Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

son bir sosyal msjla konudan çekilmek istiyorum :KK53:

sayın evli ve meraklı hatun hani o duyduğun sevişme sesleri var ya inan senin tuvalete kondom atmandan daha itici ve çirkin değil.

lütfen onları tuvaletlere atmayınız milletin gierlerini tıkamayınız kimsenin canı çekmez merak etmeyiniz

çektim tabii ben 1.katta oturuyorum o koku nasıl geliyor biliyor musun? hep böye saçma sapan davranan insanlar yüzünden.50 değil 100 kez de yazsam sinirim geçmez.ya koskoca insanlar harbiden wc ye atıyorlarmış hala inanamıyorum ki.

Bu arada hakkaten klozete atmayın peddir, kondomdur, tampondur.
Zaten hepsinin üzerinde yazar atmayın klozete diye
Klozet üstünde çarpılı resmi bile var :KK53:

ek olarak sacların atılması en yaygın seylerden, tıkar.

ben neden bu konuda kamuspotundan vazgecemiyorum bilmiyorum.
sapık dadanmasın diye zaar :KK45:

Sevişmek çok insani bir eylem değildir. Ve bildiğim kadarıyla sevişirken ses çıkaran tek varlık insandır zaten. Bu şartlarda insan gibi sevişiyoruz.

Burda örnekler hep uç noktada. Çoğumuz çığlık atmıyor, ortalığı birbirine katmıyoruz zaten. Ama bazen dozu kaçabiliyor ya da olağan sesler çıkabiliyor. Bunu abartmanın, uçlara taşımanın bir anlamı yok bence. O çığlık çığlığa bağıranların da gerçek olduğunu düşünmüyorum, muhtemelen numaradır.
Sevişirken ses çıkaran tek varlık insandır cümlenizde yanlışlık var. Sokak kedilerimizin Mart ayında neye dönüştüğünü unutmayalım. :)

kedi banlanmış ha:))
kendini epey parçalamıştı öyle olmaz böyle olur filan diye.
meğer derdi varmış başkaca.
en son okuduğum mesajında hetero değilim lez de değilim dediğini hatırlıyorum.
neymiş erkek miymiş yani?

Sevişirken ses çıkaran tek varlık insandır cümlenizde yanlışlık var. Sokak kedilerimizin Mart ayında neye dönüştüğünü unutmayalım. :)

Aksine hemen çoğu canlı ses çıkarır, hatta ses çıkaran dişilerin erkekler tarafından daha çok tercih edildiği ve ses çıkardıkları için erkeğin zevk alıp spermlerini daha kolay rahme ulaştırmasından sebep daha kolay hamile kaldığı bilimsel bi çalışmayla kanıtlanmıştır. bu da evrimsel bir avantaj olarak bahsediliyordu belgeselde.

bende de aynı sorun vardı yatak gıcırtısını artık sorun bile etmiyordum o kadnının o inlemeleri beni çileden çıkarıyordu. kaç defa yukarı vurduk ama hiç tınlamadılar bile devam ettiler, en sonunda baktım olmuyor tanımıyoruzda yönetici kadına söyledim o uyardı sanırım çünkü artık böyle sorunlar yaşamıyoruz şükürler olsun. çok ciddi bir sıkıntı

bu konuda sadece komşu inlemesi konuşulmadı konuyla bağlantılı yerli yersiz bir dünya konu oldu

yani laf lafı açtı.sapık bile uğradı buraya yok edildi ama

o yüzden bu kadar çok sayfa oldu

bu konuda sadece komşu inlemesi konuşulmadı konuyla bağlantılı yerli yersiz bir dünya konu oldu

yani laf lafı açtı.sapık bile uğradı buraya yok edildi ama

o yüzden bu kadar çok sayfa oldu
arkadaşlar ben konuyu yönetime bildirdim. benim geyik olan konuyu kapama yetkim yok. geyik olarakta açılmadığı için geyiğede taşımam konu sahibine hoş olmaz. mune ve kazen online değiller. olunca gerekeni yaparlar. ama sizden ricam geyiği uzatmayın. konu sahibine saygıdan dolayı hiç olmazsa

arkadaşlar ben konuyu yönetime bildirdim. benim geyik olan konuyu kapama yetkim yok. geyik olarakta açılmadığı için geyiğede taşımam konu sahibine hoş olmaz. mune ve kazen online değiller. olunca gerekeni yaparlar. ama sizden ricam geyiği uzatmayın. konu sahibine saygıdan dolayı hiç olmazsa

benden alıntı yapmışın okypete :eek: bende bir tırsıngen durumları oluştu:KK17::KK17::KK17:yusuf yusuf:KK17::KK17:

X