 önce uyumam ama inanın parmak ucuyla yürüyorum üstelik alt katımızda amcam otuyor insanda terbiye olacak hanfendi bu tip insanlarda nerdeemillet bi alem ya insan gece biraz kibar yürüyemez mi? hele yandakiler yatak odasında yatılır demi bunlar geçen 3 e kadar muhabbet ediyolar allahım gt oturma odana, duvarlar ince zaten bide kadın kahkaha atıyo çıldırıyorm ya dengesiz millet ya ben yatak odasına grdigimde eşim sus konuşma ses gidiyo der durur
amin öyle bi bela var ki başımızda at atabilirsenAllah sabır versin
aynen öyle ben su şişesine suyu doldurum on kez kalkıp yürüyüp ses çıkarmıyım diye millet bi tuhaf ya hadi üstteki neyse yandaki ne öylebende geceleri 3 - 4 önce uyumam ama inanın parmak ucuyla yürüyorum üstelik alt katımızda amcam otuyor insanda terbiye olacak hanfendi bu tip insanlarda nerdee
aynı sorunu arkadaşım yaşıyor afedersiniz cilveleşme seslerini duyuyorum yandan diyor üstelik salon düşününaynen öyle ben su şişesine suyu doldurum on kez kalkıp yürüyüp ses çıkarmıyım diye millet bi tuhaf ya hadi üstteki neyse yandaki ne öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?