• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ust kati su basmis bizim evin duvarlari mahvoldu

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
398
Kizlar sabah bi kalktim girisin duvarlari mutfagin duvari kucuk odamin duvari hep su almis. Az once ust komsuyu aradim sordum gece evini su basmis uzuldum onlarin bi sucu yok tabiki bunda ama bizimde yok napicaz biz simdi zarari kim karsilicak balkon kapisini acik biraktim ise geldim. Ev kokmaya baslamisti. Buyuk ihtimalle rutubet olup dokulcek duvar boya yapmak gerekicek ama nasil bi yol izlememiz gerekiyo hic bilmiyrum fikir verirmisiniz veya boya yapmadan bu islakliktan nasil kurtulabiliriz? Biz kiraciyiz bu arada ust kattakilerin kendi evi.

ev sahibine söyleyin sonuçta sizin bir suçunuz yok. geçen ay bizim banyodan alt kata su sızdırıyordu. kaç senedir oturuyoruz evde hiç böyle birşey olmamıştı ev sahibine söyledik banyomuzu baştan yaptırdı bi konuşmayı deneyin

Üst kat komşu öder. Ben çocukken suyu açmışım nasıl oldu ayrıntı bilmiyorum. Evi su basmış. Hem bizim evi hem alt katı babam yaptırmıştı çok iyi hatırlıyorum.

valla evden çıkın diyesim geldi zaten kiraciymissiniz

nem ve rutubet kokusu berbat bir koku sanırım evi sil baştan boya yapmak gerekecek

acaba ev sahibi öder mi masrafi bilemedim

sizinde suçunuz yok üst katında ev sahibi yaptırmalı bence

ev sahibine söyleyin sonuçta sizin bir suçunuz yok. geçen ay bizim banyodan alt kata su sızdırıyordu. kaç senedir oturuyoruz evde hiç böyle birşey olmamıştı ev sahibine söyledik banyomuzu baştan yaptırdı bi konuşmayı deneyin

Üst kat komşu öder. Ben çocukken suyu açmışım nasıl oldu ayrıntı bilmiyorum. Evi su basmış. Hem bizim evi hem alt katı babam yaptırmıştı çok iyi hatırlıyorum.

üst komşunun eşiyle görüşecek eşim ona göre onlardan isticez yaptırmalarını zora sokmazlar inşallah

Kizlar sabah bi kalktim girisin duvarlari mutfagin duvari kucuk odamin duvari hep su almis. Az once ust komsuyu aradim sordum gece evini su basmis uzuldum onlarin bi sucu yok tabiki bunda ama bizimde yok napicaz biz simdi zarari kim karsilicak balkon kapisini acik biraktim ise geldim. Ev kokmaya baslamisti. Buyuk ihtimalle rutubet olup dokulcek duvar boya yapmak gerekicek ama nasil bi yol izlememiz gerekiyo hic bilmiyrum fikir verirmisiniz veya boya yapmadan bu islakliktan nasil kurtulabiliriz? Biz kiraciyiz bu arada ust kattakilerin kendi evi.

zararınızı tabiki evine su basan komşu ödeyecek

Canım üst katın karşılaması gerek. Aynısı başımıza geldi tuvalet ve banyo 3 ay rutubet koktu. Zamanla boyası kalktı bunu engellemek için fısfısa çamaşır suyu koyup o bölgelere sıktık ki kabarma olmasın. Yaklaşık 3 ay sonra üst komşu boyacı tuttu boyandı duvarlar. Zararı karşılamazlarsa şikayetçi olabilirsiniz.

Bence önce ev sahibiyle görüşün.Haberi olsun hem tepkisini ölçmüş olursunuz.Üst katla kesin konuşursunuz o zaman.Gerçi o duvarlar kolay kolay kurumaz bu zamanda.Yaza kalır sizin boya işi.Badana yenimiydi?

Tesisatla ilgili bir durumsa yani apartmanın genelinin tesisatıyla ilgili bir durumsa ev sahibi öder. Üst kat komşunuzun bir hatası yada tesisatında bir sorun olduysa o zaman üst komşunuz öder.

Ev sahibini arayin o ilgilensin
Bizimde olmustu banyo dolaplari ve banyonun duvarlari nem almisti
Ev sahibini bilgilendirdik o ust komsuyla irtibata gecip halletti ama kim ne odedi onu bilmiyorum

Eyvah eyvah geçmiş olsun.Hemen boya yapılmaz.İyice kuruması gerek.Sonra kalkan yerler temizlenip boyanır ancak.Üst komşudan kaynaklı olduğu için onun karşılaması gerek.Makul insanlardır umarım.

Back
X