• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üst komşu

Benim küçük oğlan çok hareketli sürekli zıplıyor sayesinde kedilerde manyak oldu, onlarla zıplıyorlar. Daha önce alt iki kat doluydu, aktivite yapabileceği kurslara verdik, bahçeli 2. Bir ev tuttuk (burda o evler daha düşük bütçeli) derken hiç boş bırakmadık.

Yani enerjisini olabildiğince dağıtıyoruz. Diğer çocuklarım çok uslu, bu fırtına gibi. İlgisiz bir anne değilim, ama yok yani fıtratında var. Hıı saygısız, edepsiz bir çocuk değil. Çok bilinçli ama durmuyor.

Bir sıra daha sakindi kediler gelince gün boyu boğuşuyorlar. Ama bu demek değil benim çocuğum rahatsızlık verecek.

Eşya atma, kapı çarpma değil koşuyor sürekli. Elimden gelenin ötesini yapıyorum. Alt 2 daire boş şu an ama biz boşlamadık. Şu an laflarımızı anlıyor ama kediler anlamıyor 😅 çocuk dursa kediler oğlumun üzerine atlıyor hurra tekrar başa dönüyoruz.

Sizin komşu resmen sorumsuz. Çocuk büyütmesi lazım eğitim ailede başlar. Bizim alt daireler doluyken çabamız görüyorlardı bu sebepten daha hoşgörülü davrandılar.
Biraz utanma olsa neyse diyeceğim ama insanı katil edecek cevaplar veriyor , tavana vuruyorum diye de çocukları asla uyarmıyor elimden biley gelmiyor sinirimden elim ayağım titriyor ya cidden kadını öldürmemek için direniyorum resmen

Bu cocuklari 2 sene önce yazsaniz aaa kucuk laf anlamaz msjlari ile asabiniz bozulurdu
Malesef cok gec kalinmis tasinmaktan baska careniz yok.
Kadin itiraz ediyor ama en ufak hayirinda veya isteklerini karsilamadiginda dayak yiyip oturacak olan o kendi basina bela etmis cocuklari o yuzden uzulmeyin

Apartman grubuna attığınız uyarı mesajını ekran alın bundan sonrası içinde video cekın sikayetcı olun öbür türlü caydıramazsınız . Şimdi yeni genelgeyle para cezası yukseldı 11 bin gibi caydırıcı olur diye düşünüyorum . 3 kez şikayet işe yarıyor . Arsıza benziyorlar

Sabah 8 akşam 12 arası kimsenın yaptığı sese karışamıyoruz maalesef binalar kâğıt gibi herses haddinden fazla komşuya gidiyor . Benım başıma geldı akrabam polisti sordum dedi bağırdı cagırtı muzık eğlence yoksa normal çocuk sesıne hıc bı ceza uygulanmıyor bundan 5 sene öncesiydi şimdi degıstıryse bilemiyorum . Benım üst kat bu sekıldeydı. Biraz çocukları bahçede falan gözlemledim baktım 3 çocukta çok enerjikler kadının elini kolunu baglıcak durumu yoktu sürekli de çocuğa durdur demek piskoloji bozardı .. ben çözümü arkadaşlık ederek buldum ama daha öncesinde hıc ses ıcın muhattab olmamıştım babaları yurt dışı çalışıyor kadın tek idare ediyordu 2 erkek 1 kız cocugu . iki muhabbetten sonra mesaj atıyordum hemen kendılerıne gelıyorlardı 4 sene gecırdık ağzımızın tadıyla çocuklara da arada cıkolata falan alıp ses yapmazsanız yıne alırım diyordum :) şimdi ordan taşındım hâlâ Hergun telefondayız 😃 amacım sürekli görüşecek arkadaşlık değildi uzaktandı ama benım komşu insan çıktı can ciğer oluverdik 😃
Kadın arkadaşlık edilecek tarzı bir insan bile değil , insanlıkla güzelce kötü bir kelime kullanmadan sakince uyarıyorum ,kibarlıktan bile anlamıyor , benim bebeğim daha küçük pek vaktim de olmuyor hastane işimiz de çok oluyor zaten , insanca sadece çocuklarını gürültü yapacak şeylerden uzak tutsun gece ses yapmasın başka da bişey istemiyorum

Kudra sabahtan beri çocuk elinde ne varsa yere atııyor tekrar tekrar yapıyor bunu , abartmıyorum yemin ederim bi saniye aralık vermiyor çıldırmak üzereyim ya cinnet geçirip kadını biber gazıyla kör etmemek için zor dayanıyorum bir yandan da koltuktan zıplıyorlar 🤦‍♀️

Bu cocuklari 2 sene önce yazsaniz aaa kucuk laf anlamaz msjlari ile asabiniz bozulurdu
Malesef cok gec kalinmis tasinmaktan baska careniz yok.
Kadin itiraz ediyor ama en ufak hayirinda veya isteklerini karsilamadiginda dayak yiyip oturacak olan o kendi basina bela etmis cocuklari o yuzden uzulmeyin
Hiç ilgilenme yok komşu toplayıp lak lak ediyor çocuklarda kendi başına evi yıkıyor bu yüzden ,ilgilenmediği için bu haldeler , hiç bir yere gitmiyorlar site içine bile , hafta sonu bile evdeler çocuklar bi hava alsın düşüncesi bile yok

Kadın arkadaşlık edilecek tarzı bir insan bile değil , insanlıkla güzelce kötü bir kelime kullanmadan sakince uyarıyorum ,kibarlıktan bile anlamıyor , benim bebeğim daha küçük pek vaktim de olmuyor hastane işimiz de çok oluyor zaten , insanca sadece çocuklarını gürültü yapacak şeylerden uzak tutsun gece ses yapmasın başka da bişey istemiyorum
kadında çocuk yetıstırme ahlakı sıfıra benziyor .

Biz öğrenciyken üst katımızdan çok gürültü geliyordu polise şikayet ettik kapıya geldi bir daha da o kadar gürültü olmadı. Polisi arayın kapıya gelmesi bile çaydırıcı olur belki. Video çekin şikayetçi olun 11 bin ceza geldiğinde susmayı öğrenirler belki 🤦🏻‍♀️

Hiç ilgilenme yok komşu toplayıp lak lak ediyor çocuklarda kendi başına evi yıkıyor bu yüzden ,ilgilenmediği için bu haldeler , hiç bir yere gitmiyorlar site içine bile , hafta sonu bile evdeler çocuklar bi hava alsın düşüncesi bile yok

Yapabileceginiz birsey yok bu cocuklar yarin topluma karisacak belki 3. Sayfa haberlerine konu olacak. Ve tek degiller bir sonraki binada daha kotusu de gelebilir. Sorun ztn bu durumu sorun gormemekte basliyor

Yapabileceginiz birsey yok bu cocuklar yarin topluma karisacak belki 3. Sayfa haberlerine konu olacak. Ve tek degiller bir sonraki binada daha kotusu de gelebilir. Sorun ztn bu durumu sorun gormemekte basliyor
Aldığımız cevap çocuğumu öldürelim gel sen eğitim ver diyor dalga geçer gibi ,ne desek saçma sapan şeyler söylüyorlar yazık bunların çocuk israfına ya , bugüne kadar dur dememiş ki çocuk dursun mal kafa işte düşünce yok ki

Biz öğrenciyken üst katımızdan çok gürültü geliyordu polise şikayet ettik kapıya geldi bir daha da o kadar gürültü olmadı. Polisi arayın kapıya gelmesi bile çaydırıcı olur belki. Video çekin şikayetçi olun 11 bin ceza geldiğinde susmayı öğrenirler belki 🤦🏻‍♀️
bugün akşam arayacağım biliyorum ki evi başıma yıkacak , hiç korkacak bir tipi yok çünkü çocuk normal diye düşünüyor , o kadar dingonun ahırı gibi yaşıyor ki ,kira ödüyor diye her şeyi yapma hakkına sahip olduğunu sanıyor öyle cahil öyle eğitimsiz biri

bugün akşam arayacağım biliyorum ki evi başıma yıkacak , hiç korkacak bir tipi yok çünkü çocuk normal diye düşünüyor , o kadar dingonun ahırı gibi yaşıyor ki ,kira ödüyor diye her şeyi yapma hakkına sahip olduğunu sanıyor öyle cahil öyle eğitimsiz biri
Bir önceki kiracıda da aynı problemi yaşamışlar ve hala sorunun kendilerinde olduğunu düşünmüyorlar pes gerçekten 🤦🏻‍♀️ Hiç muhattap olmayın video çekin elinizde kanıtlarla şikayetçi olun, polis bir şey yapmazsa cimere yazın

Uyarıp giderler ben sanmıyorum 11 bin ceza yazılacağını ya

Bir önceki kiracıda da aynı problemi yaşamışlar ve hala sorunun kendilerinde olduğunu düşünmüyorlar pes gerçekten 🤦🏻‍♀️ Hiç muhattap olmayın video çekin elinizde kanıtlarla şikayetçi olun, polis bir şey yapmazsa cimere yazın
evet bir de sinirleniyor aradım diye sanki çok normal bişey yapıyorlar da biz rahatsız ediyoruz gibi davranıyor , adam eşime bağırıp çağırıyor aradık diye şaka gibi ya ,duvara vuruyorsunuz diyor e başka yapacak bişey bırakmadınız , sanki zevk mi alıyoruz diyoruz anlamıyor

evet bir de sinirleniyor aradım diye sanki çok normal bişey yapıyorlar da biz rahatsız ediyoruz gibi davranıyor , adam eşime bağırıp çağırıyor aradık diye şaka gibi ya ,duvara vuruyorsunuz diyor e başka yapacak bişey bırakmadınız , sanki zevk mi alıyoruz diyoruz anlamıyor
Tam bir arsızlar. Elinizde kanıtlarla ısrarla polisi arayın. Haberlerde para cezası 1 Ocaktan sonra yürürlüğe girecek diyordu. Belki kapıya sürekli polis gelirse ev sahibi durumdan haberdar olur bir şey yapar

Tam bir arsızlar. Elinizde kanıtlarla ısrarla polisi arayın. Haberlerde para cezası 1 Ocaktan sonra yürürlüğe girecek diyordu. Belki kapıya sürekli polis gelirse ev sahibi durumdan haberdar olur bir şey yapar
gerçekten memuriyetimden çekinmesem gidip saldırırım artık o dereceye geldim çünkü sinirimden çatlamak üzereyim , insanlar bazen gerçekten hakediyor yani polisten haktan hukuktan korkmazsa ne olacak ?? Biz mi verelim cezasını bazen gerçekten yetersiz kalıyor bazı şeyler .. bir sürü kanıtı var gece gündüz videoya aldım zaten ispatsız kalmamak için

Sizi çok iyi anlıyorum bi ara bizim üst komşu da bu şekildeydi resmen acı çekiyordum. Yaşadığım stresi hala unutamam. Çocuklar sabah 6da yere oyuncak vurmaya başlıyordu tam benim odamın üstü. Sürekli yaramazlık halindelerdi. En son evde scooter sürmeye başladılar 😂 Düşünsene tepende scooter sesi koridorda bir o tarafa bir bu tarafa. Ben bunları birkaç kere uyardım, kapılarına ne zaman gitsem kadın elinde telefon instagramda geziyordu. O kadar cahil işte kendi instagramda geziyor çocuklar evde ne yapıyorlarsa yapıyorlar artık. Niye bu çocuklar evde scooter sürüyor, diyorum. Dışarıda kirlenirlermiş ondan çıkarmıyormuş... En son ben annemle birlikte gittim bunun kapısına çok ciddi bir kavga oldu. Sonrasında taşındılar. Güzellikle olmuyor resmen kavga çıkarmak lazım tabii adli boyuta varmadan 😅

Siz işe yaramaz deseniz de kapıya polis çağırmak da onlar açısından rahatsız edici olabilir amaç da o zaten. Ben o zamanlar araştırmıştım yapılabilecek çok bir şey yok. Ancak kiracıysa apartmanda imza toplayabilirsiniz ona da karışmak istemiyor kimse.

gerçekten memuriyetimden çekinmesem gidip saldırırım artık o dereceye geldim çünkü sinirimden çatlamak üzereyim , insanlar bazen gerçekten hakediyor yani polisten haktan hukuktan korkmazsa ne olacak ?? Biz mi verelim cezasını bazen gerçekten yetersiz kalıyor bazı şeyler .. bir sürü kanıtı var gece gündüz videoya aldım zaten ispatsız kalmamak için
Üst katlarındaki aynı gürültüyü onlara yapsa kıyameti koparırlar muhtemelen çocuk falan düşünmezler. Kapılarına hiç polis gelmediyse belki biraz korkarlar dikkat ederler diye düşünmek istiyorum 🤦🏻‍♀️ Durmazlarsa eğer elinizde kanıtlarla savcılığa bile gidebilirmişsiniz

Sizi çok iyi anlıyorum bi ara bizim üst komşu da bu şekildeydi resmen acı çekiyordum. Yaşadığım stresi hala unutamam. Çocuklar sabah 6da yere oyuncak vurmaya başlıyordu tam benim odamın üstü. Sürekli yaramazlık halindelerdi. En son evde scooter sürmeye başladılar 😂 Düşünsene tepende scooter sesi koridorda bir o tarafa bir bu tarafa. Ben bunları birkaç kere uyardım, kapılarına ne zaman gitsem kadın elinde telefon instagramda geziyordu. O kadar cahil işte kendi instagramda geziyor çocuklar evde ne yapıyorlarsa yapıyorlar artık. Niye bu çocuklar evde scooter sürüyor, diyorum. Dışarıda kirlenirlermiş ondan çıkarmıyormuş... En son ben annemle birlikte gittim bunun kapısına çok ciddi bir kavga oldu. Sonrasında taşındılar. Güzellikle olmuyor resmen kavga çıkarmak lazım tabii adli boyuta varmadan 😅

Siz işe yaramaz deseniz de kapıya polis çağırmak da onlar açısından rahatsız edici olabilir amaç da o zaten. Ben o zamanlar araştırmıştım yapılabilecek çok bir şey yok. Ancak kiracıysa apartmanda imza toplayabilirsiniz ona da karışmak istemiyor kimse.
keşke scooter sürse şu an ev başıma yıkılıyor yemin ederim , bilerek asla seslenmiyor şu an şu seste nasıl duruyorum kendime hayret ediyorum , gidip kavga etsem olmayacak polis çağırsam durmayacak , gel katil ol diye çağırıyor insanı resmen

2 çocuğum var şükür daha alt komşu bi gün bile sesiniz geliyor demedi bize..
Akşam tepşnme top oynama gürültü çıkaracak herhangi birşey yasak.
Kendileride biliyor artık.
ki 4 ve 7 yaşındalar.
Komşu yaşıyor rahatsız olurlar anne diyorlar.
Zaten 3 e kadar okuldayız hepimiz.
Geldiklerinde yemek yer biraz oynarlar resim yaparlar.
saat 9 gibi yatarlar.
bu çocuklar okulada mı gitmiyor

Back