• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst kol bölgesine lazer yaptırıp sonuç alan var mı?

sare_m

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
7
0
6
İzmir
Arkadaşlar merhaba,
Kolun üst bölgesine lazer yaptırıp sonuç alan var mı?Burdaki tüyleri görüyor mu lazer?
Ben şu anda ütüleme tekniğiyle yapan bi yerde lazere gidiyorum ilk başladığımda oraya da atacağını söylemişlerdi ama şimdi ordaki tüyleri görmez diye atmıyorlar.Bir de lazerin görmediği tüyler için kontrol atışı yapmaya her seanstan 15 gün sonra gidiyor musunuz tekrar, yoksa bikaç seanstan sonra gidilmiyor mu lütfen bilginiz varsa paylaşın,vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar bilginiz deneyiminiz varsa lütfen paylaşın ,sizden gelen cevaplara göre karar vericem

Meraba ben üst kola çoğunlukla alex olmak üzere diode ve ipl de yaptırdım. Tüylerim yoğun ama inceydi. Daha da siyahlaştı ilk halinden daha kötü oldu yani. Hormonlarıma gecen sene baktırdım birşey çıkmadı bu ara tekrar baktıracağım. Herkesin kıl tipi farklı belki seninkine etki eder ama riskini de bil diye yazdım. Bu arada her seanstan sonra kontrole gitmelisin mutlaka böyle anlaş sonradan arıza cıkarmasınlar.

Meraba ben üst kola çoğunlukla alex olmak üzere diode ve ipl de yaptırdım. Tüylerim yoğun ama inceydi. Daha da siyahlaştı ilk halinden daha kötü oldu yani. Hormonlarıma gecen sene baktırdım birşey çıkmadı bu ara tekrar baktıracağım. Herkesin kıl tipi farklı belki seninkine etki eder ama riskini de bil diye yazdım. Bu arada her seanstan sonra kontrole gitmelisin mutlaka böyle anlaş sonradan arıza cıkarmasınlar.

Bu bölgedeki tüylerden kurtulanlar nasıl kurtuluyor çok merak ediyorum,yüzdeki ince tüylerden bile kurtulanlar var, ağda alerji yaptığı için kullanamıyorum bi çözümü vardır mutlaka,bilen biri cevap yazarsa çok sevinirim,
bu arada gittiğim yer kontrol seanslarını kaldırdık ilk etapta yapılıyor o dedi,zaten öncesinde tüyler makine ile alınması gerektiği halde jiletle alıyor,sizin de diode cihazı kullanılırken kol bölgesini jiletle mi alıyordu?Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Bu güzellik merkezlerinin hepsi aynı bana da kontrol seansı yapılmıyor artık diye kem küm etmişlerdi:) ben böyle anlaşmamıştım ama diye diretince verdiler tekrar kontrol. Neticede ekstra bişey istemiyosun gözden kaçırdıkları yerleri tarıyorlar. Evet bana da jilet yapılmıştı. Cidden ben de merak ediyorum ince tüylere diode ya da iğneli dışında çözüm gözükmüyor ama güvenilir bi yer bulmak da zor.

Bu güzellik merkezlerinin hepsi aynı bana da kontrol seansı yapılmıyor artık diye kem küm etmişlerdi:) ben böyle anlaşmamıştım ama diye diretince verdiler tekrar kontrol. Neticede ekstra bişey istemiyosun gözden kaçırdıkları yerleri tarıyorlar. Evet bana da jilet yapılmıştı. Cidden ben de merak ediyorum ince tüylere diode ya da iğneli dışında çözüm gözükmüyor ama güvenilir bi yer bulmak da zor.

Ben de konuştum ama hala tavırları aynı, üstelik hastanede yapılıyor ama benim doktorum ordan ayrılınca artık doktora gerek yok, bakmıyor yeni doktor dediler resmen dalga geçiyorlar ne yapsam bilmiyorum. Ben göğüs ucunda çıkan bikaç tane tüye de attırmıştım lazer ama bi yerde ufak iz kaldı sizde böyle bi durum yaşandı mı kremle vs. geçebilecek bi çözüm var mı ,bu bölgeye atarken göğsün kahverengi kısmına lazer gelmesi sağlık açısından zararlı mı acaba?Bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim.

Back