• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst kattaki komşudan banyoma akan su

Sultan3434

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2019
357
184
103
35
herkese merhaba,
3 ay önce ev aldık ama üst kat komşunun banyosından benim banyoma su akıtıyor 2 ayı geçti uyarı yapıyoruz defalarca söylememize rağmen tamam bugün yapılıyor yarın yapılıyor diyerek bizi oyalıyor. Yalancı insana çattık
Ben nereden yardım alabilirim. İstanbulda oturuyorum burada da gurbetçiyim. İnternette beyaz masa belediye şikayet edin yazıyor yalnız ikidine de telefon açtım savcılığa şikayette bulunun diyorlar.
Böyle bir şey başına gelen var mı direkt savcılığa mı şikayet etmek gerekiyor.
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

Şikayet savcılıga yapılıyor zaten bilgi verilmis size de.Ben son kez sayet bu duruma mudahale etmeyip dairemde oluşan zararimizi karsilamazlarsa gerekli yere sikayet edeceğimi dile getirirdim.

Şikayet savcılıga yapılıyor zaten bilgi verilmis size de.Ben son kez sayet bu duruma mudahale etmeyip dairemde oluşan zararimizi karsilamazlarsa gerekli yere sikayet edeceğimi dile getirirdim.
Savcılığa şikayette süre uzayacak diye ilk diğer yerlere şikayet etmek istemiştim bir yerde okuduğuma göre suları mühürleniyormuş 1 hafta içinde yaptırmak zorunda kalıyorlarmış ama sanırım burada işlemiyor son çarem savcılık kaldı

Savcılığa şikayette süre uzayacak diye ilk diğer yerlere şikayet etmek istemiştim bir yerde okuduğuma göre suları mühürleniyormuş 1 hafta içinde yaptırmak zorunda kalıyorlarmış ama sanırım burada işlemiyor son çarem savcılık kaldı
Savcılıkta artik uzatmıyor merak etmeyin.Uzlasmaci arayi bulmaya calısıyor zaten ifade alındıktan sonra.Cok can sıkıcı durum insanlar degisik gercekten. Siz yine son dile getirin sikayet kısmını duyarsa belki düzeltir.

Bizim banyo da alt komşuya akıtıyordu. Bizimle paylaştı. Derz aralarını doldurttuk önce, şikayet devam edince usta onun banyosundan geçen borulara baktı, çatlak vardı değiştirdi. Ücretini biz ödedik fakat bina yeni olduğu için kullanım hatası değildi, ödediğimiz tutarı inşaat firmasından geri aldık. Bu yola baş vurabilirsiniz.

Komşu buna yanaşmazsa önce noterden ihtar çekin, o da etkili olmazsa kendiniz yaptırıp, Sulh Hukuk Mahkemesi ne şikayette bulunursunuz.

Back
X