- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
-
kızlar annem aradı.kadınla konusmaya gitmişler..önce insan gibi konustuk; bak komsum cok gürültü yapıyorsunuz uyuyamıyoruz rica ederiz sessiz olun demisler.kadın zaten içeriye davet etmemis kapının önünde konusmuslar.tamam ya demis küt diye kapatmıs kapıyı yüzlerine.bi komsu cıldırmıs bak kadın seni öldürürüm diye bagırmıs kaydirigubbakcemile3 annem birazdan kadının annesini arayacagım dedi.
kızlar annem aradı.kadınla konusmaya gitmişler..önce insan gibi konustuk; bak komsum cok gürültü yapıyorsunuz uyuyamıyoruz rica ederiz sessiz olun demisler.kadın zaten içeriye davet etmemis kapının önünde konusmuslar.tamam ya demis küt diye kapatmıs kapıyı yüzlerine.bi komsu cıldırmıs bak kadın seni öldürürüm diye bagırmıs kaydirigubbakcemile3 annem birazdan kadının annesini arayacagım dedi.
benzer bir sorunu çok basit bri yöntemle halletmiştik eşimle apartmanın giriş kapısına aynen şu yazıyı astık '''GÜRÜLTÜ KİŞİYE AİTTİR RAHATSIZLIK İSE HERKESE LÜTFEN ETRAMIZDAKİ İNSANLARIDA DÜŞÜNEREK HAREKET EDELİM LÜTFEN GÜRÜLTÜSÜZ BİR YAŞAM İSTİYORUZ SAYGIU DUYUYORUZ HERKESE VE HERKESTENDE SAYGI İSTİYORUZ '''bunu tabiki bizim yazdığımızı kimse anlamdı bilgisayardan bu yada buna benzer bi yazı çıkarın asın gerçekten çok işe yarıyor
Olaya bak ya hem evde sesli tek kale maç yap hemde uyaran insanı tersle edepsizlik diz boyu valla.
Ben onlar onlar iş üstündeyken dışardan zile basar basar kaçarım. Her seferde bir kez yapın yakalanmayın :)
ya çokk ilginçç bi konu gerçekten ılk sayfasından son sayfasına okudum ve şoklardayım :1shok: bence siz polis olayına devam edın kuzum polise şikayet ederken de uyuşturucu mu alıyolar nedir,kendilerinde değiller gibilerinden sözler söyleyın.polisler bi uğraşsın bunlarla da akılları başlarına gelsin.sözle anlatamazsınız bence arsız çünkü bunlar...allah sabır versin canım ya :teselli:
kızlar benim üst kat komsumla ilgili bi sorunum var..aslında özel hayata sonsuz saygım var ama yetti artık.ne uyku kaldı nede huzur..
üst kat komsumun yatak odası benim odamın yukarısı..cinsel yasantılarına her gece sait olmak zorunda kalıyorum.öyle bagırıyorlarki uykumdan uyanıyorum..suanda sesler basladı deli olucam ya..adam karısına küfür falan ediyo..fantazileri genis yani..ama artık midem kaldırmıyor..saatlerce onlar yüzünden uyuyamıyorum..bide 5 tane cocukları var onlar nasıl uyuyor o seste anlamıyorum.işe gidiyorum ve sabah erkenden uyanıyorum..onlar yüzünden günde 2-3 saat anca uyuyabiliyorum.uykusuzlukta hasta etti beni.salonda yatıyım diyorum olmuyor.salon E5 yolunun üzerinde ordada araba,kamyon gürültülerinden uyuyamıyorum.cok kötüyüm..özel hayata saygım sonsuz ama bu kadarda abartı olmazki.annemde cok rahatsız oluyor ama kırgınlık olur komsular arası küslük olmasın diye sesini cıkarmıyordu.sabır ediyoruz ama canımıza tak etti...onlara söylesem ne diyebilirim..nasıl söyleyecegim..acayip utanıyorumda..nasıl cözebilirim bu konuyu?
canım bunlar kendi gürültülerinden zili bile duymayan insanlar..ayy valla düsündükce antenlerim atıyorÇok üzgünüm çoook
ahahah kapıyımı kapamııııııııııııısss. ben yine kaçırmısımm yaaaaaaaaaaaaaaaa
anam bu seyde basa bela galba.
olsa deeeertt olmasa dertttt. hep okuyoz burda aplalalrımızdan
kadının masallah var ama kolu komsu düşman kesilior.
e olmasaakocam bana soguk diye buraya o konu accaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?