Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

bizim bahsettigimiz inleme de ufak sesli cok kisa suren bi inleme degil. sizin deyiminizle parçala beni Jim falan yani :KK53:
vallahi sinirlerim bozuldu bi yandan ayni seyleri konusurken nasil anlasamiyoruz bilemiyorum
ufak seslerden degil anirmadan bogurmeden bahsediyoruz ve bunu baya bi belirttim
ki konu sahibinin de bahsettigi ince bi ses degil
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
konu sahibi ortada yok, biz neredeyse mahkemelik olacağız.

benim kizim hic beni bu tur seylere maruz birakmadi sahsen.
zaten toplu tasimayla yolculuk yapmamiz da nadirdi.
sadece iki kere 13 saat ucak yolculugu yaptik.
Onda da melek gibiydi.
Umarim oglum da oyle olur.

Ama sahsen, bazi caresiz annelerin, etraftan gordukleri tacizlere canim cok sIkiliyor.
Cunku zaten kadinlarin caresiz oldugu her hallerinden belli, bir de insanlardan bir suru laf isitiyorlar.

Hasta olanlar, migreni olanlar da haklilar.
ama su an cok guzel kulakliklar var, sesleri sifirlayan.
ya da basit sungerden kulak tikaclari var gayet te iyi is goren.
napabilir ki yani, kolayina susmuyorsa bazen insanlarin cocuklari.

asagi mi atalim otobusten ya da, bayiltalim mi ?

Bir de yanılmıyorsam daha önceki sayfalarda bir üye konu sahibine kulak tıkacı önermişti. Çocuk sesinden rahatsız olanlara öneriyorum bende...

Yetişkin bir insan sevişirken sesini ayarlayabilir ama çocuklar kendini kontrol edemeyebilir, ebeveynlerinin de onları kontrol etmekte çaresiz kaldığı anlar olabilir..

Sevişen insanların başka dairelerdeki insanları rahatsız edecek kadar ses çıkarması, cinselliğin tabu olmaktan çıkması ile alakası yok bence, saygı ile alakası var....

İmamlar sevişemez mi diye yazacağım enteresan olmuş belirtilmesi.. muhtemelen yazılmıştır gerçi..

Neden 73 sayfa olmuş bu konu birisi özet geçebilir mi?

özellikle belirtilince art niyet arıyorum nedense belki de artık her şeyden huzursuz olur olduk acaba ayrımcılık mı var vs diye :oops:
73 sayfa ne olmuş peki? :KK48:

ben de tam anlamadim sahsen.
ama bi yerlerde tartisma var,
birisinin evinin ustunde nerdeyse ticari seks isletmesi kurulmus, bu tam anlasilamamis,
bir de toplu tasima da aglayan cocuklardan bahsedilmis.
hepsini takip edemedim :)

İmamlar sevişemez mi diye yazacağım enteresan olmuş belirtilmesi.. muhtemelen yazılmıştır gerçi..

Neden 73 sayfa olmuş bu konu birisi özet geçebilir mi?

sevişme sesi, imam, çocuk ağlaması, çocuk terbiyesi, prezervatif çöpünü camdan atma, kullanılmış prezervatifi tuvalete atma,, havuza girme adabı, uçak ve otobüste çocuk, ağlayan çocuk susturulabilir mi, çocuk almayan otel ve avmler, eşcinsel ve pazarlamacı komşu ve işlettiği genelev, metallica dinleme saati, herkes çocuk sevmek zorunda mı, çocuk gürültüsünden rahatsız olmakla çocuk sevmemek aynı mı, inlemeyle böğürme-anırma arasındaki farklar.

hatırlayabildiklerim bunlar.

Geçen ay üst katımızdaki daireye yeni bir kiracı taşındi saatte inleme seslerinden uykumuz kaçtı. Psikolojimiz bozuldu. Kardeşim insan biraz daha sessiz işini halleder.
Eşip çıkıp uyaracağım diyor. Bende ne diyeceksin uyarmak için diyerek onu engelliyorum ama çocuklar duyarsa da kötü olacak.
Bu durumda nasıl uyarmalıyız ki bu vatandaşları :KK43:
Canim haline sukret.iki gun once tepemizde yukari katta o oda senin bu oda benim grup sex yapiyolardi.yikilan dokulen esyslar bi kac kadin erkek inlemesi.kafalari iyiydi galiba.saatlerce seks yaptilar.gulusmeler falan inlemeler ohooooo :KK43: allahtan bebegimiiz kucuk.bisey diyemeyiz herkes evinde yaptiginda ozgur dikkat etmek lazim tabii ama bazilari umursamiyo

Canim haline sukret.iki hun once tepemizde yukari katta o oda senin bu oda benim grup sex yapiyolardi.yikilan dokulen esyslar bibkac kadin erkek inlemesi.kafalari iyiydi galiba.saatlerce seks yaptilar.gulusmeler falan inlemeler ohooooo :KK43: allahtan bebegimiiz kucuk.bisey diyemwyiz herkes evinde yaptiginda ozgur dikkat etmek lazim tabii ama bazilari umursamiyo

saatlerce ha ahanda bak burda sanki ne kadar sürecek diye 5 dk dan yarım saate kadar secenek sunuldu saatler sürende varmış

sevişme sesi, imam, çocuk ağlaması, çocuk terbiyesi, prezervatif çöpünü camdan atma, kullanılmış prezervatifi tuvalete atma,, havuza girme adabı, uçak ve otobüste çocuk, ağlayan çocuk susturulabilir mi, çocuk almayan otel ve avmler, eşcinsel ve pazarlamacı komşu ve işlettiği genelev, metallica dinleme saati, herkes çocuk sevmek zorunda mı, çocuk gürültüsünden rahatsız olmakla çocuk sevmemek aynı mı, inlemeyle böğürme-anırma arasındaki farklar.

hatırlayabildiklerim bunlar.
ya ben de etek altına pantolon giyen kadınlarla kot pantolon altına kösele pabuç giyen adamlardan rahatsız oluyorum onlara da bi el ataydık iyiydi aslında
ahahaha burdan da tartışma çıkarmış şimdi :kk77::KK76:

ya ben de etek altına pantolon giyen kadınlarla kot pantolon altına kösele pabuç giyen adamlardan rahatsız oluyorum onlara da bi el ataydık iyiydi aslında
ahahaha burdan da tartışma çıkarmış şimdi :kk77::KK76:

sen böyle yazınca aklıma geldi, bi de sahildeki gençlere prostatını anlatan amca vardı :KK70:

saatlerce ha ahanda bak burda sanki ne kadar sürecek diye 5 dk dan yarım saate kadar secenek sunuldu saatler sürende varmış
Valla abartmiyorum aksam yemegine alti yedide basladik gece oniki bucuk bire kadar surdu.grup seks yapiyolardi belki ondan o kadar uzundu.neyse onlara bir ay gider galiba

X