Sizi çok iyi anlıyorum bi ara bizim üst komşu da bu şekildeydi resmen acı çekiyordum. Yaşadığım stresi hala unutamam. Çocuklar sabah 6da yere oyuncak vurmaya başlıyordu tam benim odamın üstü. Sürekli yaramazlık halindelerdi. En son evde scooter sürmeye başladılar

Düşünsene tepende scooter sesi koridorda bir o tarafa bir bu tarafa. Ben bunları birkaç kere uyardım, kapılarına ne zaman gitsem kadın elinde telefon instagramda geziyordu. O kadar cahil işte kendi instagramda geziyor çocuklar evde ne yapıyorlarsa yapıyorlar artık. Niye bu çocuklar evde scooter sürüyor, diyorum. Dışarıda kirlenirlermiş ondan çıkarmıyormuş... En son ben annemle birlikte gittim bunun kapısına çok ciddi bir kavga oldu. Sonrasında taşındılar. Güzellikle olmuyor resmen kavga çıkarmak lazım tabii adli boyuta varmadan
Siz işe yaramaz deseniz de kapıya polis çağırmak da onlar açısından rahatsız edici olabilir amaç da o zaten. Ben o zamanlar araştırmıştım yapılabilecek çok bir şey yok. Ancak kiracıysa apartmanda imza toplayabilirsiniz ona da karışmak istemiyor kimse.