Üst kat komşumdan bıktım.

Sibelm1985

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2022
31
58
Vallahi bıktım ya. İnsan özel olayında az sesim çıkmasın konu komşu duymasın der ama benim üst komşu maşallah çığlık çığlığa. Artık uykudan uyanır olduk. Yatıya misafirim gelince inşallah bu gece yapmazlar diye dua eder oldum.Uyarsam bir dert uyarmasam bir dert. Çıldırmak üzereyim.

Vallahi bıktım ya. İnsan özel olayında az sesim çıkmasın konu komşu duymasın der ama benim üst komşu maşallah çığlık çığlığa. Artık uykudan uyanır olduk. Yatıya misafirim gelince inşallah bu gece yapmazlar diye dua eder oldum.Uyarsam bir dert uyarmasam bir dert. Çıldırmak üzereyim.
İslerine sahit tutmuslar resmen :KK70: gelecekte " zamanında bos günümüz gecmezdi" dediklerinde kulaklarınız cınlar artik aşfkdlfk

E yazın bir not koyun kapısına

Gece ses gelince mesaj atın, sayın komşum yatak odanıza ses yalıtımı yaptırmanız en büyük temennimizdir. Uyuyamamaktan yorgun düştük, deyin.

Ses çıkabilir tabi ama başkasının özgürlüğünün başladığı yerde sizinki biter. Bunu anlayamayan insanlara ne dense az.

Böyle bir belayla bende karşılastım...Bir kere uyarı mesajı astım kapılarına iki gün sustular gene basladılar...Polise şikayet edileceksiniz dedim ikinciye daha da abarttılar..Şayet taşınma aşamasında olmasaydım onlarla fena uğraşacaktım ama...Site yönetim kuruluna kadar gidicektim..Ev sahibine kadar...Bunu yapan insan değil hayvan da değil hayvanlara hakaret edemem...Pisliğin dibi varlıklar bunlar ...

Böyle bir belayla bende karşılastım...Bir kere uyarı mesajı astım kapılarına iki gün sustular gene basladılar...Polise şikayet edileceksiniz dedim ikinciye daha da abarttılar..Şayet taşınma aşamasında olmasaydım onlarla fena uğraşacaktım ama...Site yönetim kuruluna kadar gidicektim..Ev sahibine kadar...Bunu yapan insan değil hayvan da değil hayvanlara hakaret edemem...Pisliğin dibi varlıklar bunlar ...
Terbiyesizler, hoşlarına gidiyor heralde, ona bile orgazm oluyordur pisler.

Bir kağıt alın ve şöyle yazın:

Bu binanın duvarları incedir ince

Sevişenlerin seslerini bu denli duymadım ömrümce

Uyuyamıyoruz inlemelerinizden ailece

Dikkat etmezseniz size bir uyarı çekerim kendimce.

. Kapı arasına sıkıştırıp zile basın ardindan tabana kuvvet kaçın.
Böylece Okunduğundan emin olursunuz.

Terbiyesizler, hoşlarına gidiyor heralde, ona bile orgazm oluyordur pisler.
Belalardı..Kesin aşagı komşu ya da yerime gecen ınsanlar varsa olay cıkmıstır..Kadın özellıkle bılerek yaptıgı çok belliydi...Yastıgımı yorganımı alıp uzak odada yattım..

Böyle bir fantezı olamaz yaa valla olamaz....İnsan ırkına aykırı bu...Yani medenileşmiş insana aykırı bu durum...Mağarada mı yaşıyorsunuz pislikler...Varsa böyle fanteziniz gideceksiniz ormana,dağa,bayıra...

Allah'a havale ettim...Hem bu dünyada hem öteki tarafta Allah sorsun..O derece bak aklıma geldi kaç yıl oldu..Asabım bozuluyor..

bizim binamızda da ses yalıtımı çok kötü. vücut sesleri bile gidiyormuş :KK43: azami dikkat ediyoruz her sese ama korkarım yine de bir şeyler gidiyor. uyarılsak daha da sevişmem. siz de bi uyarın isterseniz

Allah komşunun da hayırlısını versin😌.

Bir kağıt alın ve şöyle yazın:

Bu binanın duvarları incedir ince

Sevişenlerin seslerini bu denli duymadım ömrümce

Uyuyamıyoruz inlemelerinizden ailece

Dikkat etmezseniz size bir uyarı çekerim kendimce.

. Kapı arasına sıkıştırıp zile basın ardindan tabana kuvvet kaçın.
Böylece Okunduğundan emin olursunuz.
Bence şiirin baş harflerinden de anlamlı bir kelime çıkmalı.
Akrostiş olsun☺️

Peki biz bu konuda ne yapabilirz

Belalardı..Kesin aşagı komşu ya da yerime gecen ınsanlar varsa olay cıkmıstır..Kadın özellıkle bılerek yaptıgı çok belliydi...Yastıgımı yorganımı alıp uzak odada yattım..

Böyle bir fantezı olamaz yaa valla olamaz....İnsan ırkına aykırı bu...Yani medenileşmiş insana aykırı bu durum...Mağarada mı yaşıyorsunuz pislikler...Varsa böyle fanteziniz gideceksiniz ormana,dağa,bayıra...

Allah'a havale ettim...Hem bu dünyada hem öteki tarafta Allah sorsun..O derece bak aklıma geldi kaç yıl oldu..Asabım bozuluyor..
Ay yok bunlara güzellik yaramaz ya. Yüzlerine diyeceksin böyle, ortalık yerde rencide edeceksin de çamur işte sıçrar.

Sesler başlayınca isimsiz bir şekilde polisi arayıp, "apartmanımızda şiddetli kavga var, şu kattan geliyor galiba" diyerek ihbarda bulunun, gelen polislerden çekinip tekrar olmasın diye seslerini keserler :KK70:

Ay yok bunlara güzellik yaramaz ya. Yüzlerine diyeceksin böyle, ortalık yerde rencide edeceksin de çamur işte sıçrar.
Böyle bir pisliği sırf rahatsız oldugumuzu söyledik diye kat ve kat arttıran pisliklerin karşılıklıda bişi anlayacagını sanmıyorum ..Direkt devletin kollarıyla muhattap olmak lazım...Konu sahibi telefonundan video ile odanı cek duvarı göster kayıt al..Bunuda yapacaktım elimde bulunsun dıye..Bunlarla hak,hukukla savaşacaksın...Adliyeye neden böğürerek,çığlık çığlığa seviştiklerini anlatmak için giderken belki akıllanırlar belki medeniyet yüklenir..Belki....

X