- 11 Şubat 2021
- 1.480
- 2.474
Merhaba, bugün iki cocugumla disari cikmak için hazırlandım. Kücük cocugumu slinge koydum buyugu bebek arabasına koyacaktım kapıyı bir actım üst kat komşum kapımın tam önünde yatıyor yaşlı zihinsel engeli var sanırım. Cok korktum ambulansi arayalim dedim yatıyor ama konusuyor ayaklarim tutmuyor diyor ambulans istemedi karsi komşunun kapisina vurdum adam cikti yardim edin evine cikartalim dedim kapiyi suratima kapattı ust katlara ciktim gene kimae yardim etmedi.kadin inanilmaz pis kokuyordu altına etmisti sanırım.bakkala gittim yardim edin diye orda kadin birakamam dedi yan apartmanlara gidip kapilari caldim yardima geldiler surukleyerek evine cikardik ama ev nasıl pis anlatamam cok kotude kokuyor. Yemek yiyemiyorda olabilir esime sosyal hizmerleri arayalim gelip kadini alsinlar bakim evine yerlestirsinler belliki yemekte yemiyor dedim eşim bana bagirdi karismayacaksin apartmandakiler bile yardim etmiyor herkes bikmis ondan kimseyide aramayacaksin dedi yardim ettigim icinde baya kizdi ben yanlismi.yaptim anlamadim.